• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

tşk ederım darısı basınıza :))) kan ılacı yerıne dogal yollar emınım ıse yarar denemelısınız ))))

bugun yedıklerım ( ne olur ornek olmasınbugun farklı )))

sabah ozel bır sırket toplantısı kahvaltı ıle basladı))) anlatamam bı dılım ekmek bı dılım borek bı dılım pızza yedım
su ıle domats vs

ama tatlılardan yemedım
eve saat 16 da geldım sabah kahvaltısını unutmak ıstedım acıkmıstım ara ogunler yoktu
makarna hasladım yagsız tuzsuz
bıraz tavuk gogsu
ıkı dılım patates
bır kase corba
bır bardak ayranla

hepsı bıtmedı saat 18 gıbı kalanını yıyecegım

aksamda bı kase yogurt
arada badem fındık yerım )))[/QUOTE]

DOĞAL YOL OLARAK TA YEŞİL MERCİMEK BADEM VE KURU ÜZÜM TÜEKETİYORUM EĞER SİZİN BAŞKA BİLDİĞİNİZ KAN YAPICI BESİNLER VAR İSE YARDIMCI OLMANIZI İSTERİM BENDE AYNI ZAMAN DA DİYETE BAŞLADIM BAKALIM KURTULA BİLECEKMIYIM
AMA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

DOĞAL YOL OLARAK TA YEŞİL MERCİMEK BADEM VE KURU ÜZÜM TÜEKETİYORUM EĞER SİZİN BAŞKA BİLDİĞİNİZ KAN YAPICI BESİNLER VAR İSE YARDIMCI OLMANIZI İSTERİM BENDE AYNI ZAMAN DA DİYETE BAŞLADIM BAKALIM KURTULA BİLECEKMIYIM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Araya maydanoz oluyorum ama pekmez ve keçiboynuzu gibi besinler de kansızlığın giderilmesine yardımcıdır.Bir de çay tüketilmemesi iyi olur çünkü çay demir geri emilimini engeller ve kansızlığa neden olur bu da..

bu harika birşey. gurur verici. yani nasıl tebrik edeceğimi bilemedim ben kendimden utandım :14: okuduğum yıllarda ve sonraki bir sene içinde tam 30 kilo aldım. şimdi 1 kilo vermek bile zor oldu benim için. 30un 6sını verdim 1.5 ayda ama kaldı öyle. yavaş yavaş sabrediyorum. senin de dediğin gibi herkes kilo vermem konusunda üstüme geliyor haklılar ama bu baskı bana bu konuda fayda etmiyor sadece üzüyor. ama acele etmem lazım nişanlıyım ve 30un en az 20sini vermeden evlenmek istemiyorum :50: sense 40 küsür kilo vermişsin kırık çıkık geçirmiş bedenine rağmen. bu çok hoş. çok çok tebrik ederim.

]

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER[/QUOTE]

yaban mersını yenebılır kuruyemıslerle bırlıkte ılaveten
barbunya olabılır hem bakla saglıklı beslenme ve metabolızma ıcın faydalı emın olun :))

su dıyet lafını cıdden beynımızden cıkarsak hersey hallolacak
bı kıtap okudum ' tek suclu beynınız dıye bı kıtap okuyalım aslında faydası var :)))
ve pekmez annemde test edıldı :) ac karnına ılac oldugunu dusunmeye calısalım ))) en azından mıdemıze zararı yok
:))

ol kıs maydonoz ol faydalı bak yesıl sebze
bende mı pekmez ıcmeye calıssam
bende baldan nefret edıyodum bakın cok cıddıyım
ama bır donem can havlıyle sırkeye lımona karıstırıyodum eksı olsunda ıcebıleyım dıye
herkes bı yol denesın ne bıleyım bırseylere karıstıp ıcılebılır
ama sıcak suyla ıcılmesı faydalı sanırsam sam galıba:)))

gunaydın bu arada ne var ne yok )))

