• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

herkese selam
yahu bu gün bir kahvalti yaptim...acikbüfe icinde melemenden tut tatlilara kadar.yahu ben burada bu kadar güzel acikbüfe görmemistim.adamlar pogacaya kadar eklemisler...yok yok...ve ben önce tabaga dietlik zavalli kalori fakiri doldurdum. önce onlari yedim ama orada pogacalar melemenler kizartmalar...
yahu mucver bile vardi.inanamadim.ilk tabagi diet icin yedim..ikinciyi kendim icin:( :)
bilin bakalim ikincide ne vardi..o bahsettigim seylerin hepsi..ha birde sicacik lavas ekmegide getiriyorlar menünün icinde.yedim valla.80.200 görünce kutladim:) evet evet kabul ediyorum cok yanlisti..ama bunu zaten 79 görünce yapacaktim dedim firsat gelmisken simdi yapayim o zamanda fazla spor yaparim:) ve aksama kadar nerdeyse sifir kalori...bisikletede bindim yürüdümde....yani o kahvaltinin acisini bu iki günde fitil fizil cikaracagim merak etmeyin...
ben bu kilolardan kurtulacam.bunu hepberaber yapacagiz.bakmayin benim kahvalti keyfime ben o yediklerimin acisini bu günden bile cikardimki iki gün daha fazla tempo..
ee bana hala güvenen varmi bu kahvalti faslindan sonra kilo veririm diye?

herkese selam
yahu bu gün bir kahvalti yaptim...acikbüfe icinde melemenden tut tatlilara kadar.yahu ben burada bu kadar güzel acikbüfe görmemistim.adamlar pogacaya kadar eklemisler...yok yok...ve ben önce tabaga dietlik zavalli kalori fakiri doldurdum. önce onlari yedim ama orada pogacalar melemenler kizartmalar...
yahu mucver bile vardi.inanamadim.ilk tabagi diet icin yedim..ikinciyi kendim icin:( :)
bilin bakalim ikincide ne vardi..o bahsettigim seylerin hepsi..ha birde sicacik lavas ekmegide getiriyorlar menünün icinde.yedim valla.80.200 görünce kutladim:) evet evet kabul ediyorum cok yanlisti..ama bunu zaten 79 görünce yapacaktim dedim firsat gelmisken simdi yapayim o zamanda fazla spor yaparim:) ve aksama kadar nerdeyse sifir kalori...bisikletede bindim yürüdümde....yani o kahvaltinin acisini bu iki günde fitil fizil cikaracagim merak etmeyin...
ben bu kilolardan kurtulacam.bunu hepberaber yapacagiz.bakmayin benim kahvalti keyfime ben o yediklerimin acisini bu günden bile cikardimki iki gün daha fazla tempo..
ee bana hala güvenen varmi bu kahvalti faslindan sonra kilo veririm diye?

affıyet seker bal borek olsun yap arkdasım hakkındır
bı onemı yok gıttı yedıklerın zatı:)))) darısı basımıza :))

hangi diyeti uyguluyosun ki?

Canim ben 4 günlük diyet uyguluyorum. Hergün kahvaltida meyve var.
1.gün öglen 200 gr et yanina bi dl ekmek istedigin kadar salata.
aksama yarisi 100 gr et yanina sade salata.
2.gün bi tabak pilav ben bezelyeli felan yapiyom yanina salata bi dl ekmek
aksama yarim tabak pilav bide salata
3.gün ögle makarna
Aksamada 2-3 dilim pasta bi parcada cuklat :)
4. günde tüm gün sadece meyve oluyor :) :87:

dun evde kalamadım klasık gectı arkadaslar
hepınızı goruyorum ınanın bende acayıp hevesteyım bılsenız bana nasıl destek oldugunuzu
bu arada dun kabak corbası yaptım guzeldı dereotu ıle bırlıkte :)

dun aksam kabak corbası ıctım ınanın gerısını hatırlamıyorum :(
oglen tavuktu sanırım makarna
bugun sabah normal kahvaltı bı sımıtle
oglen saat 16 00 gıbı emınunundeydım balık ekmek yedım uc dort yıl olmustur arabasız olunca yemek ıstedım
sımdı evdeyıjm sadece klahve ıctım henuz hıcbır ıse bakamadım opuyourm hepınızı
gorusmej yzere

