uwww gene çok heyecanlı bir bölüm geliyoor
cansu dere gerçekten artık daha iyi oynuyor. ama ben diyim badeye bırakmıcak ezeli
ezel badeyi seviyor, bence eyşanın hiç sansı yok, boşa uğraşıyor eyşan.....bakalım neler olacak diğer bölümde
43. BÖLÜM ÖZETİ
Kenan Birkan uğradığı hezimetin acısını çıkarmak üzere suçluları karşısına alır. İçlerinde en zor durumda olansa Eyşan'dır. Çünkü Kenan artık ondan da şüphelenmektedir. Oysa Eyşan için başka planları vardır. Kenan önce emin olmak, sonra bir karar vermek zorundadır. Bunun için kendi yöntemlerini kullanmaya karar verir. Çok zor durumda kalan Eyşan, Ezel'den yardım ister.
Ancak Ezel de başka bir durumun içindedir. Bade hakkında hiç bilmediği şeyler öğrenir. Şimdi her şey kafasında netleşmeye başlar. Ama Eyşan'ın yardım çağrısı öyle bir anda gelir ki, Ezel ona koşsa Bade'yi harcayacak. Bade'yle kalsa Eyşan'ı harcayacak. Ezel tam anlamıyla arada kalmıştır.
Cengiz de Eyşan'ı kurtarmaya gidemez. Çünkü Ali bilmediği bir şey öğrenmiş ve her şeyi bırakıp Cengiz'in peşine düşmüştür. Ve Ali. Bu sefer Cengiz'i bulur. Peki, Eyşan ne olacak?
yaa kizlar Ezel ekranlara veda ediyormus haziranda
yeni bir projeyle geliceklermis ekranlara :18:
hadi hayirlisi
bence reytinler düştü.o yüzden saat değişti.biz izliyoruz ama bırakan çok kişi tanıyorum ben
İlk bölümden belliydi 2 sezonluk olduğu zaten.
"İngiliz Kemal" diye bir diziyle gelcekler yeni sezonda da
21 şubatta reytinglerde 5.yiz
28 şubatta 10.
Bu hafta da 15. oluruz artık !
Arkadaşlar bişeyler yapmak lazım. Atvye mail attım ben. Sizler de atın.
Bu saatte Ezel mi izlenir !
Bu haftadan da öteye öyle bir saçmalık yapmasınlar artık.
dön dolaş aynı şeyler, entrika vs olduğundan ve karşısına sırat denen dizi geldiğinden dolayı sanırım saat kaydırması yaptılar.