Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım flagmanı göremedim ben:umursamaz:
evet canım bizde geçen babmla aynısını konuştuk..gerçekten monte kristo kontundan uyarlanmış.gerçekten çok güzel uyarlamışlar.tabii ufak tefek yeniliklerle..romanda olay 1800 yıllarda geçiyo.ve kadın daha masum.sanırım ilerleyen bölümlerde ezel baharı bayğı etkileyecek..monte kristo kontu nu okuyan yada izleyen varmı bilmiyorum ama aynısı..
ona uyarlamaysa ezelin hücresine bi adam gelecek.tünel kazmış ama yanlış hesap etmiş olacak.adam yaşlı bilge gibi bişey..
sonra sık sık yanına gelip onu eğitecek her konuda.
kitapta o hapishanede ölenleri denize atıyorlar..
bu adamda bi gün ölüyor.sonra ezel olacak kişi o tünelden gidip adamı kendi hücresine taşıyor.kefene o giriyor.böylece kurtuluyor.bide ölmeden önce bi hazine nin yerini söylüyor.esas oğlanda gidip onu alıyor.serveti buradan geliyor...
Kizlarrrrrrr yeni fragman var..
ASi dizisindeki dede geliyor diziye sanirim arkadasimizin bahsettigi yasli adam bu..
YouTube - Ezel 3.Bolum Fragmani Yeni (Yirticikurt01)
bende diyorum bu adam yakın tarihte bi dizide oynamıştı..ben nerelere gittim fi tarihinden kalma hacıkaydirigubbakcemile3
evet bahsettiğim adam buydualkisalkisalkis
dün gece ızledım ,fragmanları da dönüyor sürekli..
ezel baharla bırlıkte olucak delikafadulden
garulaaa,
gıpraşmannn gııı
evlilerün herüfleri duyarsa kan çıkabiliüüüü
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:mymeka::mymeka::mymeka:
Bu Kenan'da benim göremediğim ne var CADIARZU
gozlereeeeeeeeeeeeeee bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ama burdada daha yakisikli cikmis hanicokacimcoook