Eylülse abla zaten bizimde en büyük destekcimiz sensin :) Senin basardigini belki biz görmeseydik biz halen böyle aksamlari tv karsisina yaylana yaylana oturanlardan olcakdik :) Hatta ben bide elimde bi tabak cekirdek :)) INsan herzaman biseyler yapmak ister ama bazen istegini yerine getirmeye tembellesir mesela ben burayi okumasaydim yada senin spor salonuna gittigini okumasaydim ben kesinlikle gidip kolay kolay yazilmazdim :):):54:

sagol canim.cizelgene bakiyorumda üclü rakamlardan kurtuluyorsun kiz senden cok heyecanlan iyorum senin kilo vermene valla.dur bende yakinda 80 lere elveda diyecegim.bu haftanin sonunda olur insallah.darisi isteyen ve azmeden herkese olsun.bastada sen.dedim ya sende ekendi azmimi görüyorum ben.ayni inadi.ama kendini cok sikma.mesela sarma yapmissa birtanecik al.sonrada sporda yarim saat fazla tepin.matemetik hesabi ..hem dietini biraz daha kolaylastirmis olursun.hemde kalorini yakmis olursun. kendini cok sikarsan birden pes edersin aman dikkat.daha senin 65 yazacagin zamanlari bekliyorum yaz sonra gene yene gene spor yap:)

Evet coook az kaldi :) cizelgeyi yapdigimdan beri heves bi ayri oldu zaten :) Saol duyum ablam ya :) INsallah Allah hepimize 60 li rakamlari gösterirrr :) Insallah yaza kadar 70 leri yazarim :) Ama planimi degistirmeyi düsünüyorum planimi degisincede kilo veremezsem diye korkuyorum :S Sporu zaten aksatmiyorum 2 günde bi 2 saat. bakalim bu diyet listesinde daha bi karisik kafam :) Zaten kendimi sIkmiyom seve seve gidiyom spora zorlanmiyom hic :) :46:
Bu Aradaaa Afiyet bal sekr olsunnn kahvaltinn :)))

peki bu diyet kilo verdiyor mu ? öyleyse hemen başlayayım:))

Canim benim Bi tanidigim bu diyetle sporsuz 8 -9 ay icinde 58 kg verdi. ve hemen hemen sadece 5ini geri aldi.
Ben bu diyete bikere daha basladim 2-3 haftada 6kg verdim yanlis hatirlamiyorsam. simdi baslayali 3 hafta ooldu sadece 3 kg verdim hemen hemen.
Acaba spor da yapdigim icinmi yavas veriyom vallaha yavas yavas caresizlesmeye basladim :S

Eylülse abla imdaat :( kilom durdu gibi gibi gibi. :( Acaba spor yapdigim icin kasdan veya sudan veremedigim icinmi simdi böyle yavas veriyom :S
:18::18::18::50:

Canim benim Bi tanidigim bu diyetle sporsuz 8 -9 ay icinde 58 kg verdi. ve hemen hemen sadece 5ini geri aldi.
Ben bu diyete bikere daha basladim 2-3 haftada 6kg verdim yanlis hatirlamiyorsam. simdi baslayali 3 hafta ooldu sadece 3 kg verdim hemen hemen.
Acaba spor da yapdigim icinmi yavas veriyom vallaha yavas yavas caresizlesmeye basladim :S

Eylülse abla imdaat :( kilom durdu gibi gibi gibi. :( Acaba spor yapdigim icin kasdan veya sudan veremedigim icinmi simdi böyle yavas veriyom :S

