Ezel Atv

Atvnin dengesizliğine rağmen, gece yarısı bitecek olmasına rağmen tüm Ezelciler iyi seyirler..

Ben bekliyorum izlicem diger diziler Ezel'in yaninda fasa fiso, saat olarak evet cok gec buyuk bir haksizlik ama tv den izlemeyi dusunuyorum yinede.

azad da badenin daha önce kimseyle birlikte olmamış olmasına ne kadar şaşırdı.sanki çok garip bişey

kızlar sıkıcı bir bölümmü banamı öyle geliyor.klasik ezel bölümlerden değil.farklı konular öne çıktı gibi.

Ali'nin sinirinede sinir olmaya başladım artık..:))
Baba olucan artık otur oturduğun yerde...

Koskoca kenan Birkan'a evlilik teklif ederken diz çökmek yakışmadı pek..:KK53:

berrak tüzünataç diziye girdi reytingler düştü...biran önce bu kızda ölsün çıksın diziden..rolüde hiç yakışmıyor bence o kadın bana masumluğu saflığı ifade etmiyor çok sinir oluyorm konuşmasına saçına başına..

berrak tüzünataç diziye girdi reytingler düştü...biran önce bu kızda ölsün çıksın diziden..rolüde hiç yakışmıyor bence o kadın bana masumluğu saflığı ifade etmiyor çok sinir oluyorm konuşmasına saçına başına..

Berrak tüzünataçın oyunculuğu başarılı bence,iyiki diziye girdi..Sadece masum bulmuyorum ama çok güzel kız...

Berrak tüzünataçın oyunculuğu başarılı bence,iyiki diziye girdi..Sadece masum bulmuyorum ama çok güzel kız...

ben ne oyunculuğunu ne de kendini güzel buluyorum...magazindeki çıkan haberlerden dolayıda hiç masum bulmuyorum ve bu rolüde hiç yakıştıramadım kendisine..zaten ezel gibi bir diziye yatak sahneleri hiç olmadı...bu da benim fikrim

aynen çok itici bir tipi var ne işi var ezel de bu kızın ya

dün akşam ezeli izlerken ilk defa sıkıldım saatinden dolayı...
insan o saatte yorgun oluyor ve izleyemiyor atv seni gönülden kutluyorum:KK24:

yetmişli yıllar gene birçok şeye ışık tuttu demek kenanla selma vurulma olayından sonra

evleniyorlar ve dayı bir müddet uzaklaşıyor ...her ne olursa olsun kenana gene üzüldüm

ali gene olayı abarttı evet ondan bu gidişle aile babası felan olamıycak:KK19:

bir de azad hamile kalıyor,çocuğu düşürme tehlikesi atlatıyor selma yok ortalarda

çok garip kızın annesi hiç destek değil eğer yurtdışında felansa konuşma arasında bahsedilebilirdi :44:

badeyle ezelin sevişme olayını ve badenin durumunu da abarttılar hiç hoş değildi

azadın tepkisi,badenin bunu abartması felan dizimize yakışmadı...iki haftadır badeye

gıcık olamaya ,eyşana acımaya başladım :KK37:

dün akşam ezeli izlerken ilk defa sıkıldım saatinden dolayı...
insan o saatte yorgun oluyor ve izleyemiyor atv seni gönülden kutluyorum:KK24:

yetmişli yıllar gene birçok şeye ışık tuttu demek kenanla selma vurulma olayından sonra

evleniyorlar ve dayı bir müddet uzaklaşıyor ...her ne olursa olsun kenana gene üzüldüm

ali gene olayı abarttı evet ondan bu gidişle aile babası felan olamıycak:KK19:

bir de azad hamile kalıyor,çocuğu düşürme tehlikesi atlatıyor selma yok ortalarda