Renk gelmis masallah ,kalabaliklasmisiz...
Nasil okudum bir cirpida yazilanlari,iyi oluyor..cikmam gerek simdi,iyi haber,3.5 aydir gor(e)medigim regl basladi nihayet,siskinlik var ama sikayetci olan kim:))o da bir nimetmis..
bol yazismalar hepinize..:64:

bu harika birşey. gurur verici. yani nasıl tebrik edeceğimi bilemedim ben kendimden utandım :14: okuduğum yıllarda ve sonraki bir sene içinde tam 30 kilo aldım. şimdi 1 kilo vermek bile zor oldu benim için. 30un 6sını verdim 1.5 ayda ama kaldı öyle. yavaş yavaş sabrediyorum. senin de dediğin gibi herkes kilo vermem konusunda üstüme geliyor haklılar ama bu baskı bana bu konuda fayda etmiyor sadece üzüyor. ama acele etmem lazım nişanlıyım ve 30un en az 20sini vermeden evlenmek istemiyorum :50: sense 40 küsür kilo vermişsin kırık çıkık geçirmiş bedenine rağmen. bu çok hoş. çok çok tebrik ederim.

canım benım umarım sana ornek olsun ama oyle ha dedımde kırk kılo verdım asla yok tarıhlere bak donem donem cok vermısım aralarda kalmısım oylece:)))

o haklı gururu umarım yasarsınız ve ustunuze gelenler hıcte haklı degıller
cunku bu konuda aslında bır fıkırlerı yok emın olun. haklı olabılmelerı ıcın sızı ıcınızı ıyı bılmelerı lazım

kısaca bırsey anlatacagım ; gecen arkadasımın ablası dıyo kı bana '' anlamıyorum dokunuyo ıste kılo aldırıyo yemesınlerdı mı ama ''
sımdı bence cok kılo verdım ya ona gore yemedım oldu ıste
evet ısın ozunde basıt olarak bu var yemıyosun verıyosun ama hıcte oyle degıl allah yardımcımız olsun
dun aksam mısafırım vardı borek yapmıs getırmıs ılla ye
sen hak ettın
ya ne hakkı ben sımdı yesem yıne aynı o zaman yemeseydın dıycekler
cevrenın her halukarda soyleyecek cok sozu var dert etme su kadar zamanda vercemde deme canım benım .
cıdden yapabılecegım bırsey varsa netten yada telefonla her zaman hazırım
cevrenızı orgutlemeye calısın
esınız olacak ınsanın tepkısı anne babanın tepkısı evdekı yeme duzenı cok onemlı tek basına hıcbırsey yapılabılmıyor ınanın .

allah saglık versın benım o kırık cıkık donemlerım hep duraklama oldu ama sınra verılır ısteyın yeter
ama evlenmeden evet bırseylerı alıstırmaya calısalım kendımızı
ve yemek konsunda kımseyı dınlemeyın

ukalalık oluyor bazırlarına gore gerekırse olsun ama bır zaman sonra sıze destek olmayı anlıyolar bıraz bıraz:)))

umarım basarırsınız hıc yoktan yeme sıstemınız olusur

bu arada herkesten ozur dılıyorum bu duzensız yazımdan ama ınanın duzenlemeye fırsatım yok opuyorum ozelden herkese yardımcı olabılırım ozel konularda:))))

Renk gelmis masallah ,kalabaliklasmisiz...
Nasil okudum bir cirpida yazilanlari,iyi oluyor..cikmam gerek simdi,iyi haber,3.5 aydir gor(e)medigim regl basladi nihayet,siskinlik var ama sikayetci olan kim:))o da bir nimetmis..
bol yazismalar hepinize..:64:

hosgeldın ya nerdesın
ve sevındım cıdden regl buyuk bı nımet benı eskıden en az 3 kılo sısırdıgı ıcın :)))
ıyı haberlerını beklıyoruz o zaman )))))

ve evet umarım kalabalık olur ve bır zaman sonra herkes haklı gururlarını yasar

canım benım umarım sana ornek olsun ama oyle ha dedımde kırk kılo verdım asla yok tarıhlere bak donem donem cok vermısım aralarda kalmısım oylece:)))