58 kilomu?! hemen yarın başlıyorum:D istersen bu haftadan sonra diyetini değiştir, belki önceden yapıp bıraktığın için şu an bir etkisi olmuyordur, bildiğim kadarıyla böyle şok diyetler bırakıldığında, daha sonra tekrar başlandığında etkisi az oluyo, bi yerde okumuştum yoksa öyle çok bildiğimden değil. kilo kaybı bazı zamanlar durabilir niye dert ediyosun şekerim? önce durur sonra bi bakmışsın ki vermişsin aniden kilolarını. eylül abla bu ara yoğun galiba pek göremiyoruz onu:( ay keşke gelse de yine bi moral verse:(

canı benı vucudunu sapsala cevırdın o yazıkta ne yapsın sana uyaya calısıyor yorma sunu rahat brıak:) onelı olan verdıklerının yag olması olctur bence:)

yag sevıyene baktır canım benı dedıgım gıbı durur bu saskın suan .)
bırde cıdden sızlere bır fayda olduysa ne mutklu bana:)

bugun benım ıcınde zor hemde cok zor bı gundu :(

58 kilomu?! hemen yarın başlıyorum:D istersen bu haftadan sonra diyetini değiştir, belki önceden yapıp bıraktığın için şu an bir etkisi olmuyordur, bildiğim kadarıyla böyle şok diyetler bırakıldığında, daha sonra tekrar başlandığında etkisi az oluyo, bi yerde okumuştum yoksa öyle çok bildiğimden değil. kilo kaybı bazı zamanlar durabilir niye dert ediyosun şekerim? önce durur sonra bi bakmışsın ki vermişsin aniden kilolarını. eylül abla bu ara yoğun galiba pek göremiyoruz onu:( ay keşke gelse de yine bi moral verse:(

bende bugun yarın bı sok etmek ıstıyorum ama:))))

Evet bende duymustum of keske birakmasaydim iste kurban bayrami felan girince araya :(( 2 gündür normal yemeye basladim göbegim cikdi yine :14::14::14: Bugun Alisveris merkezine gittim biraz alisveris ettim :( Orda citir citir kadinlari görünce isyan ettim resmen halime :( Ben bu cezayi neyle hak ediyom :((( Vallaha morelim yerlerde :(( :14::14:

yag sevıyene baktır canım benı dedıgım gıbı durur bu saskın suan .)
bırde cıdden sızlere bır fayda olduysa ne mutklu bana:)

bugun benım ıcınde zor hemde cok zor bı gundu :(

bende bugun yarın bı sok etmek ıstıyorum ama:))))

Senin bize cok fayda oldu ablam.. Simdi biraz google amcayi arastirim diyetleri tekrar belki yararli biseyler bulurum kesinlikle burda paylasirim bulursam.

canım benımm:=)))) nasılsın ya:Ç)
patates kalorlı evet ben normaldfe ıkı dılım patataes yemeye calısıyorum ama baska bırsey vermemıs
benım aklıma proteın olmadıgı ıcın kas kaybı mı acaba dıye gelıyo :)))

canım benım bı sımıtten hıc bısı olmaz
zaten yarım sımıt ayran ara ogun olarak zateeennn tavsıye edılıyo unut o sımıtın dıger yarısını yemedın sen :)
spor da gayet ıyı yapıyosun arttırma sakın vucudu cok yormamk lazım hergun gıdeceksın de ne olacak ınan sıkılacaksın zaten su durumda fazla bıle :))))
opuyorum canım benım :=))))

