Ezel Atv

ilahi deluuuuu gul gul koltuga isedim Allahtan koltuk deride sungere gecmedi cok yasa emi ,,,,,,,,,,,,,, Ayrica o Bahar pacozuda ne oyle geldi kondu ezele yolarim ben bu Veremliyi sen once o oksuruge care bul oho oho uyuz sey defolsun bu kiz ya Eysanla ve topikteki kizlarla paylastigim yetmedi birde Bahar veremlisi cikti yoluma :eek:klava:

Allahım geberecm gülmekten şimdi.:roflol::roflol:

Hanım hanım bana bak, Kenanı kim kaptırır sana:eek:lmaz:-tatlicadiarzu-

İlk başladığında bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim ama çok değişik bir senaryosu var.Bir de Ezel'in arkadaşlarının adına dikkat ettiniz mi? Bence özellikle yapılmış bu.Hani halk arasında Ali-Cengiz oyunu diye bir tabir vardır, arkadaşları Ali ve Cengiz EZEL'e tam bir Ali-Cengiz oyunu oynamışlar.:mymeka:

vereliniortakvereliniortak
tebrk ederim güzel dikkat

İlk başladığında bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim ama çok değişik bir senaryosu var.Bir de Ezel'in arkadaşlarının adına dikkat ettiniz mi? Bence özellikle yapılmış bu.Hani halk arasında Ali-Cengiz oyunu diye bir tabir vardır, arkadaşları Ali ve Cengiz EZEL'e tam bir Ali-Cengiz oyunu oynamışlar.:mymeka:
evett ben de dikkat etttim!a.sbilinçlii olarak seçilmişşdirr bu şekilde!!
ben ameliyattan çıktıktan sonra ömerin psikolojisi mezara gidişii vee ömer devrinin kapanmasınıı çokk iyii oynamışş kenen beğendimmm!!a.s

Allahım geberecm gülmekten şimdi.:roflol::roflol:

Hanım hanım bana bak, Kenanı kim kaptırır sana:eek:lmaz:-tatlicadiarzu-

adami hasta etme kadin tamam belki Kenan in benim dunya uzerimdeki varligimdan haberi yok ama o benuummmmmmm zaten siska sinsiler bir di simdi iki siska sinsi oldular giderek Kenanima talep artiyor yolarim hepinizi

:1shok::1shok:Anaaaaaaaaaaaa Kenan yüzünden topikte kavgalar çıkıyo

adami hasta etme kadin tamam belki Kenan in benim dunya uzerimdeki varligimdan haberi yok ama o benuummmmmmm zaten siska sinsiler bir di simdi iki siska sinsi oldular giderek Kenanima talep artiyor yolarim hepinizi

Evli barklı çocuklu kadınsın, utanmıyorsun dimi cillop gibi adama sarkmaya,

başımıza taş yağacak dostlaaaaar:nazar::icecream:

akannehirKavga etmeyin kızlar onun gözü zeynepten başkasını görmüyo gibi..

kizlar bu habere bakarmisiniz hani Kenan Zeynep denen kizlaydi 5yildir Sedef Avci da Yaprak dokumunde Cem i oynayan Kivanc Kasabaliyla evli degilmiydi bu ne hiz ya sasirdim

acaba diziden bi sahneyi çekmişlerki sedef dizideki gibi saçlarını yapmış çünkü bu arada günaydın

ayyyyyyy ben seni ellerin olsun diyemiiiiiiiiiiii sevdimmmmm mafoldumben

gercekten kiz filmdeki hali ile demekki filmden bir sahnemi
eee buda iyi olmadi ya
intikam icin yapicak galiba tuh

acaba diziden bi sahneyi çekmişlerki sedef dizideki gibi saçlarını yapmış çünkü bu arada günaydın

Ya bu magazincileri Taksimde sallandırcaksın aslında. İnsanları ne kadar kolay harcayabiliyorlar.

Diziden bir karedir tabiki, dediğin gibi Sedef Avcının saçı aynı dizideki gibi itici.:smiley-cool:
Maksat reyting, reyting.

Ulaaa, diziden bir kareyse demekki Baharlan, ezel naşık nolacaklar.akannehir
Nuray üzgünüm:a015:

X