son lafına katılıyorum canım benim bir hafta kaçtı ucu bugün toplandım şükür birde regl olcam kilom fazla çıkıyor ama morelim bozldu ya
bozma tatlim moralini herseyin basi moral..birbirimize destek olacagiz.bu is aslinda cok kolay degil. sizi bilmemde yemek yemek benim hayatimin anlamiydi aslinda:sikildin ye,moralin bozuldu ye,keyiflendin ye,birsey kutlayacan ye, yeme sebeplerim hic bitmetdi.helede esim yanimda oldugu zaman ki oda benle ayni kafa oldugundan gece yarisi mutfaga inip hicbirsey bulamazsak yumutra kizartip yedigimizi hatirlarim..sanki bir eglence bir is bir sorumlulukmus gibi..ve buyüzden hic zayif olamadim kendimi bildim bileli.arada dietlerim sporlarim verdigim onlarca kilolarim oldu.ama her defasinda nefsime yenildim taki bu aya kadar.
budefa hersey baska olacak.bu defa yemek benim esirim olacak...elbette zorlaniyorum.cekilin leeeeiiin ben yiyecem diyip sokaklara dönercilere ocakbasi restorantlara dalasim geliyor:)ama bu oyunu beynim oynuyor bana.iradem oynuyor..
yok bu defa basaracagiz hep beraber.incecik citir pitir kendine güvenen sisman muamelesi görmeyen hanimlar olacagiz.yetmez gibi herkes taktir ve hayranlikla bakacak..kaybettiklerimizi kazanma zamani..ama nasil...:yillarca kazandigimiz bu igrenc kilolari vererek.sonra hersey idealimiz gibi olunca elbette yiyecegiz ama bu günlerin acisini cikarmak icin degil...yediklerimizin acisini cikarmak icin bolca spor yaparak. her giden gram bir daha bize gelemeyecek.
inanin dostlar baska alternatifi yok malesef