Cidden mi? Ay ben de üzülüyodum çok az vermişim diyeMoral verdin valla şekerim sağolasın:) Buraya üye olmasaydım zor verirdim ama tek başıma:)
Tabiki cidden canim yaa. Ben buraya girmeden önce gram g ram gittiginde sinirleniyordum hep daha cok yiyodum. BUralari okuyunca varya 100 gramina bi sevinir oldum :)) Canim böyle düsün 1 kg domatesi tasirken eline nasil agirlik veriyor fazla bir agirlik olmasa bile. Peki bide 6 kilo domates tasidigini düsün :)) Bakalim simdi düsüncen degiscekmi :))
Vallahi haklısın canım:) Zaten seviniyorum kilo verdikçe ama insan daha çok istiyo, daha hırslanıyo dimi, ben öyleyim yani:)
Tabiki hirslaniyor:) Hepimiz hizlisini istiyoruz güzel ama en saglikli yol bu:) Ben 1 kiloyu gecen hafta 3 günde verdim ben bile sasirdim cok hizli oldu cünkü :) Hayatimda ilk defa yiyerek zayifliyorum. Hep diyetler yapdim 3 gün 5 gün yok ne bilim 5 kilo verceksin garanti fasa fiso :) Ilk defa bu yöntemi deniyorum ve cok mutluyum :) Bitek spora vakit ayiramiyom son zamanda o beni sinirlendiriyor
Ben de dün başladım spora tekrar, ay bir ter attım anlatamam, duşa zor yetiştim.)) O diyetlerden defalarca yaptım canım, hele bi isveç diyeti var Allah2ım gebersem o kadar acı çekemzdim herhaldeYumurta zaten pek sevmem, o diyette paso yumurta,ıspanak var insana gına geliyo, zaten tüm gün aç geziyodum, 2 haftada çökmüştüm 5 kilo vermiştim ama resmen çökmüştüm, gözlerimin altı falan mosmordu, tipim kaymıştı:)) bi daha da tövbe dedim. En güzeli böyle zayıflamakmış cidden, yeni anlıyorum
Aynen canim sana katiliyorum isvec diyetini bende denemistim haslanmis yumurtadan bende nefret ederim omlet felan olunca yiyom yine. Bende vermistim vermesine ama kisa süreliydi hemencik geri aldim saolsun :)
eveeet herkesı ve kendımı cok motıve olmus gordum arkadaslr
sımdı kısa baslayabılırızÇ))))
bende sımdı taze fauslye makarna yıycem sonra spra .)))))
abla sendeki iradeye ayrıca hastayım yemin ederim, 70e düşsem, snein kadar hırslı olmam valla, amaan nasılsa verdim bu kadar yeter derdm:))
selam kizlar ne haber nasil gidiyor kilocuklar uzun zaman görüsemedik
eveeet herkesı ve kendımı cok motıve olmus gordum arkadaslr
sımdı kısa baslayabılırızÇ))))
bende sımdı taze fauslye makarna yıycem sonra spra .)))))
aynen şekerim geri alınıyo, bütün yo-yo diyetleriyle geri alınıyo kiloalr zaten, salaklık etmişim valla boşuna aç kalmışım:))
selam kizlar ne haber nasil gidiyor kilocuklar uzun zaman görüsemedik
geldim geldimYaptinmi sporunu eylül abla :) Ne sporunu tercih ediyorsun spor salonunda ?
Sorma devam yesekde bi farki olmazmis desene :))) ( Halen yemeyi düsünüyorum YUH bana :))) )
Duyum Ablaaammm hosgeldinnn sefalar getirdin :) Gel artik kaybolma bidahaaa :)
hosbulduk canim.ay özlemisin burayi ya..of be kac gündür kafam catlayacakti hos sohbeti özlemisimcanım benım keske versende gorsem nası korkuyorum hepsını gerı alcam dıye
hosgeldın canım valla durtuyoruz:)))))
geldim geldim
bir daha kaybolmam.ama bir sor neden kayboldun nerelerdeydin diye bir sor sor
ay hicsorma sevdalimcim..kiz bu hic sorma lafida cok komik oldu simdi.bir önceki mesajda hele bir sor sor deyince:))Nerelerdeydinn ablammmmm?? Hangi sebebden dolayi özlettin kendini bize bukadaarr???
