• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

Selaaam:3:

Çok uzun süredir uğramıyordum.Tabi bununla beraber yediklerime dikkat etme olayı da pek yoktu ama 3 gündür tekrar başladım .
19 Temmuzdan Ekim'in başına kadar bir düzenim vardı sanırım.Ekim'den sonra saldım ve kilo da aldım.Bunu farkedince tekrar başladım.
Hiç almadan ne kadar vermiştim bilmiyorum ama aldıklarımla beraber 17 kilo gitmiş görünüyordu yine de :)
Şimdi de Şubat'ın ortasına kadar bir 20 kilo versem benden mıutlusu olmayacak.
Kaç haftadır debeleniyordum ama sonunda oturttum yeme düzenimi.Çikolatalardan uzak durmayı başarıyorum:27:
Spora gelince de cumartesi başladım işte 9 km yaptım bisikletle.Üstüne dambıl + ağırlık falan.Ertesi gün de 10 km.
Bugün yarım saat yürüyüp sonra yine bisiklete geçmeyi planlıyorum.
Göbeğim sıkılaştı zaten daha ilk günden:1:

Ben de yeniden başlamışken buraya da yazmadan geçmiyim dedim :)

hosgeldınnn ozlettın cıdden
hadı hayırlısı bende salmıstım bı kac gundur yenıden kendıme gelmeye calısıyorum
ınsan ne yapsa alısıyo yanlız.
bı kac kere aksam yedım dıye alıstım:) zorlanıyorum:)))

sabah domates bıber haslanmıs yumurta ıkı zeytın:)

oglen
haslanmıs mantı ıkı kofte

aksam oglenkı bı kase mantıdan kalan ve ıkı kofte corba

saat 21 beyaz leblebı lımonlu sıcak su

şişliğim yavas yavas gıdıyor cok sukur
bılenler bılır bılmeyenlere yenıden soylemekte yarar var
her bunye kendı ıcınde farklılık arz edıyor benımkıde tuza karsı alerjılı
normal bır yemek yıyeyım bır kac gun hatta bır gun o yemek ıcındekı tuz dahı benı sısırmeye yetıyor
helekı adet donemınde 3.5 dort kıloya kadar odem cıkabılıyor tartıda
malum 69 kıloyum ama dun 74 tartıyordu tartı
bakın bu kımseyı korkutmasın cunku ben bılıyorum kı bu sıslık kımse bı rhafta normal yemek yemekle kılo almaz:)
dun 74 u gordum hatta 74.4 tu:))) bu sabah 73
sımdı ben bır gunde 1.4 kılo mu verdım yok tıpkı 74.4 olmadıgım gıbı:)

bana soruyolar neden hala yagsız tuzsuz yıyosun abartmıyomusun
herkesı rahatsız ettıgı gıbı sıslık benıde kılodan co rahatsız edıyor , parmaklarım bıle katlanmıyo sısınce tuhaf bı sekılde sımdı gerıye 4 kılo kadar daha odemı atmak kaldı:) adetım bıtınce oda gecer sanıyorum :)

bazen ınsanlara yanlıslıklabunu aktarınca baslıyolar gerı almaya basladın vay vay vay vah vah vah :)
hayatımıza oturtunca hgıcbırsey gerı gelmıyor arkadasrlar
bır donem dıkkat etmeyı bırakınca kılo almıyoruz aslında asla pes etmeyın ıkı uc gunde kılo alınmıyomus cunku:)))

sımdı sabah kahvaltısı ( bu arada resmen aclıktan uyandım ve uyuyamadım bu sabah)
alıosmısım ıste sabahın korunde kalkmaya :)

7 45 kahvaltı
yagsız tuzsuz menemen
tek yumurtayla
evde ekmek yoktu bıraz lavas ekmek
sut
uc zeytın

bırazdan kahve cıkolata olayına gırerım arkadaslar
bana gıore benım cıkolata krızıne gırmemem hergun yedıgım on gr bıtter cıkolata
bıtter yenmelı herguın on gr korkmayın ben son bır yıldır yıyorum :)

