Ezel Atv

bı 15 dkdır kocamla actık ezel'in müziklerını dınlıyoruz..

Tooygar yine iyi iş cıkarmış..

Ben de muzikleri telefonuma yükledim,
jenerik muzigi caliyor biri arayinca, telasa kapiliyorum valla :roflol:
Cok gerilimli,heyecan verici.. Muhtesem bestelemis Toygar Isikli.:hooray:

Evet Ezelin jenerik müziğine bayılıyorumzemuszemus

Fragmanda niye onun elini tutuyo Eyşan ya sonuçta daha yeni tanışmışlardı onlar kafamçokkarıştı

Merdivenlerden inen annesine bakışı çok içten ve gerçekçi..
Kenan ımirzalıoğlu iyi rol yapıyor..
Ayrıca ağlamakta yakışıyor hani..:)))

kizlarrrrr fragmanda hala onu seviyorum derken sevgisini anlatirken nasil guzel ya bu adama ask cok yakisiyor aski o anlatirken boyle salyalarim sip sip parkeye damlayor engel olamiyorum

Nuray yorumuna bittim ya. Aman salyalarına hakim ol da eşinle aran bozulmasın kaydirigubbakcemile3

Kenan öfkeyi de aşkı da güzel yansıtıyor.

kızlar kızmayın ama cansu dere hiç rol yapamıyor
bir de türkiyede hiç mi güzel oyuncu kalmamıştı da cansuyu oynattıyorlar...
bu yönetmenleri anlamak mümkün değil
kenan imarzılıoğluna gelince ona laf yok:)))
keşke kenan imirzalıoğlu na yakışır bir baş rol oyuncusu seçselerdi...

ses tonuda çok güzel kenan imirzalıoğlunun...

bayılıyorum bu diziye ya konusuda çok güzel ama geçen hafta seyredemedim ya bi başka dizimle çakışıyolar...Çok üzgünüm çoook

Ayyy valla bayıldım diziye ben de.Hatta ne zamadır siteye girmiyorum, sırf bu beğenimi birileriyle paylaşayım diye buraya baktım.Uzun zamandan beri, (Sahra dizisinden beri diyeyim) ilk kez bu kadar sabırsızlıkla bir diziyi bekliyorum.Pazartesi olsada yeni bölüm başlasa diye.Cansu Dereyi hiç sevmem ama bu dizide pek garipsemedim, ehh işte olmuş.Ama dizideki erkek oyuncuların hepsi cuk oturmuş diye düşünüyorum şahsen.SON 22 BUÇUK SAAT....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…