sende mi begenmiyorsun Kenan´i?
Hani tamam yakisikli filanda, o kadar da degil bence... Mehmet Akif Alakurt mesela Sila dizisinde daha yakisikli idi....
bu resimlerde daha genc herhalde ondan
Kenannnnn,beni al bahar'i bos verlmaz:
Evliyim,ama müsaitim,dermisimmm kaydirigubbakcemile3
ben de ezel dizisi begendım senaryosu güzel........:lepi:
işallah sonradan diziyi bozupta klasık bir dizi haline dömez.......lmaz:.
dizi tek begenmedigim nokta.......
cansu dere.........sevmiyorum sevemedim gitti.........kadın ne kadar soguk......
gülmesi bile buz gibi.....:dilcikar:...
bide dizideki eyşanın babasına sinir oldum:mymeka:
o adama öldürmek istiyorummmmmmmakannehirakannehir
ben de ezel dizisi begendım senaryosu güzel........:lepi:
işallah sonradan diziyi bozupta klasık bir dizi haline dömez.......lmaz:.
dizi tek begenmedigim nokta.......
cansu dere.........sevmiyorum sevemedim gitti.........kadın ne kadar soguk......
gülmesi bile buz gibi.....:dilcikar:...
bide dizideki eyşanın babasına sinir oldum:mymeka:
o adama öldürmek istiyorummmmmmmakannehirakannehir
ben de çok beğenmiyorum ama bu dizi de iyi geldi bana!!!a.sAma ben çok beğendim ya.
Normalde Cansu Dereyi pek beğenmem ama burdaki role çok oturmuş, çok güzel oynamış. mankenliği bırakacak buda kanımca ballı geliyor tabi aldıkları paraşakkıdı
:roflol::roflol:
terbiyesiz:mymeka:
aslında diziden çok da güzel bir anafikir de çıkıyorr!a.s
ailenin çocuğun hayatında ne kadar önemli olduğunu kaderini nasıl yönlendidiğini gösteriyorr!
iyi aileye sahip çocuklar daima hayata 1-0 önde başlıyorlar!
kişilik oluşumunda babanın kızı üzerindeki etkisi ne kadar da büyükk önem taşıyorr!!Allah hakeden insanları çocuk sahibi yapsın!:Saruboceq:
dün gece ızledım ,fragmanları da dönüyor sürekli..
ezel baharla bırlıkte olucak delikafadulden
bahar eyşanın kardeşi
o büyümüş
sedef avcı oynuyo
sedef avvcıda yaprak dökümünde cemin kız kardeşi gerçek hayattada eşi
Klasik bir Kenan İmirzalioğlu filmi.
Erkek sever ve aldatılır. Ancak aldatıldığı kadın buna mecburdur. Zavallıdır. Ama sonra kadın iyi olur. Herşeyini yoluna koyar. Ancak Kenanım hırs ve şehvet dolu delivanlummm "Gidişim suskun oldu amma dönüşünüm muhteşem olacak" demiştir aldatılırken. ve işte dönmüştür...
Bir erkeğe intikam bu kadar yakışır. Eğer intikam alırken sevmiyo olsaydı kötü adam olurdu. Ama o intikam alırken bile seven oldu, gözleri doldu. Duruşuna zaten hastayımmm..
Off off. Amma Cansu Dereyi sevmiyorumm. Çok sıskaaa. Bi sopaya elbise giydirseler aynı olur. Suratı da güzel durmuyo zayıflıktan. Avurtları çökmüş. Karıı dediğin şöyle balık etlii olur.. Ele gelir. Elbiseden belli olur anacım bi tarafları o ne öyleee...
Sedef hanımı da dikkatle bekliyorum. Bakalım Menekşe ve Halil deki gibi uyuz mu olacak. İnşallah olmaz. Çünkü Cansu Dereden sonra ikinci bir uyuzu bu dizi kaldırmaz....
Klasik bir Kenan İmirzalioğlu filmi.
Erkek sever ve aldatılır. Ancak aldatıldığı kadın buna mecburdur. Zavallıdır. Ama sonra kadın iyi olur. Herşeyini yoluna koyar. Ancak Kenanım hırs ve şehvet dolu delivanlummm "Gidişim suskun oldu amma dönüşünüm muhteşem olacak" demiştir aldatılırken. ve işte dönmüştür...
Bir erkeğe intikam bu kadar yakışır. Eğer intikam alırken sevmiyo olsaydı kötü adam olurdu. Ama o intikam alırken bile seven oldu, gözleri doldu. Duruşuna zaten hastayımmm..
Off off. Amma Cansu Dereyi sevmiyorumm. Çok sıskaaa. Bi sopaya elbise giydirseler aynı olur. Suratı da güzel durmuyo zayıflıktan. Avurtları çökmüş. Karıı dediğin şöyle balık etlii olur.. Ele gelir. Elbiseden belli olur anacım bi tarafları o ne öyleee...
Sedef hanımı da dikkatle bekliyorum. Bakalım Menekşe ve Halil deki gibi uyuz mu olacak. İnşallah olmaz. Çünkü Cansu Dereden sonra ikinci bir uyuzu bu dizi kaldırmaz....