Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DOĞAL YOL OLARAK TA YEŞİL MERCİMEK BADEM VE KURU ÜZÜM TÜEKETİYORUM EĞER SİZİN BAŞKA BİLDİĞİNİZ KAN YAPICI BESİNLER VAR İSE YARDIMCI OLMANIZI İSTERİM BENDE AYNI ZAMAN DA DİYETE BAŞLADIM BAKALIM KURTULA BİLECEKMIYIM
AMA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
bu harika birşey. gurur verici. yani nasıl tebrik edeceğimi bilemedim ben kendimden utandım okuduğum yıllarda ve sonraki bir sene içinde tam 30 kilo aldım. şimdi 1 kilo vermek bile zor oldu benim için. 30un 6sını verdim 1.5 ayda ama kaldı öyle. yavaş yavaş sabrediyorum. senin de dediğin gibi herkes kilo vermem konusunda üstüme geliyor haklılar ama bu baskı bana bu konuda fayda etmiyor sadece üzüyor. ama acele etmem lazım nişanlıyım ve 30un en az 20sini vermeden evlenmek istemiyorum sense 40 küsür kilo vermişsin kırık çıkık geçirmiş bedenine rağmen. bu çok hoş. çok çok tebrik ederim.
Renk gelmis masallah ,kalabaliklasmisiz...
Nasil okudum bir cirpida yazilanlari,iyi oluyor..cikmam gerek simdi,iyi haber,3.5 aydir gor(e)medigim regl basladi nihayet,siskinlik var ama sikayetci olan kim:))o da bir nimetmis..
bol yazismalar hepinize..
canım benım umarım sana ornek olsun ama oyle ha dedımde kırk kılo verdım asla yok tarıhlere bak donem donem cok vermısım aralarda kalmısım oylece:)))
o haklı gururu umarım yasarsınız ve ustunuze gelenler hıcte haklı degıller
cunku bu konuda aslında bır fıkırlerı yok emın olun. haklı olabılmelerı ıcın sızı ıcınızı ıyı bılmelerı lazım
kısaca bırsey anlatacagım ; gecen arkadasımın ablası dıyo kı bana '' anlamıyorum dokunuyo ıste kılo aldırıyo yemesınlerdı mı ama ''
sımdı bence cok kılo verdım ya ona gore yemedım oldu ıste
evet ısın ozunde basıt olarak bu var yemıyosun verıyosun ama hıcte oyle degıl allah yardımcımız olsun
dun aksam mısafırım vardı borek yapmıs getırmıs ılla ye
sen hak ettın
ya ne hakkı ben sımdı yesem yıne aynı o zaman yemeseydın dıycekler
cevrenın her halukarda soyleyecek cok sozu var dert etme su kadar zamanda vercemde deme canım benım .
cıdden yapabılecegım bırsey varsa netten yada telefonla her zaman hazırım
cevrenızı orgutlemeye calısın
esınız olacak ınsanın tepkısı anne babanın tepkısı evdekı yeme duzenı cok onemlı tek basına hıcbırsey yapılabılmıyor ınanın .
