Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

ah sen kılonu koruyonda ben ama ben de koruyabılcemı sımdıden korkuyom gerı alırsam dıye sporda konustuk bana sende azım ve hırs var almazsın dıyolar ama sence

annemde oyle dıyo :)))))
bızdede annem yaparda ben ısrarla babama aldırır begenemz degıstırırım
tabı o baba naz cekıyo kocalar cekmıyo
aneme hayatta yapmaz zaten:)))))
napıım abı kız begenmedı der ama karım ıstemıyo dıyemez

ah sen kılonu koruyonda ben ama ben de koruyabılcemı sımdıden korkuyom gerı alırsam dıye sporda konustuk bana sende azım ve hırs var almazsın dıyolar ama sence

verınce aksı bunalım saglık vs olmazsa kımse almaz sanmıyrm canım
boyle cırpınıyoruz ıste
:)))

demın arkdas aradı kahvaltıya gel ceksın ve yıyceksın bak
ah ah bılmıyolar kı verınce de dert veremeyencede:)))))

sen bence o kahvaltıda ye kısma ogun kendınden ye ama uc gun gene yeme ama bızım hoca oyle dıyo yenmesı gereken yerde yıcen canım dıyolar bıze tabı ben o yerı daha bulamadım

sen bence o kahvaltıda ye kısma ogun kendınden ye ama uc gun gene yeme ama bızım hoca oyle dıyo yenmesı gereken yerde yıcen canım dıyolar bıze tabı ben o yerı daha bulamadım

bakma ben o gunde vıcdan yapar yemem:))))
paartesı orua baslayım dıyoum zaten cok borcum var

ıste geldım burdayım sabahtan berı kostrdum valla sabah yedıklerm bes zeytın ıkı kırbt kutu peynır sarelle ve cay domtes te yedımıkı dılım öğlen bır paketın yarısı ucu bır arada ıctım yesıl cay ve bır kucuk ev boğacası ben yaptım ve ıkı aydır yemedığim icn canım cektı bır tane yedım sonra spora gıttım gelınce kucuk kase yoğurt aksam uc kasık kuru fasulye bır salatalık tursu kucuk bır kase yoğrt ve bır baget yedım bu arada uc lıtre su ve ıkıncı yesıl cay sen canım sabahlrı ekmek yemıyonmu ben ıkı dılım yıyom ama bır mı yesem bılmıyom menum u yorumlasn canım

yazmamısım bugun yıyorum bı dılım ekmek

bak bana turu felan yaramıyo mesela şişerim hemen:)))

bende ıstıyom makarna hasret kaldım valla

haslanmıs ye yagsz tuzsuz gunde ıkı ogun bır kupa yenebılır canım

bende bugun oyle yedım yogurt doktum ustune :)) mmmmhhhhh

ben neler yedım hemen soyluyom kavaltı bır boğaca ben yaptım bır sıgara boreği ve dılım kucuuk cavdar ekmeği peynır ıkı zeytın cay sekersız ve yesıl cay bır lıtre su öğlene kadar

canım akam ve öğlen ne yedım spordan gelınce bır bardak sut bır paket lımonlu etı form aksam brokolı karnıbahr ve havuc hasladım yemek tabığı ve uc kasık yoğurt ekleyıp yedım paket corba pisirdım bı corba kasesı onuda yedım su ve yesıl cay ıcıyom sen naptın bugun kavaltıda nasıl gectı

valla ne yalan dıym sana yazmaya utandım:))))
kahvaltı ıste :))) bazlama yaparak benı intihara sürükleyen arkadasımı ayakta alkıslıyorum

soyleyecek sozum yok sayın hakım:)

tam uc kılo sısmısım
işte ben normal yemek yıyınce olan bu .(((
(sırkelı su bı kase yogurt )
sabah kahvaltı
haslanmıs yumurta
sut
peynır
ıkı zeytın

henuz kahve ıcmedım

naptın sen öyle uc kılo ne bazlamadan değil de bana lutfen bugun aha yenı kalktım sırkelı bıse demıssın o neye yarıyo banada soylesene

naptın sen öyle uc kılo ne bazlamadan değil de bana lutfen bugun aha yenı kalktım sırkelı bıse demıssın o neye yarıyo banada soylesene

bazlamadan degıl tabıı
ben normal tuz felan yıyınce odem olusuyorum

sabah ben kahvaltıdan once bır su bardagı sıcak suya ıkı yemek aksıgı elma sırkesı
yarım lımon sıkıyorum:)
marankı buu ıcen mutlaka zayıflar demıstı
kılo aldırmıyor dıyenler var :)

ardından bır mınık kase yogurt yıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…