Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

Duyum ablaaa cok özlettin kendini vallaha :) Seninde yeni yilin kutlu olsun ablamm Allah saglikli mutlu huzurli yillar nasip eder insallahh :)

canım benım sor sor :)) ben erken kalkmayı buraktım bu ara zorlanıyorum
mısafır vs derken kalkamadım alısmam lazım :)))

Eylülse abla seninde yeni yilin kutlu olsun :)
INanirim vallaha bugün ben taaa 13.30 da uyandim :))

tebrık ederı ya, bıde ben zayıflasam hıc baslayamıyorum yalnızken dıyet yapılmıyor sanırım evde sıkıntıdan ye babam yee

tebrık ederı ya, bıde ben zayıflasam hıc baslayamıyorum yalnızken dıyet yapılmıyor sanırım evde sıkıntıdan ye babam yee

yalnızken adapte olursanız oluyor:)))

:)))

bugun sabah normale ıyce dondum sanırım
sabah onda uyandım bu kotu olan yan
buroya gıttım :

haslanmıs yumurta ıkı zeytın bı dılım ekmek

oglen haslanmıs mantı
:)))

Eylulse diyete hala devam ediyomusun ?
Yoksa koruma evresinde misin ?

koruma evresı hıc bıtmeyecek sanırım cunku bıraz salınca kılo alıyorum:)
sımdı yenıden aldıgımı verıp 63 e kosmaya baslamaya calısıyorum:ç)

sabah kahvaltı ( yıne erken uyanamadım )
haslanmıs yumurta
ıkı zeytın
ıkı dılım peynır
sut

kahve cıkolata

ogle yemegımı hazırladım yanıma alcam
bır bardak ayran
haslanmıs makarna patates sosıs
bbı dılım ekmek

aksama allah kerım

Menün herzamanki gibi harika eylülse abla :) öglenide hazirlamissin ne güzel :)
Yeni bürona tasindinmi ? :)

aksam yemegı

haslanmıs taze fasulye
yogurt

sımdıe kayısı karanfıl cayı

cok yorguum spor salonundan geldım hamlamısım resmen:)

merhabaa seni çok tebrik ediyorum!!:)) okudukça bayıldım gitti, umarım ben de bir gün öykümü yazabilirim :)
10 kilo vermek için yeni yılla birlikte bir çabalardayım, 2 günlük yediklerimi yazsam değerlendir misin :)

Dün
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin 1 şekerli çay (şekerden vazgeçemiyorum :)
bir de her sabah kalkınca ballı elma sirkeli su içiyorum.
Ara
1portakal
Öğle
1 koca tabak Ispanak :) 1 kase yoğutt 1 mücver :)) 1 ufak dilim çavdar ekmeği
Akşam
Balık, Salata
Akşam da bir şekerli sütlü kahve içtim :)

Bugün
Sabah
Ball elma sirkeli su dünküyle aynı kahvaltı
Ara-önce bir armut bir süre sonra 1 hazır salep (tatlı ihtiyacımın önüne geçemiyorum henüz böyle idare ediyorum işte)
Öğle
1 koca TABAK kabak yemeği :) 1 kase yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği (1 saat kardiyodan geldim bugün biraz çok kaçtı o yüzden)
Akşam
1 mücver:) 2 dilim çavdar ekmeği peynir ekmek 1 şekerli çay

Ayrıntılı ayrıntılı yazdım çenem düştü ama motive oldum başarı öykülerine sürekli girip çıkıyorum artık
nivea egzersiz cd sini de indirdimm ona da ekstradan başlıycam sporun yanında, çok üşüdüğüm için biraz fazla yiyorum sanırım ısınamıyorum herkese başarılar kızlar :)))

Menün herzamanki gibi harika eylülse abla :) öglenide hazirlamissin ne güzel :)
Yeni bürona tasindinmi ? :)

buro ve yuzme kılo aldırdı ya zaten:)))
uc malı musavırız buroda :)
oglen yemek dısardan olunca bende salmıstım :)

cuma gunu gttım ben yemege cıkmıyorum dıdım ve yanımdakı haslanmıs mantıyı yedım arkidşler:)))

ama cok zorlanıyorum ınsan herseye hemen alısıvıryo:)))

Yeni büron hayirli olsun abla :) Allah bol bol kazanclar nasip eder insallahhh..