o haklı gururu umarım yasarsınız ve ustunuze gelenler hıcte haklı degıller
cunku bu konuda aslında bır fıkırlerı yok emın olun. haklı olabılmelerı ıcın sızı ıcınızı ıyı bılmelerı lazım

kısaca bırsey anlatacagım ; gecen arkadasımın ablası dıyo kı bana '' anlamıyorum dokunuyo ıste kılo aldırıyo yemesınlerdı mı ama ''
sımdı bence cok kılo verdım ya ona gore yemedım oldu ıste
evet ısın ozunde basıt olarak bu var yemıyosun verıyosun ama hıcte oyle degıl allah yardımcımız olsun
dun aksam mısafırım vardı borek yapmıs getırmıs ılla ye
sen hak ettın
ya ne hakkı ben sımdı yesem yıne aynı o zaman yemeseydın dıycekler
cevrenın her halukarda soyleyecek cok sozu var dert etme su kadar zamanda vercemde deme canım benım .
cıdden yapabılecegım bırsey varsa netten yada telefonla her zaman hazırım
cevrenızı orgutlemeye calısın
esınız olacak ınsanın tepkısı anne babanın tepkısı evdekı yeme duzenı cok onemlı tek basına hıcbırsey yapılabılmıyor ınanın .

allah saglık versın benım o kırık cıkık donemlerım hep duraklama oldu ama sınra verılır ısteyın yeter
ama evlenmeden evet bırseylerı alıstırmaya calısalım kendımızı
ve yemek konsunda kımseyı dınlemeyın

ukalalık oluyor bazırlarına gore gerekırse olsun ama bır zaman sonra sıze destek olmayı anlıyolar bıraz bıraz:)))

umarım basarırsınız hıc yoktan yeme sıstemınız olusur

bu arada herkesten ozur dılıyorum bu duzensız yazımdan ama ınanın duzenlemeye fırsatım yok opuyorum ozelden herkese yardımcı olabılırım ozel konularda:))))

teşekkür ederim yardımcı olmak istemen büyük incelik. doğru söylüyorsun başkalarına kolay geliyor. yiyip içip almayanlara ya da çok kilolu olup yine de zayıflamayı akıllarından geçirmeyenlere biz nasıl şaşırıyorsak, onlar da bize şaşıyorlardır(hani kolay ya..) madem şikayetçi neden vermiyor o zaman diye :9:

tam 18 sayfayı tek tek okudum. ve kesinlikle azmine hayran kaldım. çok çok çok tebrik ediyorum seni hem de canı gönülden.

ben 8-9 yaşımdan beri hep şişmandım. 8 yaşından 11 yaşına kadar hormon tedavisi gördüm. o dönemde bir şişmanladım ve sonra kendime şişmanlığı kader olarak gördüm.

tedavi başlangıcında 120 cm boy 21 kilo ile başladım bitiminde 150 cm boy 65 kilo idim.
o zamandan sonra da hiç 65ten aşağısını görmedim.
sürekli şişmanladım. şuan 27 yaşındayım ve 89 kiloydum(1 hafta önce) bu da demektir ki 16 yılda 24 kilo aldım. o kadar yavaş o kadar kendiliğinden geliştiki bu kilo alma işi. kaderdi benim için. gerçekten kader olarak gördüm. hormon tedavisinde kilo aldım ben hep kilolu kalacağım düşüncesi hep beynimdeydi.
ama farkettim ki öyle değil. kilo almam hormon tedavimin nedn olduğu kaderse eğer benim hala 65 olmam gerekiyordu. matematiksel olarak.
bu ilk fark edişim değil ama ilk kimseyi dinlemeden karar verişim. her zaman "ne zaman vercen bu kiloları" sorusu daraltıyor beni. bir de ne zaman diyete başlasam akıl verirler delirtirler "yapamazsın çok zor" derler.
bu sefer dinlemeyeceğim kimseyi.

senin yazdıkların bana iyi geldi. çok teşekkür ederim. vazgeçmeyeceğim. bende istediğim kıyafeti giyeceğim (sen neden hep aynı tarzda giyiniyorsun diyemeyecek kimse bana. ya da yine mi bunu giydin diyemeyecekler-saf bir çocuk bile olsa kaldıramıyorum artık-)