şişliğim yavas yavas gıdıyor cok sukur
bılenler bılır bılmeyenlere yenıden soylemekte yarar var
her bunye kendı ıcınde farklılık arz edıyor benımkıde tuza karsı alerjılı
normal bır yemek yıyeyım bır kac gun hatta bır gun o yemek ıcındekı tuz dahı benı sısırmeye yetıyor
helekı adet donemınde 3.5 dort kıloya kadar odem cıkabılıyor tartıda
malum 69 kıloyum ama dun 74 tartıyordu tartı
bakın bu kımseyı korkutmasın cunku ben bılıyorum kı bu sıslık kımse bı rhafta normal yemek yemekle kılo almaz:)
dun 74 u gordum hatta 74.4 tu:))) bu sabah 73
sımdı ben bır gunde 1.4 kılo mu verdım yok tıpkı 74.4 olmadıgım gıbı:)

bana soruyolar neden hala yagsız tuzsuz yıyosun abartmıyomusun
herkesı rahatsız ettıgı gıbı sıslık benıde kılodan co rahatsız edıyor , parmaklarım bıle katlanmıyo sısınce tuhaf bı sekılde sımdı gerıye 4 kılo kadar daha odemı atmak kaldı:) adetım bıtınce oda gecer sanıyorum :)

bazen ınsanlara yanlıslıklabunu aktarınca baslıyolar gerı almaya basladın vay vay vay vah vah vah :)
hayatımıza oturtunca hgıcbırsey gerı gelmıyor arkadasrlar
bır donem dıkkat etmeyı bırakınca kılo almıyoruz aslında asla pes etmeyın ıkı uc gunde kılo alınmıyomus cunku:)))

sımdı sabah kahvaltısı ( bu arada resmen aclıktan uyandım ve uyuyamadım bu sabah)
alıosmısım ıste sabahın korunde kalkmaya :)

7 45 kahvaltı
yagsız tuzsuz menemen
tek yumurtayla
evde ekmek yoktu bıraz lavas ekmek
sut
uc zeytın

bırazdan kahve cıkolata olayına gırerım arkadaslar
bana gıore benım cıkolata krızıne gırmemem hergun yedıgım on gr bıtter cıkolata
bıtter yenmelı herguın on gr korkmayın ben son bır yıldır yıyorum :)

kesinlikle cok haklisin ayni durumlar bende de oluyor.gerci o agirligi tartida görmek beni siksada isin gercegini bilmekte bir o kadar rahatlatiyor.iki haftadir bir gram bile veremedim.dün doktordaydim.herseyime baktirdim..yahu bir ayda benden aldiklara kana kalsa bir kilo gitmis olmasi lazimdi:)) burasi saka tabi..guatira kadar baktilar.görüntümü saymazsak tas gibiyim valla:)ama bir gram bile veremedim.formda kilo verdinizmi diye sorunca son bir ayda 4 kilo dedim.hay demez olaydim.doktoru durumuma ikna etmek zamanimi aldi.iyi ya veriyormussun iste diyor.yahu dedim 24 saat ac kezdim.sabah aksam 1 saat spor yaptim ancak o kadarcik gitti. iki sene önce ayni tempoyla ben 3 haftada 8 kilo verdim desemde doktor demekki durum o kadarda zor degilmis..sende ac kal deyip durdu:)
haftaya ev doktoruna götürecegim sonuclari.bakalim o ne diyecek...

günaydin arkadaslar.benim düstügüm duruma sizde düstünüzmü?
dün asure krizine girdim...bir tencere asureyi (abartmayayim yarim) coluk cocuk esim dibine vurduk valla.sonra bir tencere daha geldi..onunda icabina baktik:) hani ciftliklerde baliklar olur ya yemi atarlar baliklar birkac saniyede kapisir bitirirler..yahu hic farkimiz yoktu..gelen asurelere cöktük valla:)
sonra sütlac yapmistim.ondanda iki kase icabina baktim.bu dündü.bu sabah daha beterdim...anlatamayacagim valla utancimdan..kriz kriz üstüne...hani hacivat karagöz oyununda bagiriyor ya adamin biri : yar bana bir eglenceeeeeeeeeee..bende bagiriyorum simidi:yar bana bir sabiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Selammlar Ben geldimmmmm :10::10:
dün hic ugriyamadim buraya tüm gün yollardaydim hi$im cikdi resmen Berline gittim geldim 1200 km yol teptim ve en az 10 saat tren de gecdi kafami kaldiramaz hale gelmistim dün :))
sabah uyanmasida bir okadar zor oldu :))
Duyum Abla eyvaaahh naptin sen :) Olsun saglik olsun bak hatani anlyiorsun en azindan simdi bugun ve yarin biraz daha hafif yemeye bak öyle toparlamaya calis durumu. hatta asure felan varsa daha sütlac felan kaldir onlari komsulara felan yolla kendine bir dur de :45::45:Bende
dün berlinde karma karisik yedim. Sabah bi ekmek arasi orda bir simit bir bardak cayla sonra yola cikmadan Mcdonaldsa ugradik ( kalori bombasi) Ardindan buraya geldigimde öyle bir actimki bi dönerciye girdim aksam 23 de koca döneride yedim üzerine afiyet :1::1:

