- 22 Şubat 2023
- 594
- 463
- 23
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babam eyt başvurusunu başvurular ilk açıldığı zamanlarda yapmasına rağmen hala emekli olamadı. Ondan sonra başvuru yapanlar bile oldu. Günü ve yaşı tam hatta gün sayısı fazla bile. Ne yapabiliriz kızlar? Bilgili olanlar yazabilir mi?
Babamda 7 martta yaptı bizde bekliyoruz. Babamın bağkur borcu varmış o mu sorun oldu acaba diyor. Ödedi ancak hala bir şey yok.Aynı durumdayım, bekliyorum
Yetkililer bir çözümde sunmuyor, bekleyeceksiniz diyorlar
Bu arada 3 Mart'ta başvuru yaptım
Babamda 7 martta yaptı bizde bekliyoruz. Babamın bağkur borcu varmış o mu sorun oldu acaba diyor. Ödedi ancak hala bir şey yok.
Çok üzücü ya umarım bir an önce emekli olursunuz.Bende bağkur falan hiç bir şey yok, dümdüz sgk, 8300 günüm var, hizmet sürem 27 yıl ama hiç ilerlemiyor. Evrak dosyasına kaldırıldı yazıyor e-devlette başka da bir şey demiyorlar
Çok üzücü ya umarım bir an önce emekli olursunuz.
Babam eyt başvurusunu başvurular ilk açıldığı zamanlarda yapmasına rağmen hala emekli olamadı. Ondan sonra başvuru yapanlar bile oldu. Günü ve yaşı tam hatta gün sayısı fazla bile. Ne yapabiliriz kızlar? Bilgili olanlar yazabilir mi?
E-Devlet üzerinden yapılan başvurular biraz daha yavaş ilerliyor. Elden başvuruların bir bölümü tamamlandı. açıklamaya göre bu ay sonuna kadar maaşların tamamı bağlanacakmış.
Sizin başvurduğunuz zaman esas alınacağı için o zamandan itibaren içeride kalan alacaklarınızı toplu alacaksınız
Babamda e devlet üzerinden yapmıştı evet. Toplu yatması zaten bir tek motive eden.E-Devlet üzerinden yapılan başvurular biraz daha yavaş ilerliyor. Elden başvuruların bir bölümü tamamlandı. açıklamaya göre bu ay sonuna kadar maaşların tamamı bağlanacakmış.
Sizin başvurduğunuz zaman esas alınacağı için o zamandan itibaren içeride kalan alacaklarınızı toplu alacaksınız
Uhun olduk beklemekten ya :))
Online başvuru sgk çalışanları için daha iyi değil mi, konuyu bilmediğimden soruyorum, kalabalık yaratmadan temiz temiz netten başvuru yaptık, neden elden yapılan başvurular daha erken oldu ki, bir numara sırası vs. yok mu acaba
İlk başta masaya gelen evrakları temizliyorlarmış. E-Devlet üzerinden DYS'den takip edebiliyorsunuz evrakınızın durumunu.