ilahi deluuuuu gul gul koltuga isedim Allahtan koltuk deride sungere gecmedi cok yasa emi ,,,,,,,,,,,,,, Ayrica o Bahar pacozuda ne oyle geldi kondu ezele yolarim ben bu Veremliyi sen once o oksuruge care bul oho oho uyuz sey defolsun bu kiz ya Eysanla ve topikteki kizlarla paylastigim yetmedi birde Bahar veremlisi cikti yolumaklava:
İlk başladığında bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim ama çok değişik bir senaryosu var.Bir de Ezel'in arkadaşlarının adına dikkat ettiniz mi? Bence özellikle yapılmış bu.Hani halk arasında Ali-Cengiz oyunu diye bir tabir vardır, arkadaşları Ali ve Cengiz EZEL'e tam bir Ali-Cengiz oyunu oynamışlar.:mymeka:
vereliniortakvereliniortak
tebrk ederim güzel dikkat
evett ben de dikkat etttim!a.sbilinçlii olarak seçilmişşdirr bu şekilde!!İlk başladığında bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim ama çok değişik bir senaryosu var.Bir de Ezel'in arkadaşlarının adına dikkat ettiniz mi? Bence özellikle yapılmış bu.Hani halk arasında Ali-Cengiz oyunu diye bir tabir vardır, arkadaşları Ali ve Cengiz EZEL'e tam bir Ali-Cengiz oyunu oynamışlar.:mymeka:
Allahım geberecm gülmekten şimdi.:roflol::roflol:
Hanım hanım bana bak, Kenanı kim kaptırır sanalmaz:-tatlicadiarzu-
adami hasta etme kadin tamam belki Kenan in benim dunya uzerimdeki varligimdan haberi yok ama o benuummmmmmm zaten siska sinsiler bir di simdi iki siska sinsi oldular giderek Kenanima talep artiyor yolarim hepinizi
kizlar bu habere bakarmisiniz hani Kenan Zeynep denen kizlaydi 5yildir Sedef Avci da Yaprak dokumunde Cem i oynayan Kivanc Kasabaliyla evli degilmiydi bu ne hiz ya sasirdim
kizlar bu habere bakarmisiniz hani Kenan Zeynep denen kizlaydi 5yildir Sedef Avci da Yaprak dokumunde Cem i oynayan Kivanc Kasabaliyla evli degilmiydi bu ne hiz ya sasirdim
ayyyyyyy ben seni ellerin olsun diyemiiiiiiiiiiii sevdimmmmm mafoldumben
akannehirKavga etmeyin kızlar onun gözü zeynepten başkasını görmüyo gibi..
acaba diziden bi sahneyi çekmişlerki sedef dizideki gibi saçlarını yapmış çünkü bu arada günaydın
ay o kızada sinir olduğum kadar kimseye sinir olmuyorumdur herhalde.akannehir