:) adına sevındım cıdden bende kosturmacalarda kılo alırım
zaten sıkıntı bu calısınca kosturmaca yemek luzumsuz zaman dıye gelıyo ınsana :)
yenı evınde ınsallah hersey gonlune gore olsun :))))

oyle evler cok faydalı oluyor benıde sıtede oyle babam gıder :))))

ben de yapamam gıbı gelıyo zaten dedımya kas kaybı dıye dusundum bakalım
sımdı bende gunahım sevabım neyse sabah yazayım :)))

sabah
dun aksam dedımya aklıma dustu sosıs hasladım kekık ve pul bıberle
haslanmıs yumurta
bı dılım ekmek
ıkı cevız

sonraısnda kahve cıkolata

yuzmeden geldım elma ayran:)

oglen tavbuk salata var
bı dılım ekmek
ve makarna haslarım

aksama allah kerım :))
bıde dogum gunu cok az tırtıklarım :))))ü

hadın herkese ıyı pazarlar.ç)))

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım:16:inşallah yeni evim uğurlu gelir.işten atılmıştım ya ama ev almak nasip oldu:1:Rabbim bir yerden sevindiriyor işte.benimki site değil canım ama çevrede çok park alanı var.bakıcam işte yürüyebilirsem iyi olcacak.eliptiptik bisikletim var onu da sürücem.
inan aslında ben de koşuştururken kilo alırım şu birkaç günü de atlatırsam çok iyi olacak.
o diyet bence de sadece kas kaybına neden olur.çok sıkıcı ayrıca:1:

Hoşbuldum umarım dediğiniz gibi veririz tüm fazlalıklarımızı. ama üzülmeyin ev işleriniz bitince programlı bir şekilde spor yapmaya başlarsanız daha hızlı kilo verirsiniz hem daha sıkı bir vücudunuz olur. açık havada spor yapmak isterdim ama soğuk havalardan dolayı çıkamıyorum, faranjitim var en ufak bir şeyde nüksediyor, korunmam laızm. şimdilik evde spor yapıyorum. eğer bir etkisi olmazsa dışarda yürümeye başlicam

anladım canım tabiki faranjitin varsa hastalığını azdırır.o zaman evde bişeyler yapacaksın canım.ben de bu şekilde hiç konsantre olamıyorum aslında diyete 5 ekimde başlamıştım sonra işten falan atıldım hayata küstüm bıraktım.deli gibi yeniden yemeye başladım.tam toparlandım yine başladım ev işi çıktı.evet bu sefer güzel birşey oldu ama benim diyet işi sekteye uğruyor açıkcası.aç geziyorum ve ara öğünlerimi çoğu zaman atlamak zorunda kalıyorum:19:bu da beni korkutuyor:18:çünkü ben bu kiloları hep düzensiz yemek yediğim için aldım.ha tabi ilaç tedavisi gördüm uzunca bir süre ciddi bir rahatsızlık geçirmiştim.yani gençken çıtırdım ama şimdi 87 kiloyla devam:1:30 yaşındayım ve hayatımı mahvetmek istemiyorum.yeterince mahvettim.bu kiloları 25 yaşımdan sonra almaya başladım.siz de benim gibi olmayın aman.hep aman bişeyim yok diyordum ve çevremdeki kimse de beni uyarmıyordu.artık kendimi nasıl gördüysem insanlara da garip gelmiyordu.ama ne zaman 80i geçtim annem konuşmaya başladı kızım çok iri görünüyorsun kendine çeki düzen ver artık diye:1:
neyse daha çok konuşuruz.bu ara hep gece giriyorum ama eve yerleşeyim daha düzenli girerim canım.:16:

Okadar güzel yazdinki bunu :) gercekdende öyle. Benim aile yönümde hic sorun olmadi bu kilolar aileden gelme heerkes ama herkesss kilolu baba tarafim. Anne tarafimda sanki ömür boyu ac kalmislar gibi incecik :)) Annemde zamaninda incecikdi gelinligi 38 beden :) simdi yarim bile sigmaz buna diyor yani baba tarafinda ne varsa kilo aldiriyo :))) Annem bile aldi kiloyu yani. Anne tarafim türkiyede her yil izine gidince bikac laf duyuyordum kilomdan dolayi :) Ama bu yaz gittigimde insallah duymicam daha bunlari :) INcecik olcammm citir olcammm INSALLAHHHHHHHH..

