Ezel Atv

Bu arada arkadaşlar ezel ne yapıyor allah aşkına delikanlılık yerlerde anlayamadm lütfen anlatrmısınz:2:

bence herşeyi cengizle temmuz planladı.

selmayı öldürdüler çünkü cengiz intikam almak istedi kenandan,kenan eyşana aşık olduğu için (ki buna inanmıyorum muhakkak bir oyun vardır hala selmaya aşık olmadı,yoksa çoktaan selmayı öldürtmüştü)

badeyi öldürmez dokunma dediği kişi bade,çünkü badeye bişey olursa ezel eyşana döner,cengiz de bundan korkuyor.tek kozu bade

Buarada arkadaşlar ezelin durumu nedir ben anlayamadım iyice psikolojisi gitmiş küçük emraha bağlamışş yaa delikanlılık yerlerdemi ne 2kadın 1adam

ya bi de son sahne içimde kaldı yaaa.şöle güzel bi ağlatamadı.70li yıllardaki görüntülerini koysalardı keşke müzikle beraber.bu pörsümüş halleriyle o aşkın büyüklüğünü hissedemedim

Kesinlikle bende aynen öyle düşünüyorum cengiz kenandan tam anlamıyla intikamını bu şekilde aldı bade de tek kozu onu gözden asla çıkaramaz çünkü eyşana deliler gibi aşık ya bu ağır abilerde fena aşık oluyolar yaa

bence herşeyi cengizle temmuz planladı.

selmayı öldürdüler çünkü cengiz intikam almak istedi kenandan,kenan eyşana aşık olduğu için (ki buna inanmıyorum muhakkak bir oyun vardır hala selmaya aşık olmadı,yoksa çoktaan selmayı öldürtmüştü)

badeyi öldürmez dokunma dediği kişi bade,çünkü badeye bişey olursa ezel eyşana döner,cengiz de bundan korkuyor.tek kozu bade

ben badeye sinir oluyorum ya. kişisel bişey değil aslında iyi kız =) ama eyşan ömer aşkına yakışmadı o kız. her ne olursa olsun hala eyşanı sevmeli ömer.

Kenan'dan nefret ettim hatta iğrendim ben bu bölümde,

Nasıl böyle bişey yapabilir..!!!

Eğer Azad onun kızıysa ve Azad bunu öğrenirse çok çok çok kötü olur,

İnanamıyorum hala,şok oldum resmen izlerken...

Yani bölümün güzel sahnelerini de unutturdu bana Kenan,

Aliyle Azadın diyalogları,Aliyle Ezelin berberdeki halleri ve bekarlığa veda partisindeki oynayışları falan çok eğlenceliydi,

Dayıyla Ezelin düğündeki oyunu hele süperdi,izlenmeye değer,çok hoş sahnelerdi,çok beğendim Ezele

ne kadar çok yakışıyo böyle maço tavırlar yaa,

Selmaya çok üzüldüm ayrıca yaa,hem gençken yaşadıkları hem de ölümü çok fena oldu,yazık hediyesini de veremedi dayı,

Bence de Cengiz özellikle onun ölmesini istemiş olabilir,çok acımasız cani bişey bu adam yaa,

Bade de iyice cıvıttı yani,kardeşim adam unutamıyo işte oğlunun anası,istemiyo sevmeyi ama napsın,unuttur işte adama o Eyşan hainini,

Ya Ramizin karısına da üzüldüm ben,yazık anlamış yıllar önce ama içine atmış kadın,kocamsın gitme

diyo,karnı burnunda yazık ya öfff...

Dayıya da üzüldüm sevdiği kadını kaybetti,ay bu bölüm çok üzücü geçti yani...ve Kenana çok sinir

oldum,çok adiceydi yaptığı...

