Ezel Atv

uwww gene çok heyecanlı bir bölüm geliyoor
cansu dere gerçekten artık daha iyi oynuyor. ama ben diyim badeye bırakmıcak ezeli

ezel badeyi seviyor, bence eyşanın hiç sansı yok, boşa uğraşıyor eyşan.....bakalım neler olacak diğer bölümde

43. BÖLÜM ÖZETİ

Kenan Birkan uğradığı hezimetin acısını çıkarmak üzere suçluları karşısına alır. İçlerinde en zor durumda olansa Eyşan'dır. Çünkü Kenan artık ondan da şüphelenmektedir. Oysa Eyşan için başka planları vardır. Kenan önce emin olmak, sonra bir karar vermek zorundadır. Bunun için kendi yöntemlerini kullanmaya karar verir. Çok zor durumda kalan Eyşan, Ezel'den yardım ister.

Ancak Ezel de başka bir durumun içindedir. Bade hakkında hiç bilmediği şeyler öğrenir. Şimdi her şey kafasında netleşmeye başlar. Ama Eyşan'ın yardım çağrısı öyle bir anda gelir ki, Ezel ona koşsa Bade'yi harcayacak. Bade'yle kalsa Eyşan'ı harcayacak. Ezel tam anlamıyla arada kalmıştır.

Cengiz de Eyşan'ı kurtarmaya gidemez. Çünkü Ali bilmediği bir şey öğrenmiş ve her şeyi bırakıp Cengiz'in peşine düşmüştür. Ve Ali. Bu sefer Cengiz'i bulur. Peki, Eyşan ne olacak?

ezel badeyi seviyor, bence eyşanın hiç sansı yok, boşa uğraşıyor eyşan.....bakalım neler olacak diğer bölümde

evet ezel şimdilik seviyorda eyşan çok uğraşmaya başladı elde edebilmek için .
bilemiyorum bende ama dizinin formatı oraya götürcek gibi geldi bana

bende heyecanla bekliyorum diğer bölümü :97: ve ondan sonrakileri

çoook heyecannlııı genee yaaa :97::97::97: neden gene 22.15 acaba :44: geçen hafta film vardı die öle oldu sanıyordum ben

eyvahlar olsun... saat 22.00 mı yinee.. ınanmıyorum yaa. reytingleri cok fena düşmüş saat değişikliğinden dolayı deniz yıldızı beni unutma bile geçmiş ezelii((

Son düzenleme:
22.00 da değil 22.15

Ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.

Sabah 6da kalkıp derse gidicem ben. 1de belki de 1den sonra bitecek dizi.

İşe giden var, okula giden var.

Bu kadar da saçmalık olmaz.

Koy filmini o zaman 2. program olarak

Normalde 2. program olmak reytinglerin düştüğünün göstergesidir.Olmadı günü değiştirilir. Sonra da yayından kaldırılır.

Ay Yapımın bu işe bir el atması gerek. Böyle olmaz, olmamalı!

Türkiyenin en farklı dizisi böyle bir duruma getirilmemeli !!

bence reytinler düştü.o yüzden saat değişti.biz izliyoruz ama bırakan çok kişi tanıyorum ben

yaa kizlar Ezel ekranlara veda ediyormus haziranda
yeni bir projeyle geliceklermis ekranlara :18:
hadi hayirlisi

bence reytinler düştü.o yüzden saat değişti.biz izliyoruz ama bırakan çok kişi tanıyorum ben

İnsanlar netten izlerse tabiki düşer.

Bunu Barış Falay da söyledi geçen gün.

Madem ezeli çok seviyorsunuz o zaman tvden izleyin dedi.

Evet her diziyi bırakan olur ama dizi bırakıldı diye de gün değiştirilmez.

Yaprak Dökümünü de çok bırakan oldu ama 5 sezon aynı saat aynı günde yayınlandı dizi

21 şubatta reytinglerde 5.yiz

28 şubatta 10.

Bu hafta da 15. oluruz artık !

Arkadaşlar bişeyler yapmak lazım. Atvye mail attım ben. Sizler de atın.

Bu saatte Ezel mi izlenir !

Bu haftadan da öteye öyle bir saçmalık yapmasınlar artık.

evet vala çok hakllısın . bu saate atılması ezel gibi bir diziye çok büyük haksızlık !

dön dolaş aynı şeyler, entrika vs olduğundan ve karşısına sırat denen dizi geldiğinden dolayı sanırım saat kaydırması yaptılar.

dön dolaş aynı şeyler, entrika vs olduğundan ve karşısına sırat denen dizi geldiğinden dolayı sanırım saat kaydırması yaptılar.

Karadağlar kopyası Sırat dizisi entrikalı,dön dolaş aynı şeyli Ezel'i yendi.

Tamam evet haklısınız.

Ezel çok kötü bir dizi oldu.

Ölsün Ezel !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…