Bu arada KIlo cizelgemide yapdimmm sanirim buda ayri bi motive olcak benim icin :))

kızlar benim annem 38 beden.babam rahmetli de dal gibi bir adamdı.ben kime çektim böyle 25ten sonra hızla kilo almaya başladım.sanırım ilaç tedavileri ve depresyon beni bu hale getirdi.siz daha çok gençsiniz çok çabuk atacaksınız ben eminim.ben de 4 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.eşim de garibim bebek istiyor artık.bir zayıflayayım da 1 yıl sonra ben de hamile kalmak istiyorum.mazallah bu kiloda hamile kalsam kimbilir kaç kilo olurum hamilelikte:1:
keşke daha önce önlemini alsaydım ah aha kafamı duvarlara vurasım var:14:eşim de hiç bişey demez kilolu olmama.hani bazı eşler istemiyormuş ya.benim ki bir de köstek olur.ne zaman diyete başlasam bana çikolata alır hain:1:bir tek annem destek bana vermemi istiyor ben de yaza kadar epey vericem inşallah.hep beraber sağlıklı incecik olucaz:16::16:

kızlar benim annem 38 beden.babam rahmetli de dal gibi bir adamdı.ben kime çektim böyle 25ten sonra hızla kilo almaya başladım.sanırım ilaç tedavileri ve depresyon beni bu hale getirdi.siz daha çok gençsiniz çok çabuk atacaksınız ben eminim.ben de 4 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.eşim de garibim bebek istiyor artık.bir zayıflayayım da 1 yıl sonra ben de hamile kalmak istiyorum.mazallah bu kiloda hamile kalsam kimbilir kaç kilo olurum hamilelikte:1:
keşke daha önce önlemini alsaydım ah aha kafamı duvarlara vurasım var:14:eşim de hiç bişey demez kilolu olmama.hani bazı eşler istemiyormuş ya.benim ki bir de köstek olur.ne zaman diyete başlasam bana çikolata alır hain:1:bir tek annem destek bana vermemi istiyor ben de yaza kadar epey vericem inşallah.hep beraber sağlıklı incecik olucaz:16::16:

Hosgeldin Darling Abla :)
Senin kilon kacki suan ?
Insallahh Allahin izniyle hepimiz bu fazlaliklardan kurtulcaz :) Böyle citir citirr olcazzz :) Sonra da INsallah senin bebish haberini duyupp hepimiz burda bi ayri mutlu olcaz :))
Nasil bir diyet uyguluyorsun sen Darling abla ?

nehaber kizlar
kilo vermeler ne alemde..benimki son iki gün durakladi cünkü sporu düzenli yapamadigim gibi birde ufak tefek kacamaklarim oldu.ama sunu farkettim iki gündür gelemiyordum buraya.burda olmadigim gün iradem zayifliyor.gercekten.artik basinizin belasiyim.burasi adami iyi motive ediyormus valla.hadi hepberaber yesil cay iciyoruz..kalk kalk hadi

Günaydııınn:) son 3 gündür diyet ve spor karman çorman oldu:( evde tadilat var 3gündür, banyoyu kırdırdık tamamen yeniden düzenliyoruz, fayanslar, duşakabin, her şey değişti. E böyle olunca tüm ev göçüyo, benim de spor yapma imkanım olmuyo malesef:( çok vicdan azabı duyuyorum ama yarın da bitsin tamamen kendimi diyete ve spora odaklicam:(

inşallah abla, zayıfladığımızda resimlerimizi de yükleriz buraya ayy ne güzel olur:)

