Ezel Atv

Selam kızlar ben de bu diziyi yeni izlemeye başladım yalnız geçen bölümde eyşanın türbedeki telefon görüşmesinde koptum yaa hiç olmamış! hello... yesss yesss... of kors... yesss... tenk yu daktır! :roflol:

sedef avcıda çok gıcık cansu dere gibi.....

en azından sedefin gözleri öküz gözü gibi değil....

sedef avcıda çok gıcık cansu dere gibi.....

en azından sedefin gözleri öküz gözü gibi değil....

canımsın çok güldüm ya benim gözlerimde öküz gibi kaydirigubbakcemile3o yüzden hep söylüyorum çok benzetiyorlar beni cansu dereye

Selam kızlar ben de bu diziyi yeni izlemeye başladım yalnız geçen bölümde eyşanın türbedeki telefon görüşmesinde koptum yaa hiç olmamış! hello... yesss yesss... of kors... yesss... tenk yu daktır! :roflol:

gerçektenn komikti bu kısımm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

muahhaha, hakkaten ya, ben de kopmuştum orda:roflol:
yyeessss, yeeesss, şappialkisalkisalkisalkisalkisalkis

bari ucundan bi ingilizce diksiyon dersi verselermiş cansuya di mi :icecream: bi de o kadar para var kardeşi %50 riskli ameliyat geçiriyo bi londraya gidememiş yani oturmuş türbede bekliyo o da enteresandı...

kimse beyenmiyor ama benim eniştem çok beyeniyor cansu dereyi en güzel oymuş tvde-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tuncel kurtizin okuduğu şiir güzeldi tamam ama o şiire hayat katan bir ses vardı bence. insanın tüyleri diken diken oluyor o adam bişey okurken yaa. aynı şiiri başkası okusun hiç ilgilenmem ama ramiz ooooo..

2 bölümdür izliyorum ben de başlangıç çok güzel ama sulandıracaklar gibi geldi bana. aynı acı hayattaki gibi :KK43:

ilk bölümü izlerim ben de gece yarısından sonra herkes uyuyunca.. gürültüden bişey anlamıyorum. rica ederim canım ne demek..

Akşam eve gider gitmez başlarım bende.
ZAten dolmasını beklerim yarım yarım hiç güzel olmuyor. Bu aradada yemek falan yerim

Oysa herkes öldürür sevdiğini
Kulak verin bu dediklerime
Kimi bir bakışı ile yapar bunu
Kimi dalkavukça sözler ile...
Korkaklar öpücükle öldür
Yürekliler kılıç darbeleriyle....
Kimi gençken öldürür sevdiğini
Kimi yaşlıyken...
Şehvetli ellerle boğar kimi
Kimi altından ellerle...
Merhametli kişi buçak kullanır
Çünki bıçakla ölen çabuk soğur...
Kimi yeterince sevmez
kimi fazla sever
Kimi satar
Kimide satın alır...
Kimi göz yaşı döker öldürürken
Kimi kılı kıpırdamadan
Çünkü herkes öldürür sevdiğini
Ama herkes öldürdü diye ölmez...

Böle bi şiire ne denir ki heleki söyleyene...tüylerim diken diken oluyo her dinlememde heleki müzik tam yerinden girmiş...müzikte zaten bi harika...

ufak bir ek biilgi
bu şiir
oscar wilde ın
reading zindanında yattığı süre zarfında yazmış olduğ bir eserdir.
kitabın adı reading zindanı baladı
çevirende özdemir asaf

evet şiiir oscar wilde die bi yazara ait bunuda bugün öğrendim facede ezelin hayran sayfasından...

Şiir sayesinde oscar wılde tanınıcak..Ne güzel..:))

bı 15 dkdır kocamla actık ezel'in müziklerını dınlıyoruz..

Tooygar yine iyi iş cıkarmış..

X