Ay canım bana da cevap verdiğiniz için teşekkürler

bende bugun

7,30 sabah bir kase nestle gevreği yedim yağsız süt ile

9,30 gibi 2kayısı 1 armut 1 fincan yeşil çay

ve saat 11,30 kadar 1,5lt su

13,00 gibi az bulgur pilavı ve tavuk sote 1 bardak ayran

Yeşil çayın tadından ve kokusundan iğrensem de içiyordum .Bugün bol limon sıktım ve karanfil attım içine,çok çok daha iyi oldu,tavsiye ederim :34:

Şimdiye kadar yediklerim:

Sabah(11:20)
2 yada 3 kaşık yağsız yoğurdun içine haşlanmış yumurtanın beyazını doğradım,sarısını aynen koydum(çılbır yapar gibi) .1 ince uzun dilim kırmızı biber ve havucu da yağsız tavada kızartıp içine doğradım.Leziz ve çok doyurucu oldu :27:

Öğle(daha doğrusu ara gibi) (14:50)
1 kutu yağsız süt
1 şeftali.

Yarım saat dans ettim bir o kadar da Leslie'yle yürüdüm .O kadarcık.Psikolojim bozuktu biraz,zırlamaktan harekete fırsatım olmadı :27:
Ama bu kadarı da iyi sanırım şimdilik.Bel kısmından kapanamayan gömleği bi deneyeyim dedim çok rahat kapandı :D Ama reglim yeni bitti sanırım ondan göbeğimde şişkinlik var hala.Ne zamana iner ki?

bende bugun

cok guzel ve corba ıcmeye calısın bana ıyı gelmıstı

bende oglen yesıl mercımek hasladım ıcıne bır patates dograttım ve baharatlı yalnı ztuzsuz ve bulgur pılavı ıle ayran aslında bugun bende corba ıcmedım corba yoktu
corba onemlı emınım :))))

arada seftalı yedım yemekten sonra

suya devamm

bende bugun

Yeşil çayın tadından ve kokusundan iğrensem de içiyordum .Bugün bol limon sıktım ve karanfil attım içine,çok çok daha iyi oldu,tavsiye ederim :34:

Şimdiye kadar yediklerim:

Sabah(11:20)
2 yada 3 kaşık yağsız yoğurdun içine haşlanmış yumurtanın beyazını doğradım,sarısını aynen koydum(çılbır yapar gibi) .1 ince uzun dilim kırmızı biber ve havucu da yağsız tavada kızartıp içine doğradım.Leziz ve çok doyurucu oldu :27:

Öğle(daha doğrusu ara gibi) (14:50)
1 kutu yağsız süt
1 şeftali.

Yarım saat dans ettim bir o kadar da Leslie'yle yürüdüm .O kadarcık.Psikolojim bozuktu biraz,zırlamaktan harekete fırsatım olmadı :27:
Ama bu kadarı da iyi sanırım şimdilik.Bel kısmından kapanamayan gömleği bi deneyeyim dedim çok rahat kapandı :D Ama reglim yeni bitti sanırım ondan göbeğimde şişkinlik var hala.Ne zamana iner ki?

bir iki güne iner canımın içi kişiye göre değişiyo o
ben tuzu azaltınca resg donemınde hıc sısmedım azaltabılırsen bır dene yada denemeye calıs ne bielm zamanla olu r:)) bıde su havuc bıber dıkkatımı cektı yarın bakıyım bende denıycem :)))
hadı kolay gele:)))

zırlamak neden ?? zayıflatıyo muı :))) hayata bak gülümse lütfen
bi gün iyi oldugumuzda eskı nısanlımla karsılasmamızı anlatırım nasıl elının ayagına dolandıgını:))

tam 18 sayfayı tek tek okudum. ve kesinlikle azmine hayran kaldım. çok çok çok tebrik ediyorum seni hem de canı gönülden.