ay hicsorma sevdalimcim..kiz bu hic sorma lafida cok komik oldu simdi.bir önceki mesajda hele bir sor sor deyince:))
ben bebek yapmaya karar verdim..mistim daha dogrusu.yahu iki haftadir gözlerime kan cöktü bebek icin bilgi aramaktan..gittim spirali falan cikarttirdim..bugün beni herif ne dese iyi: ya ne yapacaz cocugu agrisiz basimizi agritacagiz rahatimiz kacacak..sok oldum duyduklarima.istemiyormusun dedim..bana sen istiyorsun diye istiyorum deyince ..bende yeriiiiiiiii yoksana bebek falan dedim ve bebek konusuda burada kapanmis oldu..erkek bebek dsietine baslamistim.ama bu diet zayiflatan degil sismanlatan..2 kilo aldim malesef...adam yan cizdi iyimi...
simdi yeniden verme cabalarina kaldigim yerden devam edecegim iki kilo fazladan almis biri olarak
Oy kiyamam duyum abla yaa kac cocugun varki senin??? bende bebek manyagiyim sanirim senle ayni kafadanim:)) Anneme halen zorluyom bi bebish daha yap diye oysaki olmus yasim 19 :))
seviyorum canim ben büyük aileyi.biz üc kardestik. biri öldü.kaldik iki.simdi yüregim pir pir ..ya onada birsey olursa diye..dünyada yapayalniz calacagim..keske annem daha cok cocuk yapsaydi..görüsmesekte bilseydim bir yerlerde kanimdan canimdan birileri var...bu yüzden cok cocuk istiyorum.ben rezil olucam biliyorum hayatimdanda birsey anlamadan sitresle gececek ...ama cocuklarimin genis nufus olmalari onlara büyük destek olacak.tabi hayirli evlat olurlarsa...dügündede ölümdede gürleyecekler...evde 4 cocuk var..üc sezeryan oldum.birkez daha olmak cok riskli ..ben o riski göze aliyorumda beyefende rahatimiz kacacak diyor.dört cocukla ne kadar rahat olunuyorsa artik:) ama evde bir minik cocuk var..digerleri büyüdü artik..birazda hakli esasinda..düsününce banada zor geliyor ama ilerki yillarda birarada düsündükce ´heyecanlaniyorum..nebileyim iste benimkide öyle esti gecti
Seni cok iyi anliyorum ablam. Bu düsüncede bile fikrimiz ayni. büyük ailelere bayiliyorum söyle 5-6 cocuklu onlar büyünce kardes gibi deglde arkadas gibi gezince. süper bisey yaa :) Basiniz saolsun ablam. Allah kimseye kardes ve evlat acisi yasatmasin.
bizde 3 kardesiz en kücümüz erkek 8 yasina girdi cumartesi. okadar üzerine titriyoruzki ailecek. ortancim kiz. annemi zorluyom bi erkek bebish daha olsun diye. hanfendi hic ugrasamam diyor. büyük kizim evlilik cagina gelmis ben daha dogurimmi diyor.bende sinirleniyom diyom annanemi örnek al biraz kadin 8 cocuk dogurmus diyom.
Tam tamina 5 teyzem 2 dayim var. hepsinin en az 3 cocugu var hepsi türkiyede. yazin tr gittimizde annaneme hep beraber toplaninca koskoca bahceye sofra seriyoz biyere sigmadigmiz icin :))) Okadar güzel bir duyguki anlatamam. Zaten onlari öyle gördügüm icin bende büyük aile istiyorum:)
Annem diyor arada korkuyorum kizim sen bu gidisle en az 5 cocuk dogrursun diyoSana inat dogurcam hepsinide basina verip gezmelere cikcam diyom bende
vallahi orasi hic belli olmaz:) aslinda iyi yetistireyim diyorsan az cocuk genis aile diyorsan cok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?