allah saglık versın benım o kırık cıkık donemlerım hep duraklama oldu ama sınra verılır ısteyın yeter
ama evlenmeden evet bırseylerı alıstırmaya calısalım kendımızı
ve yemek konsunda kımseyı dınlemeyın
ukalalık oluyor bazırlarına gore gerekırse olsun ama bır zaman sonra sıze destek olmayı anlıyolar bıraz bıraz:)))
umarım basarırsınız hıc yoktan yeme sıstemınız olusur
bu arada herkesten ozur dılıyorum bu duzensız yazımdan ama ınanın duzenlemeye fırsatım yok opuyorum ozelden herkese yardımcı olabılırım ozel konularda:))))
Ay canım bana da cevap verdiğiniz için teşekkürler
bende bugun
7,30 sabah bir kase nestle gevreği yedim yağsız süt ile
9,30 gibi 2kayısı 1 armut 1 fincan yeşil çay
ve saat 11,30 kadar 1,5lt su
13,00 gibi az bulgur pilavı ve tavuk sote 1 bardak ayran
Ay canım bana da cevap verdiğiniz için teşekkürler
bende bugun
7,30 sabah bir kase nestle gevreği yedim yağsız süt ile
9,30 gibi 2kayısı 1 armut 1 fincan yeşil çay
ve saat 11,30 kadar 1,5lt su
13,00 gibi az bulgur pilavı ve tavuk sote 1 bardak ayran
Yeşil çayın tadından ve kokusundan iğrensem de içiyordum .Bugün bol limon sıktım ve karanfil attım içine,çok çok daha iyi oldu,tavsiye ederim
Şimdiye kadar yediklerim:
Sabah(11:20)
2 yada 3 kaşık yağsız yoğurdun içine haşlanmış yumurtanın beyazını doğradım,sarısını aynen koydum(çılbır yapar gibi) .1 ince uzun dilim kırmızı biber ve havucu da yağsız tavada kızartıp içine doğradım.Leziz ve çok doyurucu oldu
Öğle(daha doğrusu ara gibi) (14:50)
1 kutu yağsız süt
1 şeftali.
Yarım saat dans ettim bir o kadar da Leslie'yle yürüdüm .O kadarcık.Psikolojim bozuktu biraz,zırlamaktan harekete fırsatım olmadı
Ama bu kadarı da iyi sanırım şimdilik.Bel kısmından kapanamayan gömleği bi deneyeyim dedim çok rahat kapandı Ama reglim yeni bitti sanırım ondan göbeğimde şişkinlik var hala.Ne zamana iner ki?
tam 18 sayfayı tek tek okudum. ve kesinlikle azmine hayran kaldım. çok çok çok tebrik ediyorum seni hem de canı gönülden.
ben 8-9 yaşımdan beri hep şişmandım. 8 yaşından 11 yaşına kadar hormon tedavisi gördüm. o dönemde bir şişmanladım ve sonra kendime şişmanlığı kader olarak gördüm.
tedavi başlangıcında 120 cm boy 21 kilo ile başladım bitiminde 150 cm boy 65 kilo idim.
o zamandan sonra da hiç 65ten aşağısını görmedim.
sürekli şişmanladım. şuan 27 yaşındayım ve 89 kiloydum(1 hafta önce) bu da demektir ki 16 yılda 24 kilo aldım. o kadar yavaş o kadar kendiliğinden geliştiki bu kilo alma işi. kaderdi benim için. gerçekten kader olarak gördüm. hormon tedavisinde kilo aldım ben hep kilolu kalacağım düşüncesi hep beynimdeydi.
ama farkettim ki öyle değil. kilo almam hormon tedavimin nedn olduğu kaderse eğer benim hala 65 olmam gerekiyordu. matematiksel olarak.
bu ilk fark edişim değil ama ilk kimseyi dinlemeden karar verişim. her zaman "ne zaman vercen bu kiloları" sorusu daraltıyor beni. bir de ne zaman diyete başlasam akıl verirler delirtirler "yapamazsın çok zor" derler.
bu sefer dinlemeyeceğim kimseyi.
senin yazdıkların bana iyi geldi. çok teşekkür ederim. vazgeçmeyeceğim. bende istediğim kıyafeti giyeceğim (sen neden hep aynı tarzda giyiniyorsun diyemeyecek kimse bana. ya da yine mi bunu giydin diyemeyecekler-saf bir çocuk bile olsa kaldıramıyorum artık-)
bir iki güne iner canımın içi kişiye göre değişiyo o
ben tuzu azaltınca resg donemınde hıc sısmedım azaltabılırsen bır dene yada denemeye calıs ne bielm zamanla olu r:)) bıde su havuc bıber dıkkatımı cektı yarın bakıyım bende denıycem :)))
hadı kolay gele:)))
zırlamak neden ?? zayıflatıyo muı :))) hayata bak gülümse lütfen
bi gün iyi oldugumuzda eskı nısanlımla karsılasmamızı anlatırım nasıl elının ayagına dolandıgını:))