vallahi canim o kadar cocugu sabirla senle ayni sartlarda iyi yetistirecek birini bulursan hic kacirma derim:)) ama dikkat et yaniliyorda olmayasin...kiz sende facebook varmi...Abla iyi yetistirmek tek annenin degl babaninda elinde. Ikisi bir olupda cocuklari egitirse ve düzgün bi sekilde yetistirirse o cocuklar hem iyi yetisir hemde geniz aile olurlar :)
vallahi canim o kadar cocugu sabirla senle ayni sartlarda iyi yetistirecek birini bulursan hic kacirma derim:)) ama dikkat et yaniliyorda olmayasin...kiz sende facebook varmi...
:) buda iyi.. valla pampers konusundaki anlasmayi sevmedim..cocugun alti piser ...kimse caktirmaz kokuyu:) benim esim hayatta yapmaz bunlari.günde bir ssaat passen yapsa öpbasina koy cinslerinden...herkesin bir huyu var iste...Abla gecenlerde bi arkadasim geldi 21 yasinda 2 oglu var. Simdi kocasiyla bi sart koymuslar birbirlerine. Cocuk altini kirletirse kim ilk kokuyu alirsa o degistiriyor pampersi:) gül gül öldüm vallaha :) COk güzel fikir bence :))
Yok Abla sevdicegimle birbirimize yasakladik facebook u :) Ikimizde sildik. Yaklasik 4-5 aydir yok facebookum. sadece msnim var :)
:) buda iyi.. valla pampers konusundaki anlasmayi sevmedim..cocugun alti piser ...kimse caktirmaz kokuyu:) benim esim hayatta yapmaz bunlari.günde bir ssaat passen yapsa öpbasina koy cinslerinden...herkesin bir huyu var iste...
bu fikri tam tersi yaparsak daha iyi.kokuyu ilk alan temizlikten kurtulsun mesela.digeri temizlesin..:)hem cocuk icin hemde burnu iyi koku alan icin avantajli:)Yok ablam kimse kiyamaz sanirim kendi cocuguna alti pisesiye kadar. sonucda alti piserse nolcak bebish tüm gün aglicak eee bunu da kimse istemez :)) Ben bayildim bu fikire aklimin bi ucuna yazdim bunu :))
bu fikri tam tersi yaparsak daha iyi.kokuyu ilk alan temizlikten kurtulsun mesela.digeri temizlesin..:)hem cocuk icin hemde burnu iyi koku alan icin avantajli:)
Buda iyi fikir aslinda :))) Sonucda anneler hemen alir kokuyu :) buda bizim avantajimiz olur :))
evet. bu arada kilolar ne alemde?
Nihayet 2li rakamlara düstüm abla:) Bu kilom cuma günkü kilomdu 99.7:) cumaya kadar tartilmicam artik. fena bi hafta sonu gecirdim dogum günü vardi kardesimin sonra misafirler cart curt. Sporla sorun yasiyorum simdilik bu günlerde gidemicem vaktim olmadigi icin. aksamlari var oda cok gec olcak 7den itibaren.
bende durumlar vahim valla.birak 70 leri görmeyi 82 olmusum... toparlayamiyorumda yeniden inatlasmam lazim ama nerdeeeeeNihayet 2li rakamlara düstüm abla:) Bu kilom cuma günkü kilomdu 99.7:) cumaya kadar tartilmicam artik. fena bi hafta sonu gecirdim dogum günü vardi kardesimin sonra misafirler cart curt. Sporla sorun yasiyorum simdilik bu günlerde gidemicem vaktim olmadigi icin. aksamlari var oda cok gec olcak 7den itibaren.
himm cok sevindim ikili rahamlara düstügüne..yahu ende su 70 leri bir görseydim aksiner aldim.bu sabah ac karna 82 dim...cok salmisim kendimi..
bende durumlar vahim valla.birak 70 leri görmeyi 82 olmusum... toparlayamiyorumda yeniden inatlasmam lazim ama nerdeeeee
Toparlicaksin ablam toparlicaksinn :) Ben kendime bir günlük acdim burda abla.. Hergün yediklerimi yaziyorum saolsun bi kac arkadasda destek cikiyor. bugün okudumda bir günlük tutmak yapdigin diyeti 30% etkiliyormus. bi günlükde okumusdum bunuda:) Tavsiye ederim abla cok ise yariyor bence..
cok duydum ama günlük tutmaya yüzüm yok bu istahladoymuyorum canim ya ....bu cocuk fikri yüzünden cok salmisim kendimi bak gene aciktim
Su ic abla hatta asitli su ic. Beni fena sisiryor o su. Sakin bu saatde bisey yeme SAKIN. Yoksa öylece oturur kalir üzerinde. hatta bu saatlere kalmamaya calis acikdigin an uykuya yat..
Sanirim babamlar uyanik olmasaydi bende bu istahla mutfaga dalardim.
Dün adetlerim geldi10-15 gün önce bitmisti aslinda cok sasirdim dün aksam. dün sabahda tatli krizleri yasadim biraz. insanin cani isteyince karsisina gecemiyorsun iste. Ama dünden beri adet olayina baya bi canim sIkkIn belki normal biseydir ama yinede insanin aklinda soru isaretleri kaliyor..
olabiliyor canim öyle kafani takma. yada git doktora bir kontrol ol.kiz ben tepsiyi önüme cektim bile:) ama söz yarin yepyeni baslangic yapacagim.
taze fasulye basmati pilav...bu son ama inan bana.jubilemi yapiyorum bu aksam:)Abawwwwwww ne yiyon kiz ablaaaaaa :)))
taze fasulye basmati pilav...bu son ama inan bana.jubilemi yapiyorum bu aksam:)
tamam tamam ahada ittim tepsiyi.yemiyorum kizma...zaten tabakta birsey kalmamisti..nha ha ha hepsini götürdüm..icindeki seytani durduramiyorum gidipte yumurtami kirtsam...saka saka...Abla en kötüsüde o ya.. Simdi bunlari yiceksin yatacaksin 2 gün atamicaksin en az kolay kolay. yeme abla yiteeer
tamam tamam ahada ittim tepsiyi.yemiyorum kizma...zaten tabakta birsey kalmamisti..nha ha ha hepsini götürdüm..icindeki seytani durduramiyorum gidipte yumurtami kirtsam...saka saka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?