Bu arada sevdigimle meslektas olcaksiniz :)) kendisi suan uni okuyo daha 2 yil sonra biticek Allahin izniyle :)

Evet herkes biseyler ismarlayinca zor oluyo kendini tutmak bazen kendini mecbur his ediyorsun.
Benim patronda gecen tutmus ben disardaydim pizza ismarlamis herkese. ismarladikdan sonra yememezlikde olmaz ayip olurdu :)

Ah o alisi virmik varya o alisivirmikkk :)) Insani o mahv idiyor zatenn :))

Ben geldiiim:) Nasılsınız güzel hanımlar? Ben başka bir şehirde okuyorum, sınavlarım olduğu için gitmiştim, yaklaşık 2 haftadır yoktum, orda da finallere çalışmaktan başımı kaldıramadım hiç giremedim, kusura bakmayın Sevdali, canım mesaj atmışsın ama dediğin gibi cevap veremiyorum, burdan vereyim:) Günlüğün hayırlı olsun, fark ettim kilo vermişsiiinn tebrik ederim canım çok sevindim, 2li rakamlara düşmüşsün sonunda, darısı başıma:) Sınav döneminde beslenme düzenim alt üst oldu, ya tüm gün hiçbi şey yemedim ya da çok yedim, iyice saçmaladım Ama hepsini telafi edicem inanın bana:) Asla burayı ve kilo verme işini bırakmayı düşünmüyorum, ne kendime ne de sizlere ihanet edemem:) Bundan sonra sık sık girip rapor vericem. Sizler de pek uğramamışsınız buralara, sayfaları okudum da. Şimdi bir sürü sayfa birikmiştir 1 saate anca bitiririm diyordum ama 2-3 sayfa sadece, o kadarcık mı? bol bol yazalım, motivasyonun her şeyden önemli olduğunu biliyoruz değil mi?

Canimm benim cok saoll :) sanada tavsiye ederim inan cok motive ediyor ve ne yediklerini göz önünde bulundurmus oluyorsun :)
evet Canim kimse girmez oldu herkes ihmal etti burayi..
Sana inaniyorum güzelim sen bunlarin üstesinden gelirsin:) Kilolar korksun bizden korksunnn :)

kızlarrrrr sonunda sorunsuz notbok geldı
duenlı yazarım umarım:)
sabah haslanmıs yumurta
bı dılım aksamdan kalan pızzaÇ)

oglen yanım haslanmıs patates kısır almıstım onu yedım

gun ıcınde bır sımıtı aralarda yedım
:))))

Sevdalii 3 kilo vermişim Allah'ım çok mutluyum Halbuki doğru dürüst diyet spor yapmamıştım, stresten verdim herhalde Günlük tutuyorum ben zaten ama bu sınav dönemi düzenimi değiştirdi her gün yazamadım ne yiyip içtiğimi. Bugün tekrar başlicam. O kilolar bugüne kadar beni çok üzdü ama artık ben onları üzücem:))

Canimm benimmmmm süpersinnnnnnnnnnn :)))) Hemenn cizelgeyi degistir :)))) Cok sevindimmm adina kuzummm:))) Kesin stresdendirr canim yaa üzceksin tabiii hickimsenin seni üzmesine izin verme güzelimm sen onlari üz :)

Canimm benimmmmm süpersinnnnnnnnnnn :)))) Hemenn cizelgeyi degistir :)))) Cok sevindimmm adina kuzummm:))) Kesin stresdendirr canim yaa üzceksin tabiii hickimsenin seni üzmesine izin verme güzelimm sen onlari üz :)

Teşekkürler şekerim:) Ya değiştiricem de beceremedim nerden yapıldığını unutmuşum, onu araştırıyorum iki saattir:)) Sen biliyo musun*

Teşekkürler şekerim:) Ya değiştiricem de beceremedim nerden yapıldığını unutmuşum, onu araştırıyorum iki saattir:)) Sen biliyo musun*

Canim ilk yapdiginda bi link vardi ben onu kaydettim ordan girip degistiriliyor. Ilk yapdigimda linki kaydetmemisdim ondan basdan yAPMmistim tickeri. Ama belki baska yöntemide vardir hicbi bilgim yok :26:

Wuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuw 6 kg :))) Süpersinnn bitanemmmmmmmm 6 kg azmi beee :) Cok büyük bir basarii buuuuuuuu :)

Cidden mi? Ay ben de üzülüyodum çok az vermişim diye Moral verdin valla şekerim sağolasın:) Buraya üye olmasaydım zor verirdim ama tek başıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…