Selammlar Ben geldimmmmm :10::10:
dün hic ugriyamadim buraya tüm gün yollardaydim hi$im cikdi resmen Berline gittim geldim 1200 km yol teptim ve en az 10 saat tren de gecdi kafami kaldiramaz hale gelmistim dün :))
Duyum Abla eyvaaahh naptin sen :) Olsun saglik olsun bak hatani anlyiorsun en azindan simdi bugun ve yarin biraz daha hafif yemeye bak öyle toparlamaya calis durumu. hatta asure felan varsa daha sütlac felan kaldir onlari komsulara felan yolla kendine bir dur de :45::45:Bende
dün berlinde karma karisik yedim. Sabah bi ekmek arasi orda bir simit bir bardak cayla sonra yola cikmadan Mcdonaldsa ugradik ( kalori bombasi) Ardindan buraya geldigimde öyle bir actimki bi dönerciye girdim aksam 23 de koca döneride yedim üzerine afiyet :1::1:

kiz senin benden farkin kalmamis:) asloinda sütlaci kendim icin yapmamistim.2 yasinda kizim var son zamanlarda cok istedi dayanamadim.ona yapmisken büyük cocuklarada yapayim dedim...sonra hemsinden önce ben nasiplendim:( kaldirsam cocuklarim yiyemez.okuldan gelsinlerde yesinler bende kurtulayim.ama herhalikarda ufaklik icin dolapta burundurmam lazim...benim sütlacta ayiptir söylemesi cok meshurdur hani...yok daha yemem ya nasilsa gözüm doydu:)iki gün ac kalayimda ödestireyim bari:)

kiz senin benden farkin kalmamis:) asloinda sütlaci kendim icin yapmamistim.2 yasinda kizim var son zamanlarda cok istedi dayanamadim.ona yapmisken büyük cocuklarada yapayim dedim...sonra hemsinden önce ben nasiplendim:( kaldirsam cocuklarim yiyemez.okuldan gelsinlerde yesinler bende kurtulayim.ama herhalikarda ufaklik icin dolapta burundurmam lazim...benim sütlacta ayiptir söylemesi cok meshurdur hani...yok daha yemem ya nasilsa gözüm doydu:)iki gün ac kalayimda ödestireyim bari:)

Ay her tatliyi denedimdee bir sütlaci hic denemedim :)) tarifini isterim duyum Ablaaa :)
Evet bugun sporada gitmicem cok yorgunum böyle heryerim tutulmus sanki yol yorgunluk var halen üzerimde. Baya bi bozdum öyle böyle degil :))
Yarin ama kendimi toparlicam hatta bugundenn :))

Ay her tatliyi denedimdee bir sütlaci hic denemedim :)) tarifini isterim duyum Ablaaa :)
Evet bugun sporada gitmicem cok yorgunum böyle heryerim tutulmus sanki yol yorgunluk var halen üzerimde. Baya bi bozdum öyle böyle degil :))
Yarin ama kendimi toparlicam hatta bugundenn :))
bence sen bugün spora git.en azindan 40 dk.yap.yoksa ipin ucu kacar.bak bende kacti valla.heraksam diyorumki sabah ac karna yaparim.yag yakiyormus.her sabah diyorumki aksama kalsin isim gücüm var..aksam olunca yeniden kendimi kandirmaya devam ediyorum tok karna vucut seker yakiyormus yag degil.diye. halbuki spordan sonra uyuyuncada yanan seker yerini yaga birakiyor ve yag yaniyormus. herdurumda spor yakiyor..ama kandirma kendini benim gibi..sik disini git.yorgunlugunda tempodan cok trende oturmaktan nasilsa yanlis anlamadimsa tabi:)

