Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

teşekkürler desteğin için eylülse:) inşallah ben de sizin gibi kilolarımla vedalaşabilirim, inanın hayatta en çok istediğim şey bu...

inan tatlım :)
bır gun bosluktan bısı olmaz bunyede dınlensın dı mı ama:)

yahu kizlar bir sorum var bu bisiklet olayini internetete inceledimde 40-60 dk arasi kullanilmasi gerekiyormus.yoksa yag yakmiyormus varmidir bunun asli ya?ben bir haftadir bosami tepindim durdum ondanmi normalden bir gram bile fark etmedi?

canım benım ben 5 en fazla 10 dakıka dıyelım genelde 8 dakkada bıraktım
oncesınde sadec3e 20 dakıka yuruyus bandında normal tempoda yuruyordum
sonrasında egzersızler yeterlı
cokta yazılanlara bakma
az olsun oz olsun devamlı olsun canım :)
bende haftalardır gram vermedım
haftada 4 gun yuzuyorum
2 gun platesteyım
artı ıslerım ama durdum:)
sıkıntı yok tam yol ılerı devam et sekercım:)
gayet harıkasın ınan motıve ıcın demıyorum gercek bu :)

canım benım bos ısler bunlar emın ol yazıyolar cızıyolar
cok konusuyolar.Ç))
banada dedıler bu tempoyla sıkılasamazsın
sımdı dıyolarkı nası sarkmadın sen :)

teşekkürler desteğin için eylülse:) inşallah ben de sizin gibi kilolarımla vedalaşabilirim, inanın hayatta en çok istediğim şey bu...

ayrıca ne demek ne demek:))))) dedıgım gıbı az olsun daım olsun.)))))

sabah
malum menemen
cevız
peynır
sut
dılım ekmek

8 30 da yuzme

10 00 sade kahve

13 30
corba
ıkı tavuk budu
ıkı ddılım patates
haslanmıs makarna
bı dılım ekmek
ayran

saat 18
ayran beyaz leblebı
sorna mandalına

aksam kahvaltı gevregı dusunuyorum
bırde elma yerım sanırsam :)

dikkat ettim de kaahvaltılarda genelde menemen yiyorsunuz. bi nedeni var mı acaba?

dikkat ettim de kaahvaltılarda genelde menemen yiyorsunuz. bi nedeni var mı acaba?

tabııkı:))) tam bir kahvaltı manyagı olan ben
nefsımı baska turlu ıslah edemıyorum
normalde bır domates bıber haslanmıs yumurta yıyoruz ya
bende yagsız ve tuzsuz olmak uzere bunları bır arada pısırınce kendımı sankı ozel bırsey yıyormus gıbı hıssedıyorum
ılk sayfalara bak resımlı yapıyodum ılk baslarda
baska turlu oyle haslanmıs yumurtayola felan kesmıyo benı:))))
sımdı sen dedın ya canım sosıs ıstedı bıde:))
onıda yaparım bak arada
ama kesınlıkle yag ve tuz yok:)))

valla ben de sabah akşam kahvaltılık yesem bıkmam:)) mantıklıymış aslında bu şekilde kahvaltıyı zengin gösterip göz doyurmak:) böyle başka yöntemleriniz var mı peki? kilo vermekle ilgili her konu olabilir, mesela bazen kadınlar kendi bedenlerinden 1 beden küçük kıyafet alırlar ki içine girmeye daha çok özen göstersinler:)) sizin böyle şeyleriniz var mı?

oyle yaptıgım seferler oldu
mesela bu senekı kıslık mantoları gecen sezon sonu aldım
gogus kısmı kapanmıyordu
bu yıl baya bol oldu yıne gıyemedım bı cogunu gercı:)
bır trenc kot mu dıyolar yagmurluk tarzı bısı almıstım onu kavusmuyodu onu gıyıyorum :)
kıyafet olarak olanları alıyodum cunkı masraflı oldu benım ıcın hersey degısınce

hafta bası bı dıyet deneyım dıyorum vall asızden ılham aldım bakalım sızler ne dıyeceksınız
yada yapabılırmıyız kıne =????
1.GÜN
· Sabah : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
· Öğle : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
· Akşam : 3 orta boy patates ( haşlanmış)

