- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Buna benzer bir olayda ben yaşadım. Kalabalık bir aile toplantısında bu film kırmızı noktalı demişlerdi. "Olsun kırmızı noktalı ne olacak ki" demiştim. Şaşkın şaşkın yüzüme bakmışlardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna benzer bir olayda ben yaşadım. Kalabalık bir aile toplantısında bu film kırmızı noktalı demişlerdi. "Olsun kırmızı noktalı ne olacak ki" demiştim. Şaşkın şaşkın yüzüme bakmışlardı
Eee sonra noldu peki nasıl atlattin merak ettim
Deli gibi aşık oldugum çocukla yürürken çarpıştım o sağa döndü bende.arkasından yürüyorum çarpıştım Pardon bile demeden gittim koşarak. Ayrıca gidilmeuecek yolda giden bendimSelamlar
Hali hazırda eşiniz/sevgilize rezil olduğunuz anlar diye bir topik var ama orada sadece yavuklusu olanlar paylaşıyor, yavuklusu olmayana haksızlık dedik ve çoh sayın ortah @Gebere Jackson ile bu konuyu açmaya karar verdik.
Her türlü rezaleti paylaşabileceğimiz güzel bir topik
Hayırlı uğurlu rezilli olsun diyerekten açtık gitti
Aman bunun neresi rezillik gülüm bosveeerr gerçi pek anlamadim da tam olarakDeli gibi aşık oldugum çocukla yürürken çarpıştım o sağa döndü bende.arkasından yürüyorum çarpıştım Pardon bile demeden gittim koşarak. Ayrıca gidilmeuecek yolda giden bendim
Rica ederim.yok sadece bir defa oldu o buydu..tesekkur ederim..
benimde aklıma geldi buSabah uyandığınızda bahsettiğiniz probleme benzer sorunlarla sık karşılaşıyorsanız bir hekime görünmeniz gerekebilir. Bu tür belirtiler bazı hastalıkların habercisi olabilir.
İkimizde olumsuzluğa odaklı mı yaşıyoruz acababenimde aklıma geldi bu
öyle galibaİkimizde olumsuzluğa odaklı mı yaşıyoruz acaba
12-13 yaşlarındayız kız kardeşimle sinemaya gidicez baktık filmlere ozaman yüz yüze vardı ağır roman vardı bide avcı diye bi film vardı neyse biz avcı ya bilet aldık bizim çocukluğumuzda şimdiki gibi filimlerde yaş sınırı yok olmadığı gibi şu uyarı amblemleride yok salona girdik filmin ortası geldi anam biz ne görelim film öyleli böyleli kırmızı noktalı çıkmasınmı biz napıcağımızı şaşırdık ara verildi ışıklar yandı ve çoğunluk erkek seyirci olmakla beraber tek çocukta biziz bilmeden konulu filme gitmişiz autandık hemde yerin dibine girdik ama para verdik ya battı balık yan gider ikinci yarıyıda izledik ama ne var neyok nasıl yapılıyo hangi pozisyon falan o yaşta görmüş olduk
annem sitede olmayaydı bi anıda ben anlatırdım12-13 yaşlarındayız kız kardeşimle sinemaya gidicez baktık filmlere ozaman yüz yüze vardı ağır roman vardı bide avcı diye bi film vardı neyse biz avcı ya bilet aldık bizim çocukluğumuzda şimdiki gibi filimlerde yaş sınırı yok olmadığı gibi şu uyarı amblemleride yok salona girdik filmin ortası geldi anam biz ne görelim film öyleli böyleli kırmızı noktalı çıkmasınmı biz napıcağımızı şaşırdık ara verildi ışıklar yandı ve çoğunluk erkek seyirci olmakla beraber tek çocukta biziz bilmeden konulu filme gitmişiz autandık hemde yerin dibine girdik ama para verdik ya battı balık yan gider ikinci yarıyıda izledik ama ne var neyok nasıl yapılıyo hangi pozisyon falan o yaşta görmüş olduk
Filmin ilk uarısının sonuna doğru gördüğümüz karelerdi çıkmadık çocuk aklı ve meraklada paramızda yanmasın diye kaldık neyseki ikinci yarı daha bi usturupluyduZaten ilk yarıda da çıkmamışsınız, bu öyle pek battı balık gibi olmamış
Buda iyiymiş ama çok merak ettimannem sitede olmayaydı bi anıda ben anlatırdım
olmaz anlatamam sabah kesin okurBuda iyiymiş ama çok merak ettim
E zaten şu durumda sıkıştırıcak ne o diyeolmaz anlatamam sabah kesin okur
Hiç sorma neti azdı belki okumazE zaten şu durumda sıkıştırıcak ne o diye