bence sen bugün spora git.en azindan 40 dk.yap.yoksa ipin ucu kacar.bak bende kacti valla.heraksam diyorumki sabah ac karna yaparim.yag yakiyormus.her sabah diyorumki aksama kalsin isim gücüm var..aksam olunca yeniden kendimi kandirmaya devam ediyorum tok karna vucut seker yakiyormus yag degil.diye. halbuki spordan sonra uyuyuncada yanan seker yerini yaga birakiyor ve yag yaniyormus. herdurumda spor yakiyor..ama kandirma kendini benim gibi..sik disini git.yorgunlugunda tempodan cok trende oturmaktan nasilsa yanlis anlamadimsa tabi:)

Hem trende oturmak hemde tüm gün orda gezmekk :) acayip yordu beni kolumu kaldirmaya halim yok vallaha :) Bakarim isden 6 da cikiyom ne durumda olursam artik ona göre karar veririm artikin :)

günaydin arkadaslar.benim düstügüm duruma sizde düstünüzmü?
Dün asure krizine girdim...bir tencere asureyi (abartmayayim yarim) coluk cocuk esim dibine vurduk valla.sonra bir tencere daha geldi..onunda icabina baktik:) hani ciftliklerde baliklar olur ya yemi atarlar baliklar birkac saniyede kapisir bitirirler..yahu hic farkimiz yoktu..gelen asurelere cöktük valla:)
sonra sütlac yapmistim.ondanda iki kase icabina baktim.bu dündü.bu sabah daha beterdim...anlatamayacagim valla utancimdan..kriz kriz üstüne...hani hacivat karagöz oyununda bagiriyor ya adamin biri : Yar bana bir eglenceeeeeeeeeee..bende bagiriyorum simidi:yar bana bir sabiiiiiiiiiiiiiiiiiir

bana oluyo valla
annem kızım sapıttın mı der o durumlarda
sankımıdemı catlatmak ıstıyorum
catlıyorum yınede yıyorum onun bır acıklaması yok sanırım
:)
gecıyo bugun ben yıne pıknık sepetı gıbı dolandım
ısımden dolayı cok dısardayım bırde bırden fazla karmasam olunca
bugun dersane vardı ıngılızce kursuna gıdıyorum

oglen saat 12 de bır elma ve bır kase mantı vardı yarısını yedım
kalan yarısınıda saat 15 te yedım
arada bır dıyet bıskuvı
sıcak cay vs vs
sımdı evdeyım dısarı cıkıcam yemek yok artık:)
beyaz lenblebı yerım belkı:)

selammlar ben geldimmmmm :10::10:
Dün hic ugriyamadim buraya tüm gün yollardaydim hi$im cikdi resmen berline gittim geldim 1200 km yol teptim ve en az 10 saat tren de gecdi kafami kaldiramaz hale gelmistim dün :))
duyum abla eyvaaahh naptin sen :) olsun saglik olsun bak hatani anlyiorsun en azindan simdi bugun ve yarin biraz daha hafif yemeye bak öyle toparlamaya calis durumu. Hatta asure felan varsa daha sütlac felan kaldir onlari komsulara felan yolla kendine bir dur de :45::45:bende
dün berlinde karma karisik yedim. Sabah bi ekmek arasi orda bir simit bir bardak cayla sonra yola cikmadan mcdonaldsa ugradik ( kalori bombasi) ardindan buraya geldigimde öyle bir actimki bi dönerciye girdim aksam 23 de koca döneride yedim üzerine afiyet :1::1:

:))) bencede ımanıma kufreden musluman olsa kız
duyuma demıssın ama sen neler yapmıssın:))))

bana oluyo valla
annem kızım sapıttın mı der o durumlarda
sankımıdemı catlatmak ıstıyorum
catlıyorum yınede yıyorum onun bır acıklaması yok sanırım
:)
gecıyo bugun ben yıne pıknık sepetı gıbı dolandım
ısımden dolayı cok dısardayım bırde bırden fazla karmasam olunca
bugun dersane vardı ıngılızce kursuna gıdıyorum

oglen saat 12 de bır elma ve bır kase mantı vardı yarısını yedım
kalan yarısınıda saat 15 te yedım
arada bır dıyet bıskuvı
sıcak cay vs vs
sımdı evdeyım dısarı cıkıcam yemek yok artık:)
beyaz lenblebı yerım belkı:)

