- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
Maşallahlarınızı profilinizde konuşun tatlişkom
Anaaaaaaa halbuki ben burda taaaam 5 tane rezillikten bahsettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahlarınızı profilinizde konuşun tatlişkom
O kız şimdi lez midir aceba
Mısırlı bok
Reyting için teşekkürlerAnaaaaaaa halbuki ben burda taaaam 5 tane rezillikten bahsettim
Ahahahaha ne güzeldir şimdi o
La mısırlı pilav yaptıydım vicdansızlar, bi kaşık alırmıyım acaba artık
Ben lez değilsem oda değildir Mısırımı ye
he he amca moda dedim.isime geldi :))Sanane amca ya! Deseydin keşke
Oda alınmamıştır aşkom sonuçta şakalaşıyoruz burda öyle degil mi NightStalkerReyting için teşekkürler
Başka rezilliklerin varsa tabiki paylaşabilirsin ben Bexy e söylendim kndisi aşkületam olur da, o anladı beni.
Amacım konu dışına çıkılmaması.
Hani bir başlık açıp "yine mi güzeliz yine mi çiçek" diye konu açabilirsiniz dilerseniz
Seninle ödeştik dünden aşkililobumOda alınmamıştır aşkom sonuçta şakalaşıyoruz burda öyle degil mi NightStalker
Yine de bizi kovdugunu unutmiycez yhani
son izci mide çağıralım, o tümden rezil..Etiketlediklerimiz burda mı?
Etiketlemediğimiz var mı?
Seninle ödeştik dünden aşkililobum
Ayrıca kovmak böyle olmaz bi gün kovarsam görürsünüz nihahah
Tam ağızlarına dikiş atmalıkmış ha.Yeni topiğiniz hayırlı olsun M e g g ve Gebere Jackson
Benim sizin kadar etkili komik bir rezil anım olmadı daha çok sinir bozucular var bende
İlk aklıma geleni anlatayım. Lisedeyken arkamdaki iki kız sürekli konuşuyorlardı. Derste okuldaki en disiplinli en gıcık hocanın dersi. Hoca birden beni işaret etti sen diye. Bende hiç üstüme alınmıyorum. Sen sen diye yanıma geldi sabahtan beri konuşuyorsun sözlüne "sıfır" veriyorum dedi. Hocam ben konuşmadım... demeye çalışsamda susturdu beni. Bütün sınıfın bana bakması... Yerin dibine girmiştim hemde hiç suçum yokken...
Daha sonra yanına gidip konuşsamda dil döksemde nafile... o dersten kalmıştım iki gıcık yüzünden. Bunun üstüne kızlar gelip özür bile dilemediler
Tam ağızlarına dikiş atmalıkmış ha.
Sorma o zamanlar ortalamayla geçme vardı öyle geçmiştim eğer kalsaydım zaten o zaman kıyamet kopardı
Aklıma gelirse komik anım paylaşırım.
Çok iyi düşünmüşsünüz keyifle okuyorum yazdıklarınızı
Abovvvvvvvvvyine ortaokulda sinifa yeni tarih ogretmeni geldi.biraz degisik bir kadin cok mesafeli soguk.sonra sevdigim bir ogretmenim vardi onun yanina gittim onun yaninda yeni gelmis erkek bir ogretmen var ama ben ona hic bakmiyorum bile.basladim konusmaya ögretmenim biliyormusuniz yeni gelen fatma ogretmen cok garip hic birseyden memnun olmuyor bide bizim sinif ogretmenimiz olacakmis yaa diye.basladilar gülmeye ogretmenim bana döndu dediki aysecim cihan bey fatma hanimin esi olur istersen daha dikkatli konus dedi..yok ogretmenim biz cok severiz fatma ogretmeni diye basladim cevirmeye ama nafile rezil oldum bir kere:))
resmen adama karisini kötüledim yaa..Abovvvvvvvvv