Ezel Atv

dayı kızının aliyle yatmasına tepki göstermezmi acaba heralde göstermez.

sebnem neden cengizin tarafinda biri aciklasin bi zahmet
tskler

badeyle eyşanın kıyafetleri de aynı tarz olmuş.farlı giyinselerdi bari

Umarım bir daha bu saatte olmaz. Sevmiyorum saat 22.00da başlayan diziyi izlemeyi.

Ezel değil de herhangi bir dizi olsa açmam bile tvyi zaten.

Neyse Burçin Terzioğlu yine harikaydı. Ali'yi ikna edişi, ben kahraman değil çocuğuma baba istiyorum diye haykırışı çok güzeldi.

Bade daha güzel olabilirdi. O potansiyel var Berrak'da. Ama bir anda çok da değiştirmeyelim demişler herhalde.

Yanlız Eyşan'la çıkarken yaptığı konuşma çok iyiydi. Kudurdu Eyşan kudurdu.

Kaya'nın ölmekten bu kadar korkmasına bir sevindim, bir sevindim.

Altına yapcaktı az kalsın

Şebnem kendini çok akıllı sanıyor ama ondan akıllı Tefo var.

Dayıyla Ali'nin konuşması da iyiydi.

Ali 2-3 bölüm üst üste yaptıklarıyla kazandığı nefretimi ilerleyen bölümlerde sevgiye dönüştürür umarım.

Umarım Azad'ı üzmez bi daha.

Veee hoşgelcek Uras bebek

gene harika bir bölümmdü

hastayım bu diziye.

ama artık fazla ters köşe olmuyorum tefonun şebnemin yanına gitmesi ile anladım ona oyun yapacağını.
ama çok heycanlıydı
kenan çok piss duruma düşştü . harika bir oyundu yaaa. :):)

buarada korktuğum bir durum var iki bölümdür düşünüyorum sanki bade ileriki bölümlerde

ölecekmiş gibi yada gidecek sanki eyşan ezeli alacak gibi düşüncelere kapıldım :44::44::44:

banada biri ölecek gib gelıyor. içimden bir ses şebnem diyorr:26:

Selam Ezelciler,:80:

Akşam misafirlerimiz vardı,izleyemedim,eve 11de falan geldik,

Bakayım sonuna yetişeyim bari dedim,devam ediyodu hala,

Şimdi biter zaten yarın netten izleyeyim dedim 10 da başladığını bilsem oturur seyrederdim,

Ne bileyim işte,şimdi hemen izlicem,neler oldu çok merak ettim siz de yorumlarımı merakla bekleyin......
:76:

lütfen bir daha asla 22 olmasın diyerek başlıyorum ilk 15 dk izledim sonrasını hatırlamıyorum
ve şu an uyndım uyanır uyanmaz yorumlarınıza bakmak istedim
bnde az sonra nette izleyeceğim
ama lütfen 22:00 olmasın bir daha

Saat 22 ye alınması da tuz biber oldu zaten
iyice sıkmaya başladı beni eski tadı bulamyıorum
Yer Gök Aşk bile daha cezbeder oldu
Yazık Ezel e bitirsinler artık tadında güzel herşey

Kesinlikle superdi, Kenana oynanan oyun, Badenin Eyşanla konusmasi cok guzeldi, Şebnem yine deli etti Tefonunda Şebneme oyun oynamasi iyi oldu, 70 li yillari gostermediler ona uzuldum, ama hakikaten enfesti saat 22.00 de olmasin diyenlerdenim cunku cok gec bitti. Yinede kacta olursa olsun izlerim.

ilk senesinde güzel bi final yapip bitmesi gerekiyodu bu dizinin
hic begenmiyorum artik ikinci sezon dan itibaren izlemiyorum

Herkesin kendi fikri ama tvde o kadar saçma aşk hikayeleri,saçmasapan ilişki örnekleri,bir türlü

kavuşamayan aşık senaryoları,ölmeyen kahraman hikayeleri varken Ezelin sıktığını düşünmek çok

DÜŞÜNDÜRÜCÜ...

Ki o kadar itina,emek,orijinallikle yürütülüyo dizi,başrol oyuncular çok kabiliyetli hatta gençliklerini

oynayan oyunculara figuranlara kadar kalite kokuyor,

Hiçbir tema,sahne tekrarlanıp baymıyor ama Ezel sıkıyor yani öyle mi?

