Karadağlar kopyası Sırat dizisi entrikalı,dön dolaş aynı şeyli Ezel'i yendi.
Tamam evet haklısınız.
Ezel çok kötü bir dizi oldu.
Ölsün Ezel !!
berrak tüzünataç diziye girdi reytingler düştü...biran önce bu kızda ölsün çıksın diziden..rolüde hiç yakışmıyor bence o kadın bana masumluğu saflığı ifade etmiyor çok sinir oluyorm konuşmasına saçına başına..
Berrak tüzünataçın oyunculuğu başarılı bence,iyiki diziye girdi..Sadece masum bulmuyorum ama çok güzel kız...
berrak tüzünataç diziye girdi reytingler düştü...biran önce bu kızda ölsün çıksın diziden..rolüde hiç yakışmıyor bence o kadın bana masumluğu saflığı ifade etmiyor çok sinir oluyorm konuşmasına saçına başına..
dün akşam ezeli izlerken ilk defa sıkıldım saatinden dolayı...
insan o saatte yorgun oluyor ve izleyemiyor atv seni gönülden kutluyorum
yetmişli yıllar gene birçok şeye ışık tuttu demek kenanla selma vurulma olayından sonra
evleniyorlar ve dayı bir müddet uzaklaşıyor ...her ne olursa olsun kenana gene üzüldüm
ali gene olayı abarttı evet ondan bu gidişle aile babası felan olamıycak
bir de azad hamile kalıyor,çocuğu düşürme tehlikesi atlatıyor selma yok ortalarda
çok garip kızın annesi hiç destek değil eğer yurtdışında felansa konuşma arasında bahsedilebilirdi :44:
badeyle ezelin sevişme olayını ve badenin durumunu da abarttılar hiç hoş değildi
azadın tepkisi,badenin bunu abartması felan dizimize yakışmadı...iki haftadır badeye
gıcık olamaya ,eyşana acımaya başladım