Ezel Atv

sanmam 12 yıl olmuş hem capur cupu öpişilar sürekli olmuştur o iş....:jeyyar:

ezel diğer dizileri ezerkaydirigubbakcemile3

bencedeeeeeekaydirigubbakcemile3

Ömeri öldü bilecekler çünkü dizinin tanıtım fragmanlarında Ömerin mezarının başında gösteriyorlardı herkesi.

bu daha iyi olur ömer diye tahmin etmezler ezeli...zemuszemus

ama benim düşündüğüm ezel eyşanın zayıf noktasını buldu oğlu dedi ama....

zarar vermez umarım kendi oğluna...

bide eyşanın kardeşi yaşıyormu acaba?

Eyşanın kardeşi yaşıyor bence. çünkü dizi başlarken Sedef Avcının adı geçiyor Eyşanın kardeşi olarak diziye giricek gibi.

Güzel bir dizi. Hele kenanın oluşu ayrı bir renk katıyor. ıçimiz açılıyor :)))
Bahar yaşıyor. Çocuk kaybolduğunda baharın yanında olabilir mi diye bir şey dendi yanlış hatırlamıyorsam.

Monte Kristo Kontu diye bir film varmış. ıngiliz yapımı sanırım. Ezelle konusu aynımış. Bu filmi izleyen var mı?

geçmişe bakarsan anlardın biride senin gibi yazmış topa tuttular kızı biliyoruz yazılanları okumuyormusun diye onun için dedim sanada derler sonra

geçmişe bakarsan anlardın biride senin gibi yazmış topa tuttular kızı biliyoruz yazılanları okumuyormusun diye onun için dedim sanada derler sonra

hııı anladım şimcik canım. yok bir arkadaş kardeşi yaşıyormu diye sorunca ona cvp verdim ben. herkes geçmişi okuyamıyor dimi ama. uyarın için saol canım.

bugün tekrarı var ızlıcem kesınlıkle ,kacırdım gecen gün

vallahi topikte tum evlilerin esleri sevmis Ezel dizisini bence bu bir oyun erkekler mahsus sevdik ettik diyor sirf bizlerin agzini arayip piyasa arastirmasi icin bakalim kenan icin ne diycez diye esim Kurtlar vadisinde Polati sormuyor bile cunku adam tipsiz ama bunda sormadan duramiyor hos cocuk degil mi aslan gibi adam diye yandanda beni kesiyor agzimdan cok hos desem basliycak adama salllamaya yok be agzi yamuk saci acilmis diye

Kocalar bu topiği okusa bu diziyi yasaklarlar heralde..kaydirigubbakcemile3

Kızlar görmeyenler varsa, merak ettiginiz karakterleri ilk sayfadaki ilk yoruma ekledim ben, ordan bakabilirsiniz opuyorumnanaktan

Bölüme gelince, ilk bölüm kadar sürükleyici degildi bence özellikle Eysan'ın ufaklık halleri falan, ama yinede harikaydı. Izlemeyenler hic beklemesin hemen izlesin kaydirigubbakcemile2

Bu arada dizi tam konusuna girmeden önce bana öyle geliyorki her karaktere bir bölüm yapacaklar. Ilk bölüm Ömer-Ezel'i, ikincisi Eysanı anlattı. Haftaya Cengiz ve Ali'yi izleriz kim bilir. Ama artık su hapishane olayını anlatsınlar nasıl zengin oldu, ameliyatı vs. yoksa catlıcam delikafadulden

monte kristo kontu nu okuyan yada izleyen varmı bilmiyorum ama aynısı..
ona uyarlamaysa ezelin hücresine bi adam gelecek.tünel kazmış ama yanlış hesap etmiş olacak.adam yaşlı bilge gibi bişey..
sonra sık sık yanına gelip onu eğitecek her konuda.
kitapta o hapishanede ölenleri denize atıyorlar..
bu adamda bi gün ölüyor.sonra ezel olacak kişi o tünelden gidip adamı kendi hücresine taşıyor.kefene o giriyor.böylece kurtuluyor.bide ölmeden önce bi hazine nin yerini söylüyor.esas oğlanda gidip onu alıyor.serveti buradan geliyor...

bak sen CADIARZU ne şanslı adammış bu ezel...akannehir

CADIARZUCADIARZUCADIARZU
saol cn paylaştığın için
ozmn daha da çok ilgimi çektii

CADIARZUCADIARZUCADIARZU
saol cn paylaştığın için
ozmn daha da çok ilgimi çektii

daha uzun bi süre geçmiş gelecek ilişkisi devam eder ve bu sahneleri gösterirler
bu dizideki fark eyşan küçüklükten dolandırıcı.kitaptaki kız masumdu,esas oğlandan hamile kalıyordu ve ortada kalmamak için arkadaşlarından biriyle evleniyordu.
bide dizide estetik olacak,kitapta öyle bişey yok malum dünya klasiğikaydirigubbakcemile
hacı dizisindeki adam olacak galiba şu yaşlı bilge.
fragmanlarındada sesi vardı,
kimi gençken öldürür sevdiğini kimi yaşlıyken vs vs bir sürü şey söylüyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…