'Eyvah Rezil Oldum!' Dediğiniz Anlar ☺

13-14 yaşındayım simsiyah kloşşşş mu kiloş bir eteğim var
tren istasyonuna yürüyoruz annem babam ben istanbula gezmeye gidiyoruz.
bir rüzgar eser etek kafama dolanır....
düşünsenize benı.....beni bihterini
arkamda kim varsa marilyn monroe apla değilmi bu demiştir.
sarı kafa ben tabi

La bunlar niye ortah anladım şimdi
Cırcır kardeşliğini ortaklığa dökmüşler

O profildeki sen misin kuzum

Evet o rezil insan benim şuanda da 37 haftalik gebeyim ve şimdi aklıma geldi gece kocamin yanında uykuda pırt yaptım onun sesine uyandım Bazen duyuyo sabah yüzüme yüzüme soyluyo bende diyorum ki benn yapmam öyle şeyler saçmalama sen yapmışsındır haksızlık ediyosun

O profildeki sen misin kuzum

Evet o rezil insan benim şuanda da 37 haftalik gebeyim ve şimdi aklıma geldi gece kocamin yanında uykuda pırt yaptım onun sesine uyandım Bazen duyuyo sabah yüzüme yüzüme soyluyo bende diyorum ki benn yapmam öyle şeyler saçmalama sen yapmışsındır haksızlık ediyosun

Ayy bende lisedeyken eski sevgilimle gençlik parkında geziyodum. Sonra bi kız grubu sevgilime dik dik bakmaya basladı. Askım gidelim falan dedim biz parktan çıkarken çocuğa bak yanındaki kız bak dediler kendi aralarında bende duydum çok utandım çokkkk cirkinde degilim ayricana tamam mi ben o salak cocuga coktum bile

Masallah sana o benimde basima geliyi ama hic caktirmiyorum

Benimki komik değil ama sinir bozucu sinir bozan kişi de benim

Orta son sınıfta fen bilgisi sınavı olacak hoca yerimi değiştirdi. İki tembelin arasına koydu beni

Sonra bu çocuk sürekli benim kağıdıma bakıp yazmaya çalıştı, göstersene diye sınav ortasında sürekli dürttü veeee bende hocaaaam fatih benden kopya çekiyor diye bağırdım

Ne kadar fenaymışım o günden sonra Fatih ve yandaşları bana düşman olmuştu

Belkide kıza bakk ne kadar güzel bide oğlana bak oldu mu şimdi bu demek istemişlerdir? Hiç bu açıdan düşündün mü

Haha ablacım yaaa ünlü olmuşsun

O zaman hemen anlatayım
Ben bi çocuktan hoşlanıyordum okulda.
Tabi arkadaşı ikimizin de arkadaşı.
Neyse çocuğu aracı gibi kullanıyorum falan.
Tabi ki hoşlandığımı açıklamıyorum.
Neyse tam aracı çocuğa diğerinden hoşlandığı anlatıcaktım.
Çocuk benden hoşlandığını ve diğerine de bunu anlattığını onun cesaret verdiğini bana açılması için sağladığını söyledi.
Ben 10 bardak soğuk su içtim

Ooooo çok fena olmuş

Hahahaha süpersin sen taammı ;P

Film olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…