Kusura bakmayın ama türkiyede böyle bi senaryo,castıyla birlikte,kurgusu performansı herşeyi ile bu

kadar kaliteli bi yapım yapılmadı...

Bunu en ince ayrıntısına kadar izleyenler anlarlar,

Bakın Kayanın yaşlı bi annesi olduğunu kaç bölüm önce bir telefon sesiyle öğrenmiştik,çok küçük bi

ayrıntıydı ama bu bölümde nasıl ortaya çıktı ve nasıl işlendi gördük,

Klasik aşk hikayeleri,iki kardeşe aşık olan erkek,rol bile yapamayan kabadayı hikayaleri,kahraman aşiret

ağası hikayeleri,fakir-zengin savaşları ve aile dramları,bunlar alışık olduğumuz şeyler,

Ezel bize alışık olmadığımızı verdi ve en ince ayrıntısına dikkat etmeden izleyen arkadaşların sıkılması

normaldir sanırım,

Tabi saygımız var ,isteyen izler istemeyen izlemez ama SIKTI kelimesini gerçekten haketmeyen bi yapım bu...

Çünkü gerçekten sıkacak bir durum bir sahne olmadı ki,ilk sezon Ömerin hikayesini,şimdi ise Dayının

hikayesini izliyoruz genel olarak,ve ben şahsen hiç banal,yapmacık ve izleyiciyi bayan bi sahne

izlemedim bu dizide...

Bi Yaprak Dökümünü düşünün bir de Ezeli,sizce SIKICI lafını hangisi hakediyo?

Son düzenleme:
bnde bu sıktı kelimesini ve ayrıca ilk sezon bitmeli kelimesini anlamadım gitti
çok iyi giden bir diziyi neden ilk sezondan bitirsinler ki
bu 1
ikincisi ise asıl bu sezon başladı kenan olayı ile birlikte ezel dizisi
70 li yıllar olsun kenanın sırrı olsun
anlamıyorum cidden neden neden bitmeli
ve burda bn gibi düşünen 3-5 arkadaş
eminim 10 yıl ezel oynasa 10 yıl izlerler izleriz

Azracım sakin ol,biz anlıyoruz seni,tartışmayalım kızlar yoksa banlarım sizi...

Son düzenleme:
akşam ne kadar geç başladı bu ezel yav..açtım kanalı günleri karıştırdım sandım..
dedişm bu hafta yok heralde..tee ne sonra zaplarken şans eseri gördüm..meğer saatini çekmişler
uyku gözümden aktı valla..

bence yaprak dökümü hakkında da kötü yorumlar gelmemli senelerce beğenilerek izlendi sonuçta , herkes tüm aile fertlerini dizinin konusunu biliyor..izlenmese kim bilebilirdi..

kaç dizi senelerce sürebiliyor,reyting almasa dizi heralde bitirirlerdi..

bence yapılan emeğe saygı gösterilmeli..

bu yeni saat haftaya olmaz inş..hiç ama hiç iyi olmadı izlerken konsantrasyonum bile bozuldu

geleyim yorumlara;azad gene çok iyiydi bebeğini kaybetmemesi de çok iyi oldu çok sevindik...

ali bu bölüm hoşuma gitti eski ali olmaya başladı sanki...

gene nasıl bir plandı tahminimizden çok farklıydı...ezelin dediği gibi kan dökmeden

kenanın elinden kayayı alışları çok zekiyceydi...kayanın yusuf yusuf halleri aliyi beklemesi

çok komikti ali öldürmese bile adam kalpden gidecekdi neredeyse

tefonun planı badeyi kandırması da iyiydi tefo gene inandı diye üzülürken bu sefer bade ve

cengiz aldandı...süperdi...

her ne olursa olsun kenana gene kızamıyorumm ben....bu çocuk olayı bu bölümde çözülmedi

merakla beklediğim yetmişleri göremedim...haftaya inş..

eyşanla badeye gelirsem...kıyafetleri çok benziyodu gerçekten...sadece makyajları ve saçları

farklıydı... ama bu bölüm badeye sinir oldum

içine eyşan girmiş gibiydi eyşanın taktiklerini ona karşı kullanması hiç hoş değildi...

ezeli o da hırs yaptı gibi yok hoşuma gitmedi tavrını bozmamalıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…