Uzman değilim ama yardımcı olmaya çalışırım.Bu konuda sitede uzman biri var mı? keşke olsa soruları cevaplasa..
İlla dilekçe vermek mi gerek? E devletten başvursak bir sorun olur mu sizceUzman değilim ama yardımcı olmaya çalışırım.
Sorun olmaz. Ben başvurdum bile.İlla dilekçe vermek mi gerek? E devletten başvursak bir sorun olur mu sizce
Ben başladım çalışanların başvurularını yapmaya. Aktif çalışanların emekli olur yazısınu alıp firmasına vermesi gerekiyorBu konuda sitede uzman biri var mı? keşke olsa soruları cevaplasa..
Sistemde hem prim borcu ve eksik günü olan bir kişi. Bu prim borcunu ödedikten sonra emekli olabiliyor mu? Yoksa bu borç ödendikten sonra iki yıl beklenmesi mi gerekiyor? Bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim.Uzman değilim ama yardımcı olmaya çalışırım.
Uzman değilim ama yardımcı olmaya çalışırım.
Biz daha önümüzdeki hafta başlarız bu gidişleBen başladım çalışanların başvurularını yapmaya. Aktif çalışanların emekli olur yazısınu alıp firmasına vermesi gerekiyor
T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu burada hesaplanan maaş net mi bürüt mü?
Uzman değilim ama bugün başvurumu e-devletten yaptım. Çalışanım sgk dan çıkışım 08 koduyla yapıldı ve başvurdum. Kaydınımın alındığına dair mesaj geldi sgk dan, şimdi sonuçlanmasını bekleyeceğiz. Bu arada çalışanların sgk dan emekli olabilir yazısı almasına gerek yok bilginiz olsunBu konuda sitede uzman biri var mı? keşke olsa soruları cevaplasa..
NetT.C. Sosyal Güvenlik Kurumu burada hesaplanan maaş net mi bürüt mü?
Dahil edilmedi yasayaStajerlerin durumu ne oldu?
Hayatımda ilk defa sgk lilara özendimne kolay başvurdu herkes e devletten , ben tonla evrak toplamak zorundayım herhalde anca salıya postalarim evrakları, sonra bir de onun takibi ulaştı mı ulaşmadı mı, aşırı stresli bizim başvuru seklimiz
Büyük haksızlık o zaman, 97 de bizi neden skk'lı yaptılar? Kartlarımızı hocalarımız bize verirken bunları kaybetmeyin gelecekte faydanıza olacak dediler. Şaşkınlıklar Ülkesinde yaşıyoruz resmen.Dahil edilmedi yasaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?