Ezel Atv

EZEL gibi bir diziye
olmadı yakışmadı bu saat
tmm reytingleri ii olmayabilirdi ama ki yükseltmenin çaresine bakacaklarken
resmen katlediyorlar şuan dizimizi
atv ye mail atalım lütfen

Azracım yeni dizi başlıyosa heralde mail atmamız fayda etmez yaa,şurda üç ay kalmış zaten finaline

değiştirmeyin düzenimizi de mi yani!!!

[video=youtube;Hu3N4p_5JwU]http://www.youtube.com/watch?v=Hu3N4p_5JwU[/video]
kızlaaaaaaaaar bade gidiyor mu ne:26::26::26:
olay var olay
çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor:

Son düzenleme:
[video=youtube;Hu3N4p_5JwU]http://www.youtube.com/watch?v=Hu3N4p_5JwU[/video]
kızlaaaaaaaaar bade gidiyor mu ne:26::26::26:
olay var olay
çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor:

çoook heyecanlı gene gerçektenn
ayy o kız ölecek galiba gerçekten demiştim ben bade diziden gidecek ezel gene eyşana kalacak

gene aynı saatmi ya yeni dizi mi başlıyormuş atv deki diğer diziler ne kadar izleniyor acaba
ben facebookda ezelin sayfasında ezel biter bitmez sayfanın altındaki yorumlara bakıyorum yüzlerce anında yorum geliyor saniyesinde
izleyeni çok var diye biliyordum neden böyle oldu ki :44:

Ya yapmayın Bade ölüyo mu cidden?

Yani kıza değil de Ezele acıyorum gene mutlu olamıcak üzülecek adam yazık yaa...

Ya düğün basılır mı hiç ama Kenana çok kızıyorum çokkkkkkkk,

Bence bu Kenanın abisinin öldürülmesi Selmayla Kenanın düğününde oldu,o yüzden Kenan da Ramizin

kızının düğününü basıyo sanırım...

Ya Kenan çok acımasız beeeee...acıyodum önceleri ama nefret etmeye başladım,çünkü hem

doğmamış bi bebeğe ve annesine ölüm korkusu yaşattı hem de Azadın en mutlu gününde nasıl acı

çektiriyo,hiç olmadı,çok canileşti yine...

kızlar nereden anladınız badenin öldüğünü.benim izlediğim fragmanda badenin ölmesiyle ilgili bişey yok.ikinci fragmanmı var?

kızlar nereden anladınız badenin öldüğünü.benim izlediğim fragmanda badenin ölmesiyle ilgili bişey yok.ikinci fragmanmı var?

bencede kenan çok canileştii bende onu haklı buluyordum iyice azıttı

vala ben kaç bölümdür o kızın gideceği yönündeydim bu fragmanda da ezel şaşkın öle bakınca
acaba mı dedim . çünkü hep benim kafamda eyşan ezel vardı ve ölede olacak sonrasında gibi geliyor
:44::44:

Fragmanlarda Bade ölüyormu diyor ondan, ben ilk zamanlar badeyi yadirgamadim ama son bolum olmasada olucak dedim

normalde her hafta 3 fragman çıkardı bu hafta sadece 1 tane çıktı
gizlilik politikası uyguluyorlar bu haftaya dair pek sır vermek istemiyorlar sanırsam

Selma öldüüüü

Ay bu reklamlara gıcık oluyorum, en duygusal anda bölüyorlar diziyi...

bu bölümde selmanın hislerini çok ön plana çıkarmalarından belliydi zaten selmanın öleceği...korkarım kenanın dokunulmasın dediği kişi de selma olmasın...

evet ya duygu dolu bi bölümdü erkeklerinde ders çıkaracağı bir bölüm selmaya çok üzüldüm gözyaşlarımı tutamadım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…