Evet bende duymustum of keske birakmasaydim iste kurban bayrami felan girince araya :(( 2 gündür normal yemeye basladim göbegim cikdi yine :14::14::14: Bugun Alisveris merkezine gittim biraz alisveris ettim :( Orda citir citir kadinlari görünce isyan ettim resmen halime :( Ben bu cezayi neyle hak ediyom :((( Vallaha morelim yerlerde :(( :14::14:

Senin bize cok fayda oldu ablam.. Simdi biraz google amcayi arastirim diyetleri tekrar belki yararli biseyler bulurum kesinlikle burda paylasirim bulursam.

sorma canım ya o mağazalara girince nefret ediyorum, ben xl ve xxl bedenlere bakmak zorundayken, incecik kızlar xs arıyolar, öldürmek istiyorum onları:))) ben bayılırım süslenmeye makyaj yapmaya iyi giyinmeye, ama kilolu olunca seçenekler de az oluyo, alışveriş yaptığım bikaç mağaza var, onlar da olmasa yandım demektir. ama zayıflayınca bu dertten kurtulcam en çok buna seviyorum:)

nehaber kizlar
kilo vermeler ne alemde..benimki son iki gün durakladi cünkü sporu düzenli yapamadigim gibi birde ufak tefek kacamaklarim oldu.ama sunu farkettim iki gündür gelemiyordum buraya.burda olmadigim gün iradem zayifliyor.gercekten.artik basinizin belasiyim.burasi adami iyi motive ediyormus valla.hadi hepberaber yesil cay iciyoruz..kalk kalk hadi

Duyum ablaaaaaa hosgeldinnnn bencedee bizi bidahaa asla ihmal etmee sen hep gelmeye calis :))))
BEnimkide durakladi isyanlardayim :( diyeti biraktim gibi sanki. Eski yememe döndüm veremiyom :(
Ama yesil cayi iyi hatirlattinn hemen yapcam simdii..

sorma canım ya o mağazalara girince nefret ediyorum, ben xl ve xxl bedenlere bakmak zorundayken, incecik kızlar xs arıyolar, öldürmek istiyorum onları:))) ben bayılırım süslenmeye makyaj yapmaya iyi giyinmeye, ama kilolu olunca seçenekler de az oluyo, alışveriş yaptığım bikaç mağaza var, onlar da olmasa yandım demektir. ama zayıflayınca bu dertten kurtulcam en çok buna seviyorum:)

Sorma Dinbumcum yaa Bende süslenmesini severim ama bazende böyle ev halimle cikarim giderim disari :)))
hatta 2 gün önce yillardir istedigim burun piercingi deldirdim. En sonunda yillar sonra babamdan izin koparabildim :))
Yani üstüne bide zayiflasam süper olcakkk. Ne güzel yakisir piercingcimmm bana :)))

Duyum ablaaaaaa hosgeldinnnn bencedee bizi bidahaa asla ihmal etmee sen hep gelmeye calis :))))
BEnimkide durakladi isyanlardayim :( diyeti biraktim gibi sanki. Eski yememe döndüm veremiyom :(
Ama yesil cayi iyi hatirlattinn hemen yapcam simdii..

Sorma Dinbumcum yaa Bende süslenmesini severim ama bazende böyle ev halimle cikarim giderim disari :)))
hatta 2 gün önce yillardir istedigim burun piercingi deldirdim. En sonunda yillar sonra babamdan izin koparabildim :))
Yani üstüne bide zayiflasam süper olcakkk. Ne güzel yakisir piercingcimmm bana :)))

Yakışır tabi :)) Eminim ki sana da sürekli " yüzün çok güzel, bi zayıflasan bak gör nasıl daha güzel olucaksın" gibi şeyler diyolardır. Ayy yıllardır aynı cümleler, bıktımm:)) Zayıflim en çok ben değil, çevremdeki konuşanlar rahat edecekler, sanki onların kilosu, benden daha çok dert ediniyolar yazık ya:))

Back