:))) bencede ımanıma kufreden musluman olsa kız
duyuma demıssın ama sen neler yapmıssın:))))

:1::1::1::1::1::1::1::1::1: sus kiz eylülse abla caktirma yahuuu :1::1::1:

Selamlar herkese, giremiyorum kaç gündür, hep dışardaydım, işlerim vardı. Sporu iyice aksattım 3 gündür yapmıyorum, dışarda olunca beslenme düzeni de değişiyo insanın. bazı günler doğru dürüst bişey yemedim, bazen abarttım. ay bugün de annem aşure yaptı, çok da güzel yapar, 2 kase yedim valla, kaç bin kalori aldığımı düşünmek istemiyoruum:)) dün gece de bir acıktım o biçim, 22:30da bir elma yedim, onun vicdan azabını da ayrıca çekiyorum. neyse artık şu andan itibaren dikkat ediyorum ve spor yapmaya başlıyorum:)

Selamlar herkese, giremiyorum kaç gündür, hep dışardaydım, işlerim vardı. Sporu iyice aksattım 3 gündür yapmıyorum, dışarda olunca beslenme düzeni de değişiyo insanın. bazı günler doğru dürüst bişey yemedim, bazen abarttım. ay bugün de annem aşure yaptı, çok da güzel yapar, 2 kase yedim valla, kaç bin kalori aldığımı düşünmek istemiyoruum:)) dün gece de bir acıktım o biçim, 22:30da bir elma yedim, onun vicdan azabını da ayrıca çekiyorum. neyse artık şu andan itibaren dikkat ediyorum ve spor yapmaya başlıyorum:)
..
Selam canim hosgeldinn :) Araya fazla mesafe birakip özletme kendini :) Elmadan ne vicda.44n azabi kesiyonki bi elmadan biseycik olmaz yahuuu :)))
Ben negüzel burda habire girtlak yiyom sonra bide herkese akil veriyomm :47::47::47::47:

..
Selam canim hosgeldinn :) Araya fazla mesafe birakip özletme kendini :) Elmadan ne vicda.44n azabi kesiyonki bi elmadan biseycik olmaz yahuuu :)))
Ben negüzel burda habire girtlak yiyom sonra bide herkese akil veriyomm :47::47::47::47:

Ya cidden noldu bize, maşallah hepimiz yemeye başlamışız sözleşmiş gibi:))) bazen diyorum galiba hep böyle kalcam, veremicem yapıştı bunlar bana, bazen de diyorum dünyada kilo vermekten daha çok istediğin bişey yoksa ne diye çabalamıyosun dinbumcum? :)) vallahi dengem şaştı. moral konuşmasına ihtiyacım var, sizlere de ihtiyacım var, ay napcamı şaşırdım yemin ederim:( sen naptın biraz düzene sokabildin mi ?

ay bana şuan müthiş bi spor aşkı geldii:)) üşenmeden hemen yerimden kalkıyorum ve başlıyorum yapmaya:)) adını feriha koydum başlayana kadar yaparım, zaten özetle beraber saat 9a kadar anca veriyolar, duş bile alırım, allahımmm nolurr bu aşk hep olsun, spor bağımlısı olayım, spor yapmadığım gün kendimi berbat hissedeyim ki hep yapayım aminnn:)) bu arada farkettim çok az yazmaya başlamışsınız kızlar, olmuyo böyle ama, hani destek,motivasyon,beraberlik hım? silkelenelim artık, yerimizde durdukça bu kilolar git-me-ye-cek! hadi bakalım:))

sevgili eylülse;
öncelikle azminden dolayı tebrik ediyorum seni, hayran kaldığımı belirtmek isterim. ben de kilolarımdan bıkmış durumdayım. şuan 88 kiloyum 1.75 boyum var yaklaşık 4 sene içinde 20 kilo aldım ve 65 kiloya inmeyi planlıyorum. senin hikayen diyete başlamak için gerekli hevesi verdi bana hiç başaramıyacağımı düşünüyodum fakat isteyince yapabiliyomuş insan bunu gördüm sende. umarım ben de senin gibi azim gösterebilirim.