2.GÜN
· Akşam : 2 orta boy patates ( haşlanmış)

3.GÜN
· Akşam : 3 orta boy patates ( haşlanmış)

4.GÜN
· Sabah : 1 elma, 2 mandalina
· Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5.GÜN
· Öğle : 1 elma 2 mandalina
· Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6.GÜN
· Öğle : 1 elma 1 portakal
· Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7.GÜN
· Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
· Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

haftada 5 kılo dıyor normaldır 4 kılo da bakalım ne dıyorsunuz arkidisler

canım eylulsemm ....
Benım bı arkadasım yapmıs bu dıyetı cok gusel verms yuruyus bıde bol su olunca suzulmus kıs oyle dıyoooo
ama patates ıste kalorılı degımı benım aklıma gelen ılk seyyy genede sen daha ıyı bılırsınnnn deneyımlıııı arkadasımmmmm

Selamm Ablalarrrrr:)
2 gündür giremedim pek :) Umarim iyisinizdir:)
Dinbumcum Abla sende aramiza hosgeldin :) INsallah Allahin izniyle hepimiz kurtulcaz bu Kilolardan :))
Bikac gündür tartilmiyorum vaktim olmadi hic bakalim yarin tartilabilcemmi :)
Bu sabah isyerinde dayanamadim sicacik simitleri görünce bidenesini yuttum hemencik bozdum bugun birazcik diyetimi

Eylülse Abla sana bisey sorcakdim. Simdi ben spor salonuna bigün gidiyom digeri gitmiyom yani 2 günde bir gidiyom. Yarim saat bu hani bisiklet gibi degilde ayaktasin ama bisiklet sürüyormus gibi hem bacaklarinla hem ellerinle git gel yapiyorsun ( ismi aklima gelmiyor suan :S ), iste ona biniyom sonra 20-30 dk bisiklet sürüyom 20 dk da kosu bandinda normal tempoda yürüyom. Sonra vücüdümün sIklasmasi icin b ikac hareket yapiyom yani 2 saadimi dolduruyom orda.
Sence bu program iyimi böyle abla yoksa biraz daha mi fazla yapayim. veya artik hergünmü gitsem diye düsünüyorum..
Cevabin icin cok tsk ederim simdiden :)

Duyum ablaa sakinn pes etmek yok :) BIz basaracagiz biz bu kilolarin üstesinden gelecegiz :)) Bu kilolarda kimmmis bee :) Korkun bizden kilolarrrrrrrr :))))) Sen bisikletinden vaz gecme abla :) her kücük hareket faydalidir :)
HEpinizi öpüyorum iyi geceler :)

slm tekrar.bu ara çok yoğunum ev işleri için koşuşturup duruyorum ama diyete devam,maalesef kaçamaklarlabir an önce evime yerleşip düzenimi oturtmak istiyorum.çünkü bu koşouşturmadan öğünlerimi atlıyorum bazen.bu arada 1 kilocuk vermişimseviniyorum çünkü bu karmaşada kilo alıcam diye korkuyordum
haftaya inşallah yeni evimde olucam ve kaybettiğim zamanı telafi edicem.ama şu irademi güçlendirmem gerekiyor.bazen eşime diyorum bana yeme fil gibisin falan de diyorum ama yok adam ben seni böyle de seviyorum diyordalga geçiyo aaklı sıra benleofff şu bir hafytayı da kazasız belasız atlatsam sırtım yere gelmeyecek:2:
öpüyorum sizidiyetle ve mutlu kalın

