Ezel Atv

valla cnm gazetede okudum bende şaşırdım hatta belki dedigin gibi bitirirler yarıda bırakmazlar.. hem çekim hatası hangi dizide olmuyoki aşkı memnu da bile olmuştu bihterin telefon olayı vardı orda da .. bakalım inş çabuk bitirmezler ama ya güzel gidiyodu..

ya off ne Arogu ya başka gün yok sanki show tv de he hergün muhteşem diziler sunuyomuş gibi tutulan dizinin yerine saçma sapan şeyleri getirip koyuyolar offff zaten bir haftayı sabırsızlıkla bekliyoruz uyuz oldum ya

bu arada bende bahara dublaj yapılsın dıyenlerdenım ses tonu cok sırıtıyo karaktere yakışmıyo mıy mıy menekşe ile halldede dublajdı demekki ben kendi sesi sanıyodum orda güzeldii.neyse bende bir EZEL hayranı olarak aranıza katıldım çaktırmadan kabul edermisiniz beni sormadım ama afbuyurun hatunlar :))

Nasıl kaldırılıyor ya bu kadar sevılen reytıngı olan dızı halt yemıŞ show tv
umarım kanal d alıp degerlendırır bu dızıyı dızılerını adam gıbı yayınlayan sadece kanal d var

arog içinmi yok babet içinmi anlamadım ama niye babet olsunki yaaakannehir
asgd seve seve kabul ederiz canım ne demek hoşgeldin

aman cem yılmazıda hiç sevmem bıde arogu koymuslar yaa sinir oldum sımdı.barı kahramanların yerıne ezelı koysalardı çokmu şarttı bu hafta kahramanlar dizisi:mymeka:

kızlar böyle reytingi tavan yapan dizilerde genlede böyle aralar veriyolar özellikte show tv...hatırlarsanız kurtlar vadisinide 2 hafta yayınlayıp 1 hafta vermezlerdi..ben biteceğine inanmıyorum..asparagas haberdir..
ezelin annesine haber verelim ...aroga bi fırca atsın ben seni sevmedim 'sen git seni sevmedim ben ezel gelsin' diye belki ezel başlar-tatlicadiarzu-

kızlar böyle reytingi tavan yapan dizilerde genlede böyle aralar veriyolar özellikte show tv...hatırlarsanız kurtlar vadisinide 2 hafta yayınlayıp 1 hafta vermezlerdi..ben biteceğine inanmıyorum..asparagas haberdir..
ezelin annesine haber verelim ...aroga bi fırca atsın ben seni sevmedim 'sen git seni sevmedim ben ezel gelsin' diye belki ezel başlar-tatlicadiarzu-

Ben de hiç istemem bitmesini ama uzatılıp afedersiniz bokunun çıkarılmasındansa tadında bırakılması daha iyi olur diye düşünüyorum. Zaten çatır çatır alıyor intikamını, en fazla ne kadar uzar ki? Kaç bölüm daha sürer bilmiyorum ama tek sezonluk enfes bir dizi olarak kalacağını sanıyorum şahsen.

Bende gazetede okudum bugün Cansu Dere dizinin hastane sahneleri çekilirken fenalaşmış hastane çalışanları müdahele etmiş 1 gün kalmış orda domuz gribi teşhisi koymuşlar belki o yüzden aksamıştır çekimler

cuma günü beyazdaydı gayette iyiydi cansu dere..öncesinde böyle bir olay olmuş olsada kesin söylenirdi...
yok yaa çok tutulan dziler arada tatil amaçlı vermiyorlar..nasılsa izliyorlar diye böyle yapıyorlar.

ezel kaldırılıcakmış diye bi yazı okudum gazetede .. bu eyşanın babetleri çizmeye dönüştüya onu söz konusu yapmışlar falan acaba dogrumu ki ondan mı bu hafta yok ..

Sıkar biraz Ezel'i kaldırmak. Bu kadar reytingi olan, bu kadar reklam alınan bir diziyi hangi akılsız kaldıracakmış.
Milletimizde bayılıyor ha ortalığı bulandırmaya, kim çıkarmış bu haberi. Yapımcılar salakmıki altın yumurtlayan tavuğu kessinler.süprizzzzz adamlar son sahneden sonra tonla reklam alıp, reklamdan sonra yine aynı sahneyi veriyorlar.:nazar:

Ama hiçbir açıklama yapılmadan yayınlanmamasıda ilginç, bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü misali.:hulya:

Tühh yaa vermedilerrr ezelii:sinifsinif: NEyse onun yerine arog vardı idare ettikkaydirigubbakcemile3 Yetkililere sesleniyorum bidaha olmasın:eek:lmaz:

bir ezel hayranı olarak tüm hayranlarına şunu soyleyeyım dizi uzun metrajlı bir dizi yanı diziye daha cok oyuncular girecek ve cıkacak arkadaslar... sakın merak etmeyin..

Senaristler her şeyi erkene alarak seyirciyi şaşırtıyor

22.12.2009
NTV'de Yekta Kopan'ın sunduğu 'Gece Gündüz' programının konuğu olan Cansu Dere, 'Ezel' dizisiyle ilgili konuştu. 'Eyşan' rolünü canlandırdığı dizinin diğer diziler içinde farklı bir yeri olduğunu söyleyen Dere, bazı olayların çok hızlı gelişmesine de değindi.

Açıklama yapamam

ılerleyen bölümlerde izleyiciyi çok farklı şeylerin beklediğini belirten Dere sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim finale doğru ortaya çıkacağını sandığımız şeyleri, senaristler kurguyu bozmadan erkene alıyor. Seyirciyi çok şaşırtacak, çok hızlı başka gelişmeler de olacak ama bu konuda açıklama yapmam mümkün değil."

az önce fragman izledim eysanın babası siz önceden arkadastınız fln dio aliye alide vuruo galiba cengiz kalnı gömlek buluo hallettinmi dio evet dio alide sonra eysan cengize sen erkek deilsin git erkek ol öyle gel dio cengizde o sevglisine gidio işte kucaklıo fln +18 eysana gelio geri cengiz tam yataktayken senin çocugun deil ömerin çocugu dio eysan cengiz sasırıo ezel birine bagırıo bırakın hepsinden nefret edyiym bırakında ediyim die ama kime anlamadım ali bahara aşkını itiraf ediiii ali cengizi rehin alıo sandalyeye oturtuo silah cekio demek bensiz devam edecektin fln die bagırıo
bu bölüm bayaaaa heyecanlı hersey acıga cıkıo valla

Son düzenleme:
ezel kaldırılırmı be facede bile kaçtane hayranı var millet cıldırıo baslayınca örnek : ben sırnaşık şey
yaprak dökümünü neyim kaldırsınlar :nazar:

Şimdilik sadece YouTube'da bulabildim fragmanı, diğer sitelere eklenince eklerim yine a.s.

[youtube]zDBS-T7eBNg[/youtube]

X