'Eyvah Rezil Oldum!' Dediğiniz Anlar ☺

13-14 yaşındayım simsiyah kloşşşş mu kiloş bir eteğim var
tren istasyonuna yürüyoruz annem babam ben istanbula gezmeye gidiyoruz.
bir rüzgar eser etek kafama dolanır....
düşünsenize benı.....beni bihterini :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
arkamda kim varsa marilyn monroe apla değilmi bu demiştir.
sarı kafa ben tabi :KK70:

Küçüklüğümden başlayayım :KK53:
İlkokul 3e gidiyordum çok titiz pimpirikli bir çocuktum pırt yapsam kıyafetlerimi değiştirirdim :-) Okulda wcye giremezdim pis diye eve kadar tutardım zor yetişirdim :KK53: Bir yaz günüydü :KK53: okul çıkışı eve depar attım resmen. Sokakta gomşular oturuyordu bizim kapının karşı tarafında. Eve koştum apartmanın kapısını kapattım ama merdivenlere 2 adım çıkamadan foşş :KK70: :KK70:
Tabi o sıvı iki basamak indiiii apartman kapısının altından geçtiiii yol aldı sonsuzluğa :KK70:
Komşular da anneme sesleniyor merdivenleri mi yıkıyon diye ahahahaha :KK70:
Allah'tan apartman bize aitti yoksa çokça kişiye rezil olurdum. :-)
Hayatımın en rezil anı..
Lise son sınıftaydım. Mısırın bana dokunduğunu bile bile yedirdi o gün arkadaşlarım.
Ertesi gün okulun yemekhanesinden çıkarken karnımda bir acı hissettim tuvalete koştum bütün organlarım içimden çıktı resmen.
İzin aldım okuldan tam durağa geldim 'Alllaammm tekrar geliyo deyip okula koştum' ama yürüdüğüm yol belli paçalarımdan aşağı pohh boşalıyodu tutamadım gittii:oops::halay:
Her yer mısır tanesiydi, yürüdüğüm yolu izlerden bulabilirlerdi o derece:kusmuk:
Neden iğrençsin sorusuna cevabım budur:halay::halay:

Küçüklüğümden başlayayım :KK53:
İlkokul 3e gidiyordum çok titiz pimpirikli bir çocuktum pırt yapsam kıyafetlerimi değiştirirdim :-) Okulda wcye giremezdim pis diye eve kadar tutardım zor yetişirdim :KK53: Bir yaz günüydü :KK53: okul çıkışı eve depar attım resmen. Sokakta gomşular oturuyordu bizim kapının karşı tarafında. Eve koştum apartmanın kapısını kapattım ama merdivenlere 2 adım çıkamadan foşş :KK70: :KK70:
Tabi o sıvı iki basamak indiiii apartman kapısının altından geçtiiii yol aldı sonsuzluğa :KK70:
Komşular da anneme sesleniyor merdivenleri mi yıkıyon diye ahahahaha :KK70:
Allah'tan apartman bize aitti yoksa çokça kişiye rezil olurdum. :-)
La bunlar niye ortah anladım şimdi :-)
Cırcır kardeşliğini ortaklığa dökmüşler:KK19::KK53:

O profildeki sen misin kuzum :KK53:

Evet o rezil insan benim :KK70: :KK70: :KK70: şuanda da 37 haftalik gebeyim ve şimdi aklıma geldi gece kocamin yanında uykuda pırt yaptım onun sesine uyandım :KK70: :KK70: :KK70: Bazen duyuyo sabah yüzüme yüzüme soyluyo bende diyorum ki benn yapmam öyle şeyler saçmalama sen yapmışsındır haksızlık ediyosun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

O profildeki sen misin kuzum :KK53:

Evet o rezil insan benim :KK70: :KK70: :KK70: şuanda da 37 haftalik gebeyim ve şimdi aklıma geldi gece kocamin yanında uykuda pırt yaptım onun sesine uyandım :KK70: :KK70: :KK70: Bazen duyuyo sabah yüzüme yüzüme soyluyo bende diyorum ki benn yapmam öyle şeyler saçmalama sen yapmışsındır haksızlık ediyosun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ayy bende lisedeyken eski sevgilimle gençlik parkında geziyodum. Sonra bi kız grubu sevgilime dik dik bakmaya basladı. Askım gidelim falan dedim biz parktan çıkarken çocuğa bak yanındaki kız bak dediler kendi aralarında bende duydum çok utandım çokkkk o_O:kızgın: cirkinde degilim ayricana tamam mi ben o salak cocuga coktum bile :cool:
:KK28:

Masallah sana :nazar: o benimde basima geliyi ama hic caktirmiyorum :deli::110:

Benimki komik değil ama sinir bozucu :KK70: sinir bozan kişi de benim :KK70:

Orta son sınıfta fen bilgisi sınavı olacak hoca yerimi değiştirdi. İki tembelin arasına koydu beni :KK70:

Sonra bu çocuk sürekli benim kağıdıma bakıp yazmaya çalıştı, göstersene diye sınav ortasında sürekli dürttü veeee bende hocaaaam fatih benden kopya çekiyor diye bağırdım :KK70:

Ne kadar fenaymışım :KK70: o günden sonra Fatih ve yandaşları bana düşman olmuştu :KK70:

Ayy bende lisedeyken eski sevgilimle gençlik parkında geziyodum. Sonra bi kız grubu sevgilime dik dik bakmaya basladı. Askım gidelim falan dedim biz parktan çıkarken çocuğa bak yanındaki kız bak dediler kendi aralarında bende duydum çok utandım çokkkk o_O:kızgın: cirkinde degilim ayricana tamam mi ben o salak cocuga coktum bile :cool:

Belkide kıza bakk ne kadar güzel bide oğlana bak oldu mu şimdi bu demek istemişlerdir? Hiç bu açıdan düşündün mü :KK70:

13-14 yaşındayım simsiyah kloşşşş mu kiloş bir eteğim var
tren istasyonuna yürüyoruz annem babam ben istanbula gezmeye gidiyoruz.
bir rüzgar eser etek kafama dolanır....
düşünsenize benı.....beni bihterini :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
arkamda kim varsa marilyn monroe apla değilmi bu demiştir.
sarı kafa ben tabi :KK70:
Haha ablacım yaaa ünlü olmuşsun :KK70:

O zaman hemen anlatayım o_O
Ben bi çocuktan hoşlanıyordum okulda.
Tabi arkadaşı ikimizin de arkadaşı.
Neyse çocuğu aracı gibi kullanıyorum falan.
Tabi ki hoşlandığımı açıklamıyorum.
Neyse tam aracı çocuğa diğerinden hoşlandığı anlatıcaktım.
Çocuk benden hoşlandığını ve diğerine de bunu anlattığını onun cesaret verdiğini bana açılması için sağladığını söyledi.
Ben 10 bardak soğuk su içtim :işsiz::skandal:

Çocuk benden hoşlandığını ve diğerine de bunu anlattığını onun cesaret verdiğini bana açılması için sağladığını söyledi.
Ooooo çok fena olmuş :kızgın:

Hahahaha süpersin sen taammı ;P

Film olur ya :KK70: :KK70:

X