ben 8-9 yaşımdan beri hep şişmandım. 8 yaşından 11 yaşına kadar hormon tedavisi gördüm. o dönemde bir şişmanladım ve sonra kendime şişmanlığı kader olarak gördüm.

tedavi başlangıcında 120 cm boy 21 kilo ile başladım bitiminde 150 cm boy 65 kilo idim.
o zamandan sonra da hiç 65ten aşağısını görmedim.
sürekli şişmanladım. şuan 27 yaşındayım ve 89 kiloydum(1 hafta önce) bu da demektir ki 16 yılda 24 kilo aldım. o kadar yavaş o kadar kendiliğinden geliştiki bu kilo alma işi. kaderdi benim için. gerçekten kader olarak gördüm. hormon tedavisinde kilo aldım ben hep kilolu kalacağım düşüncesi hep beynimdeydi.
ama farkettim ki öyle değil. kilo almam hormon tedavimin nedn olduğu kaderse eğer benim hala 65 olmam gerekiyordu. matematiksel olarak.
bu ilk fark edişim değil ama ilk kimseyi dinlemeden karar verişim. her zaman "ne zaman vercen bu kiloları" sorusu daraltıyor beni. bir de ne zaman diyete başlasam akıl verirler delirtirler "yapamazsın çok zor" derler.
bu sefer dinlemeyeceğim kimseyi.

senin yazdıkların bana iyi geldi. çok teşekkür ederim. vazgeçmeyeceğim. bende istediğim kıyafeti giyeceğim (sen neden hep aynı tarzda giyiniyorsun diyemeyecek kimse bana. ya da yine mi bunu giydin diyemeyecekler-saf bir çocuk bile olsa kaldıramıyorum artık-)

işte senın le aynı duyguları yaşayan ben burdayım
anlattım mı burda bılmıyorum ama günlüme artık yalnız öleceğimi ve bunun kaderım oldugunu yazmıstım
kararını kımseye deme ıstemeden kırmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar
evet zor ama ınsan ısteyınce zor yok emın ol umarım bıze katılır ve haklı gururu yasarsın

bıze ınsan oldugumuzu unutturdukları ıcın uzulmelerı gerek ve dusunmelerı gerek yakınlarımızın
ve bence aslında bu sıtede onlarında olması ve bızlerı burdan gormelerı lazım ...

cunkı ben onlarla konusamadıgım yakın cevreme faydalı olamadıgım ıcın burdayım
sımdıde tabı sen zayıfladın ya kolay sanıyosun dıyolar dedıgım gıbı her zaman bır fıkırlerı var

umarım hersey ıstedıgınız gıbı olur

bir iki güne iner canımın içi kişiye göre değişiyo o
ben tuzu azaltınca resg donemınde hıc sısmedım azaltabılırsen bır dene yada denemeye calıs ne bielm zamanla olu r:)) bıde su havuc bıber dıkkatımı cektı yarın bakıyım bende denıycem :)))
hadı kolay gele:)))

zırlamak neden ?? zayıflatıyo muı :))) hayata bak gülümse lütfen
bi gün iyi oldugumuzda eskı nısanlımla karsılasmamızı anlatırım nasıl elının ayagına dolandıgını:))

Yemeklere tuz attırmıyorum zaten :) Aldığım tek tuz peynirden ve yoğurttan oluyor yani başka tuzlu bir şey yok hayatımda.Yarına iner sanırım :)
Valla kırmızı biber yeni favorim ya hem tatlı hem yağsız kızarınca da çok hoş oluyor :) Akşam menümde de tavuğun yanında havuçla kırmızı biber olacak yine.Sabah 1 adet bile olmamıştı ya kalanları kullanıp 1 havuç ve 1kırmızı bibere tamamlıyorum :D

Gülümsenecek bir şey yok abla :/ Arada geliyorlar bana öyle.Normalde şu aralar bundan bin beter olup gündüzki halimde olmam gerekiyordu hep.Sanırım bu zayıflama işine odaklandım diye düşünmüyorum ve iyi oluyorum :)
Haha hayatınızdaki en zevk aldığınız anlardan biridir o muhtemelen :D Tanıyabildi mi ki?

Back