O profildeki sen misin kuzumBenimde uykum açıldı şimdi
Sadece okuma canım yaz yaz utanma sende yazzzHayırli olsun kızlar topiģiniz.
Okumak cok eglenceli olacak :)
Küçüklüğümden başlayayım
İlkokul 3e gidiyordum çok titiz pimpirikli bir çocuktum pırt yapsam kıyafetlerimi değiştirirdimOkulda wcye giremezdim pis diye eve kadar tutardım zor yetişirdim Bir yaz günüydü okul çıkışı eve depar attım resmen. Sokakta gomşular oturuyordu bizim kapının karşı tarafında. Eve koştum apartmanın kapısını kapattım ama merdivenlere 2 adım çıkamadan foşş
Tabi o sıvı iki basamak indiiii apartman kapısının altından geçtiiii yol aldı sonsuzluğa
Komşular da anneme sesleniyor merdivenleri mi yıkıyon diye ahahahaha
Allah'tan apartman bize aitti yoksa çokça kişiye rezil olurdum.
Hayatımın en rezil anı..
Lise son sınıftaydım. Mısırın bana dokunduğunu bile bile yedirdi o gün arkadaşlarım.
Ertesi gün okulun yemekhanesinden çıkarken karnımda bir acı hissettim tuvalete koştum bütün organlarım içimden çıktı resmen.
İzin aldım okuldan tam durağa geldim 'Alllaammm tekrar geliyo deyip okula koştum' ama yürüdüğüm yol belli paçalarımdan aşağı pohh boşalıyodu tutamadım gittii
Her yer mısır tanesiydi, yürüdüğüm yolu izlerden bulabilirlerdi o derece
Neden iğrençsin sorusuna cevabım budur
La bunlar niye ortah anladım şimdiKüçüklüğümden başlayayım
İlkokul 3e gidiyordum çok titiz pimpirikli bir çocuktum pırt yapsam kıyafetlerimi değiştirirdimOkulda wcye giremezdim pis diye eve kadar tutardım zor yetişirdim Bir yaz günüydü okul çıkışı eve depar attım resmen. Sokakta gomşular oturuyordu bizim kapının karşı tarafında. Eve koştum apartmanın kapısını kapattım ama merdivenlere 2 adım çıkamadan foşş
Tabi o sıvı iki basamak indiiii apartman kapısının altından geçtiiii yol aldı sonsuzluğa
Komşular da anneme sesleniyor merdivenleri mi yıkıyon diye ahahahaha
Allah'tan apartman bize aitti yoksa çokça kişiye rezil olurdum.
O profildeki sen misin kuzum
O profildeki sen misin kuzum
Haha su sıcak sen de gelsene gibi olmuşSadece okuma canım yaz yaz utanma sende yazzz
Ben lez değilsem oda değildirO kız şimdi lez midir aceba
Mısırlı bok
Masallah sanaEvet o rezil insan benimşuanda da 37 haftalik gebeyim ve şimdi aklıma geldi gece kocamin yanında uykuda pırt yaptım onun sesine uyandım Bazen duyuyo sabah yüzüme yüzüme soyluyo bende diyorum ki benn yapmam öyle şeyler saçmalama sen yapmışsındır haksızlık ediyosun
Ayy bende lisedeyken eski sevgilimle gençlik parkında geziyodum. Sonra bi kız grubu sevgilime dik dik bakmaya basladı. Askım gidelim falan dedim biz parktan çıkarken çocuğa bak yanındaki kız bak dediler kendi aralarında bende duydum çok utandım çokkkkcirkinde degilim ayricana tamam mi ben o salak cocuga coktum bile
Haha ablacım yaaa ünlü olmuşsun13-14 yaşındayım simsiyah kloşşşş mu kiloş bir eteğim var
tren istasyonuna yürüyoruz annem babam ben istanbula gezmeye gidiyoruz.
bir rüzgar eser etek kafama dolanır....
düşünsenize benı.....beni bihterini
arkamda kim varsa marilyn monroe apla değilmi bu demiştir.
sarı kafa ben tabi
Ooooo çok fena olmuşO zaman hemen anlatayım
Ben bi çocuktan hoşlanıyordum okulda.
Tabi arkadaşı ikimizin de arkadaşı.
Neyse çocuğu aracı gibi kullanıyorum falan.
Tabi ki hoşlandığımı açıklamıyorum.
Neyse tam aracı çocuğa diğerinden hoşlandığı anlatıcaktım.
Çocuk benden hoşlandığını ve diğerine de bunu anlattığını onun cesaret verdiğini bana açılması için sağladığını söyledi.
Ben 10 bardak soğuk su içtim
Pembişim burada profil fotolarımızı koymuyoruz koyanları övmüyoruz :)Masallah sanao benimde basima geliyi ama hic caktirmiyorum
Hahahaha süpersin sen taammı ;PAyy bende lisedeyken eski sevgilimle gençlik parkında geziyodum. Sonra bi kız grubu sevgilime dik dik bakmaya basladı. Askım gidelim falan dedim biz parktan çıkarken çocuğa bak yanındaki kız bak dediler kendi aralarında bende duydum çok utandım çokkkkcirkinde degilim ayricana tamam mi ben o salak cocuga coktum bile
O zaman hemen anlatayım
Ben bi çocuktan hoşlanıyordum okulda.
Tabi arkadaşı ikimizin de arkadaşı.
Neyse çocuğu aracı gibi kullanıyorum falan.
Tabi ki hoşlandığımı açıklamıyorum.
Neyse tam aracı çocuğa diğerinden hoşlandığı anlatıcaktım.
Çocuk benden hoşlandığını ve diğerine de bunu anlattığını onun cesaret verdiğini bana açılması için sağladığını söyledi.
Ben 10 bardak soğuk su içtim