ay bana şuan müthiş bi spor aşkı geldii:)) üşenmeden hemen yerimden kalkıyorum ve başlıyorum yapmaya:)) adını feriha koydum başlayana kadar yaparım, zaten özetle beraber saat 9a kadar anca veriyolar, duş bile alırım, allahımmm nolurr bu aşk hep olsun, spor bağımlısı olayım, spor yapmadığım gün kendimi berbat hissedeyim ki hep yapayım aminnn:)) bu arada farkettim çok az yazmaya başlamışsınız kızlar, olmuyo böyle ama, hani destek,motivasyon,beraberlik hım? silkelenelim artık, yerimizde durdukça bu kilolar git-me-ye-cek! hadi bakalım:))

evet kiz haklisin aslinda son zamanlarda motivasyon yok gibi gibi.herkes birbirine gaz versin hadi hemen.gaza benden baslayin:))
bugun bu gevseklik son diyorum ve yarindan sonra yeniden ciddiyete ve inata baslamanin adini feriha koyuyorum:) hadi hep beraber ferihaya geciyoruz...ay bu cümle ayip oldu galiba:)) ferihaya basliyoruz diyeyim bari...himm buda uymadi..ferihaya gidiyoruz..hah iste bu..vermi benle ferihaya gelecek olan?

Ya cidden noldu bize, maşallah hepimiz yemeye başlamışız sözleşmiş gibi:))) bazen diyorum galiba hep böyle kalcam, veremicem yapıştı bunlar bana, bazen de diyorum dünyada kilo vermekten daha çok istediğin bişey yoksa ne diye çabalamıyosun dinbumcum? :)) vallahi dengem şaştı. moral konuşmasına ihtiyacım var, sizlere de ihtiyacım var, ay napcamı şaşırdım yemin ederim:( sen naptın biraz düzene sokabildin mi ?

Sorma kiz öyle bi düzene soktumki kendimi habire girtlak yiyom önüme ne gelirse :)) << bide gülebiliyom ya helal bana :)
Spora da en son pazar günü gittim daha gidemedim bi türlüü islerdir felan fistan diye yarinde sabah calisiyom aksama misafirlige gitcez gidemicem anca pazara yani tam 1 hafta aksattim sporumu.. Depresyondayimmmmm unutuldummmm aldatildimmm degildeee Depresyondayimmmmmmmmmmmmmm kilolariii aldimmmmmmmmmmm... Gitmiyorlaaaaaaaaaaaarrrrrrr... Rejimler yardim etmiyorrr Cokkk carsiziimmmmmm riririimmmmm......:D

evet kiz haklisin aslinda son zamanlarda motivasyon yok gibi gibi.herkes birbirine gaz versin hadi hemen.gaza benden baslayin:))
bugun bu gevseklik son diyorum ve yarindan sonra yeniden ciddiyete ve inata baslamanin adini feriha koyuyorum:) hadi hep beraber ferihaya geciyoruz...ay bu cümle ayip oldu galiba:)) ferihaya basliyoruz diyeyim bari...himm buda uymadi..ferihaya gidiyoruz..hah iste bu..vermi benle ferihaya gelecek olan?

Gaza basalim aynen hep beraber ben fiteslerle ilgilenirim :D Siz direksyona dikkat edin :D :1:
Duyum abla sendemi sali verdinnn kendini :)

Sorma kiz öyle bi düzene soktumki kendimi habire girtlak yiyom önüme ne gelirse :)) << bide gülebiliyom ya helal bana :)
Spora da en son pazar günü gittim daha gidemedim bi türlüü islerdir felan fistan diye yarinde sabah calisiyom aksama misafirlige gitcez gidemicem anca pazara yani tam 1 hafta aksattim sporumu.. Depresyondayimmmmm unutuldummmm aldatildimmm degildeee Depresyondayimmmmmmmmmmmmmm kilolariii aldimmmmmmmmmmm... Gitmiyorlaaaaaaaaaaaarrrrrrr... Rejimler yardim etmiyorrr Cokkk carsiziimmmmmm riririimmmmm......:D

Gaza basalim aynen hep beraber ben fiteslerle ilgilenirim :D Siz direksyona dikkat edin :D :1:
Duyum abla sendemi sali verdinnn kendini :)
o bu güne kadardi sekerim.bugün dikkat etmeye basladim.en azindan yilbasinda 80 lere veda etmis olmak istiyorum.basaracagimda.caresizseniz care sizsiniz demis ö.erdogan.care biziz hadi canim toparlan toz sekerim benim:)

Back