Allah seni kahretsin kenan
en başta da seni haklı bulmadım şimdi de

selma da en uzun rolünü bugün oynadı o da öldüğü gün oldu

ezel'im nasıl oynadı öyle çok yakışıyor ona
dayıda 1 ay önce daha tekerlikli sandalyedeydi şimdi seke seke oynadı maşallah
ama ona da yakışıyor

güzel bölümdü sonu acıklı bitti:2::2::2:

Evet çok acıklı bi bölümdü yaa...

lem selma ölmüş
anow çok ara verdim ben bu diziye ya du son bölümü izlim barim
merak ettim ya :26:

Yazik Azadin da evlendigi gun annesinin olum gunu oldu, Bade yine icimi baydi dun gece, unutamamissin bilmemne ben gidiyorum yok kaliyorum devamli kapris cocuklar gibi sinir oldum..

Bu bölüm çok güzeldi çokk.

Çok ağladım. Çok güldüm.

Selma'ya hediye aldığı zaman vurulan kişinin kim olcağı da anlaşıldı zaten.

Hediyeyi veremeden öldü klişesi yaşandı. Allahtan gördü Selma.

"Kenan Birkan şu anda haklı " yazamıyorum bu hafta. Evet ibre artık Ramiz Dayıyı gösteriyor.

Selma'nın nolur yapma yalvarırım diye ağlaması mahvetti beni. Flashback sonunda düğüne dönüldüğünde karnını tutup ağlaması da çok güzel bağlanmıştı.

Yani Azad tecavüzden mi dünyaya geldi

Azad-Ali sahneleri her zamanki gibi çok güzeldi.

Hem güldürdü, hem ağlattı, hem düşündürdü.

Ezel-Bade-Eyşan üçgenine gelirsek; Eyşan' Ezel'in konuştuktan sonra Eyşan'ın lavaboda ağlaması çok güzeldi. Vayy dedim ne güzel oynamış Cansu Dere.

Ezel'in Bade'ye söyledikleri çok güzeldi.

Ama Bade cidden kafasız. Madem seviyorsun çocuk değil kadın ol. Başlarda seviyordum ama sıkmaya başladı beni çocuklukları.

Cengiz'in gösterdiği fotoğraftaki bence de Bade'ydi

Ya ben hala o bebeğin Azad olamayacağını düşünüyorum,yani buna inanmak istiyorum ama öyle gibi

gözüküyor,

Azad ve Ali öğrenirse bunu çok fena şeyler olabilir,

Bir de acaba dayı biliyo mu ki Azadı onu çok merak ettim...

Badeye ben de sinir oldum,resmen çocuk gibi mızmızlanıyo,bulmuş fıstık gibi adamı değerini bilemiyo

safım...

pis kenan selmayla işi bitti biletini kesti

yazık azad ında en mutlu günü oldu en kötü günü (

güzel bir bölümdü...sonu acı bitsede bu hediye olayını görünce bende anladım

ölen dayı veya selma olacaktı ...bir de selma kaç bölüm yoktu bu hafta ortaya çıktı bu durumda

şüphelendirmişti...hep kenanı savundum ona kızamadım ama bu sefer kötü oldu yapmamalıydı

özellikle selma değildi hedef ama olan ona oldu ...

şüphelerimizde haklı çıktık vayy be demek azad kenanın kızıymış ama zorla olacağı aklıma gelmemişti

artık bade beni çok sıkmaya başladı mıy mıy davranıyor son haftalarda onu ezele hiç

yakıştıramıyorum...dizinin başından beri eyşana sinir olan ben artık ezele çok kötü şeyler yapsa bile

eyşanı beğenir oldum rolün hakkını vermeye başladı ...sanırım ezele en uygun gene eyşan

ama büyük ihtimal dizinin sonunda ölecek kişi gene eyşan :96:

kenanın cengize yat jesti çok komikti karına evlenme teklif ettim al bunu aradan çekil hediyesi

Fragmanda ağladım ya.

Ben bu bölümde de çok ağlıcam belli.

Selma'nın sesinden "Karagözlüm" şarkısını dinlemek çok keyifli oluyor.

Dizi boyut değiştirdi daha canlandı.

Ezel'in devri bitti diyenler şimdi görsün bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…