kenan imirzalıoğlunun kabadayıdaki rolüyle sevdim...
orda kötü ama bi o kadarda sempatik bi erkekti:kedi:
bence bu eyşanla cengiz ..hiç şey yapmadılar çünkü odada kaga ediyolardı ya herşeyin var daha ne istiyosun,ah bi de sende bana istediğim şeyleri verebilsen dedi cengiz....
orda ne demek istediğini anlamadım...öpme filan oluyo ama acaba o iş olmadımı...hani eyşan ilk aliyle yaptı çocukta ondan..sonra bu cengizi kendine dokundurtmamış olabilirmi
ezel diğer dizileri ezerkaydirigubbakcemile3
Ömeri öldü bilecekler çünkü dizinin tanıtım fragmanlarında Ömerin mezarının başında gösteriyorlardı herkesi.
Eyşanın kardeşi yaşıyor bence. çünkü dizi başlarken Sedef Avcının adı geçiyor Eyşanın kardeşi olarak diziye giricek gibi.
aman aman canım sil msjını kimse görmesin topa tutarlar vallakafamçokkarıştı
geçmişe bakarsan anlardın biride senin gibi yazmış topa tuttular kızı biliyoruz yazılanları okumuyormusun diye onun için dedim sanada derler sonra
hııı anladım şimcik canım. yok bir arkadaş kardeşi yaşıyormu diye sorunca ona cvp verdim ben. herkes geçmişi okuyamıyor dimi ama. uyarın için saol canım.
birde bn şunu sormak isityorum
ömer uçar 30 yıllık hüküm giydi
ve askerden gelip hepse giridiğine göre ortlama 21 yaş desek
ee şuan da da 32 yaş die gösterioo
yani hapisten acaba iyi hal göztilerek mi bırakmışlar
yada o nokta da bn bişey mi kçaırdıım
bak sen CADIARZU ne şanslı adammış bu ezel...akannehirmonte kristo kontu nu okuyan yada izleyen varmı bilmiyorum ama aynısı..
ona uyarlamaysa ezelin hücresine bi adam gelecek.tünel kazmış ama yanlış hesap etmiş olacak.adam yaşlı bilge gibi bişey..
sonra sık sık yanına gelip onu eğitecek her konuda.
kitapta o hapishanede ölenleri denize atıyorlar..
bu adamda bi gün ölüyor.sonra ezel olacak kişi o tünelden gidip adamı kendi hücresine taşıyor.kefene o giriyor.böylece kurtuluyor.bide ölmeden önce bi hazine nin yerini söylüyor.esas oğlanda gidip onu alıyor.serveti buradan geliyor...
monte kristo kontu nu okuyan yada izleyen varmı bilmiyorum ama aynısı..
ona uyarlamaysa ezelin hücresine bi adam gelecek.tünel kazmış ama yanlış hesap etmiş olacak.adam yaşlı bilge gibi bişey..
sonra sık sık yanına gelip onu eğitecek her konuda.
kitapta o hapishanede ölenleri denize atıyorlar..
bu adamda bi gün ölüyor.sonra ezel olacak kişi o tünelden gidip adamı kendi hücresine taşıyor.kefene o giriyor.böylece kurtuluyor.bide ölmeden önce bi hazine nin yerini söylüyor.esas oğlanda gidip onu alıyor.serveti buradan geliyor...
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
saol cn paylaştığın için
ozmn daha da çok ilgimi çektii