Ezel Atv

allah beee ne güzel dizi yapmışlar
neden bn geçen hafta izlememişim bu diziyii
süper walla
en azında alışagelmiş konular yoook
çok değişik ayrıca sinema tadında
bundan sonra izlemeye devam
konu ve karekterler cuk oturmuş yalnız cansu dere hariç

yaa kızlar...hayatımda yaşadığım nadir tatşı pişmanlıklardan birini anlatayım size...
bir konferans için istanbul hiltona gitmiştim...konferanstan çıkıp balkondaki kafeye çıkayım dedim, kafam nasıl bulandı ama içerde bir masaya attım kendimi...sonra yan masadaki ses dikkatimi çektim döndüm bir de ne göreyim...kenan imirzalıoğlu 3 adım yanımda....ve ben kocam kızar, kıskanır diye bir foto dahi çekemedim.. ki 1 saat boyunca orda oturdu içerde dolandı, döndü gülümsedi, kendisini tanıyan herkese selam verdi sohbet etti...ama bana orda kal geldiii....

pişmanım çok pişmanımmmsenağlamasenağlama

ya hep böle kenan gülerken bitirirlerse izlenir valla.çok güzel gülüyor.

Ezel'in bakisina,gülüsüne,boyuna posuna hayranim.. :asigim:esim'i aldatmiyorum dimi kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar...hayatımda yaşadığım nadir tatşı pişmanlıklardan birini anlatayım size...
bir konferans için istanbul hiltona gitmiştim...konferanstan çıkıp balkondaki kafeye çıkayım dedim, kafam nasıl bulandı ama içerde bir masaya attım kendimi...sonra yan masadaki ses dikkatimi çektim döndüm bir de ne göreyim...kenan imirzalıoğlu 3 adım yanımda....ve ben kocam kızar, kıskanır diye bir foto dahi çekemedim.. ki 1 saat boyunca orda oturdu içerde dolandı, döndü gülümsedi, kendisini tanıyan herkese selam verdi sohbet etti...ama bana orda kal geldiii....

pişmanım çok pişmanımmmsenağlamasenağlama

emin ol eniyisini yapmissin resim cektirsen
kimbilir nasil büyük bi kavga cikarirdi esin... enazindan benimki cikarirdi
o nedenle bosver hayirlisi buymus.. bizde anca tvden izleriz böyle..:teytey:

Ezel'in bakisina,gülüsüne,boyuna posuna hayranim.. :asigim:esim'i aldatmiyorum dimi kaydirigubbakcemile3

aldatmiyosun ama dikkatli ol forumun kulagi vardir
bende yazarken itinayla seciyorum sözcüklerimi
burda bile ne kadar tikkatlüyüz:gitme:kaydirigubbakcemile3

öff ben ızlyemedım ya bir saat özet verdıler sınır oldum ,misafir geldı tam o sırada ,özetini izlicem kesınlıkle

aldatmiyosun ama dikkatli ol forumun kulagi vardir
bende yazarken itinayla seciyorum sözcüklerimi
burda bile ne kadar tikkatlüyüz:gitme:kaydirigubbakcemile3

Vicdanimi rahatlatmak icin esime söyledim -tatlicadiarzu-

(belki de kiskandirmak icin :jeyyar:)

Bende cansu deren'e bayiliyorum demesin mi inadima kafamçokkarıştı

Ona bayilabilirsin dedim, bayilacak pek bir yani yok, ödestik yani sositosositosositososito

işte benim dizim ya süper ... büyük bi zevkle izliyorum ya bazen gözlerim doluyo bi acayip oluyorum..

Tamam diğer dizilere göre iyi ama ben ilk bölümde aldığım tadı bulamadım, yine türk filmi havasına büründü dizi :bbo:
Bir kere beraber oldular ve hamile mi kaldı, aradan 13 yıl geçmemiş miydi, o çocuk hiç 13 yaşında gibi durmuyo :1no2:
Ben klasik havadan çıkıp acayip bi dizi olcak diye bekliyodum, yine herkes iyi karakter oldu, bir kadını elde etme çabasında falan devam edecek. Pokerde aynı masada tekrar tekrar o kağıtların gelmesi mümkün değil, sanal ortamda olur ancak. Keşke başladığı gibi hiç tahmin edemeyeceğimiz şekilde devam etseydi. Valla hayal kırıklığına uğradım.
Bu arada cansu dereyi çok beğenirim ama ben de dahil çevremde kenan imirzalıoğlunu sadece erkekler beğenir, beğenen kadın tanımıyodum ama bu sitede baya varmış şaşırdım, erkekler de kenan aşkına izlicek sanırım :hulya:

bende cok begenenlerdenim bu diziyi
cok değişik bir konusu var
ilk başta konuyu anlamakta çok zorluk çektim ama anlamış sayılırım
bidahaki bölümde dahada pekişir.

Sedef-Avci-7.jpg

sedef avcı yani bahar bn çok sevrm bu kızı temiz bi yüzü var
baharın küçüklüğünü iyi seçmişler ama
cansu derinn o küçük halide neydi öylee
ne kadar çirkindii

Vicdanimi rahatlatmak icin esime söyledim -tatlicadiarzu-

(belki de kiskandirmak icin :jeyyar:)

Bende cansu deren'e bayiliyorum demesin mi inadima kafamçokkarıştı

Ona bayilabilirsin dedim, bayilacak pek bir yani yok, ödestik yani sositosositosositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

erkek kısmısı değilmi işte
hmn misilleme yapcaaak:eek:lmaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

erkek kısmısı değilmi işte
hmn misilleme yapcaaak:eek:lmaz:

yani dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama begenmiyor cansu'yu ben biliyorum :kedi::kedi::kedi::kedi:

X