çok garip kızın annesi hiç destek değil eğer yurtdışında felansa konuşma arasında bahsedilebilirdi :44:

badeyle ezelin sevişme olayını ve badenin durumunu da abarttılar hiç hoş değildi

azadın tepkisi,badenin bunu abartması felan dizimize yakışmadı...iki haftadır badeye

gıcık olamaya ,eyşana acımaya başladım :KK37:

o badenin durumunu gerçekten çok abarttılar bide ezel dizisi eyşan ve ezelin üstüne kurulu o gıcık bade niye geldi diziye anlamadım ve sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK4:

dün aksamki bölüm ezel olamaz.!! cok kötüydü. bu kadar sıkıldıgımı hatırlamıyorum

Daha yeni bitirdim izlemeyi,çok anlamsız oldu saatini ileri almaları,umarım haftaya düzelir,:KK20:

Bölüm olarak ben yine çok beğendim,herşey çok güzeldi,

Evet Badenin olayı biraz abarttılar,sanki insanın kendisini evleneceği erkeğe saklaması çok anormalmiş gibi,

Yalnız ben Ezelin nevresim takımına bayıldım,çok hoştu yaa,markası ne ki,hemen almalıyım,:nazar:

Eyşana üzüldüm açıkcası Kenan öldürecek diye,

Nostaljik flashbackler de çok güzeldi yine,Kenana da Ramize de Selmaya da üzüldüm,

Ramizin karısına da üzüldüm açıkcası,neler yaşanmış neler,

Ama aklıma takılan şu,Selma yıllar geçmesine rağmen hamile değilse,o zaman dayı kararından dönüp Selmayla tekrar görüşüyolar onlar evlendikten sonra,o ara galiba Azad oluyo,

Ve bu olaydan sonra sanırım Ramiz hapse giriyo,Kenan da karısını çocuklarını öldürüyo,

Ben Badeyle Ezelin o utangaç,ne yapacağını bilmez tavırlarında çok eğlendim ama resmen o heyecanı yaşattılar sanki acemi aşıklar gibi,:93:

Alinin korkularını da anlıyorum ben,adam sorumluluk almaktan korkuyo evlenmekten değil de,

Hani hep yalnız yaşamış,bir eşin bebeğin sorumluluğundan korkuyo napsın...
:97:

hani almayanı dövüyolar diye bi laf vardır ya, akşam resmen biriyle yatmayanı dövüyolar gibi oldu. kimseyle birlikte olmadınmı aaaaa falan. ezelle birlikte olma olayını çok abarttı ve uzattılar. ali ezelle,azad bedeyle,bade ezelle aynı konu.:KK20:sıktı

Dünkü bölümde sıkılmamızın sebebi yayın saati kızlar. Resmen 22.30da başladı.

Uykum geldi zor dayandım izledim.

Bade'nin bakire olmasını abarttıklarını düşünüyorum bende.

Tamam ailesine bi açıklık getirmek istediler ama bu kadar da abartılmamalıydı.

Babası da en sevmediğim insan tipi cidden.

Azad yine çok iyiydi.

Ama Ali'den baba olmaz.

Seviyorum ben onların sahnelerini izlemeyi.

Eyşan-Kenan Birkan sahneleri güzeldi. Eyşan o korkuyu çok güzel verdi seyirciye.

Haluk Bilginer'e laf söyleyemem zaten.

Flashbackler bu bölümde harikaydı.

Hala Kenan Birkan haklı diyorum.

Ramiz 2. çocuğu yapmış hala vazgeçmemiş Selma'dan.

Evlenme teklifi de bölümün sürpriziydi.

Ama nüfus cüzdanını falan getirince anlamıştım ben.

Eyşan ne dicek bakalım.

haftaya gene aynı saati kızlar yeni bir dizi başlıyormuş saat sekizde sonra ezel:84: :84:

bu arada masal sana katılıyorum bende hala kenan haklı diyorum selma olayında...

eyşanı hiç sevmem ama daha öncede dediğim gibi son bölümlerde aacımaya başladım

güzel rol yapmaya başladı dizi bitmesine yakın:KK53: ama kenana yakıştıramıyorum onu ...

kenanı mutlu edemez ...sanırım fikrim değişti sadece ezelle yakışıyor bu eyşan :KK24:

bence dizi bittiğinde eyşan,kenan,şebnem,tefo ölmüş olacak.daha vardır da şimdilik tahmin ettiğim bunlar

X