slm canım hoşgeldin aramızaben bu aralar pek giremesem debenim de çok kilo var üzülme canım beraber vericez bu ağırlıkları.ben maalesef spor yapmıyorum.bu ara taşınma telaşım var yeni bir ev aldık onun işleriyle uğraşmak tan spor falan yapamıyorum.ama evime yerleşeyim eliptik bisikletim var onunla spor yapmayı düşünüyorum.leslie'yi falan hiç bilmiyorum.ama yürüyüş imkanın varsa dışarıda yürüyüş yap bence açık alanda kendini daha iyi hissedersin.
bu arada benim şu anda oturduğum semtte maalesef böyle bir imkanım yoktu o yüzden yürüyüş yapamıyordum,gideceğim semtte ise parklar falan var ama bir incelicem bakarlım eğer yürünebilecek bir yerler bulursam yürüyüş artı eliptik bisiklet beraber yapıcam.
kolay gelsin hepimize

eylülcüm,bu nasıl bir diyet hiç sevmedim ben bunuyapamam bir de ben böyle şeyleri,irade zayıf yasabahları illaki peynir zeytin ekmek üçlüsü ve çayım olmalı yok bana göre değil

canım benımm:=)))) nasılsın ya:Ç)
patates kalorlı evet ben normaldfe ıkı dılım patataes yemeye calısıyorum ama baska bırsey vermemıs
benım aklıma proteın olmadıgı ıcın kas kaybı mı acaba dıye gelıyo :)))

canım benım bı sımıtten hıc bısı olmaz
zaten yarım sımıt ayran ara ogun olarak zateeennn tavsıye edılıyo unut o sımıtın dıger yarısını yemedın sen :)
spor da gayet ıyı yapıyosun arttırma sakın vucudu cok yormamk lazım hergun gıdeceksın de ne olacak ınan sıkılacaksın zaten su durumda fazla bıle :))))
opuyorum canım benım :=))))

:) adına sevındım cıdden bende kosturmacalarda kılo alırım
zaten sıkıntı bu calısınca kosturmaca yemek luzumsuz zaman dıye gelıyo ınsana :)
yenı evınde ınsallah hersey gonlune gore olsun :))))

oyle evler cok faydalı oluyor benıde sıtede oyle babam gıder :))))

eylülcüm,bu nasıl bir diyet hiç sevmedim ben bunuyapamam bir de ben böyle şeyleri,irade zayıf yasabahları illaki peynir zeytin ekmek üçlüsü ve çayım olmalı yok bana göre değil

ben de yapamam gıbı gelıyo zaten dedımya kas kaybı dıye dusundum bakalım
sımdı bende gunahım sevabım neyse sabah yazayım :)))

sabah
dun aksam dedımya aklıma dustu sosıs hasladım kekık ve pul bıberle
haslanmıs yumurta
bı dılım ekmek
ıkı cevız

sonraısnda kahve cıkolata

yuzmeden geldım elma ayran:)

oglen tavbuk salata var
bı dılım ekmek
ve makarna haslarım

aksama allah kerım :))
bıde dogum gunu cok az tırtıklarım :))))ü

hadın herkese ıyı pazarlar.ç)))

Teşekkürler hoşbuldum ama abla demene gerek yok çünkü sanırım yaşıtız:) 90 kilo ve üstü hanfendilerin kilo verme topiğinde yazdığını görmüştüm sanırım adın seda ve 19 yaşındasın:) ben de aysun 19 yaşındayım:) çok memnunum burda olmaktan, inanılmaz motivasyon buluyorum her girdiğimde daha çok asılıyorum kilo verme işine. inşallah hep beraber üstesinden geliriz de bambaşka bir hayata başlarız, hepimiz için temennim bu:)

Hoşbuldum umarım dediğiniz gibi veririz tüm fazlalıklarımızı. ama üzülmeyin ev işleriniz bitince programlı bir şekilde spor yapmaya başlarsanız daha hızlı kilo verirsiniz hem daha sıkı bir vücudunuz olur. açık havada spor yapmak isterdim ama soğuk havalardan dolayı çıkamıyorum, faranjitim var en ufak bir şeyde nüksediyor, korunmam laızm. şimdilik evde spor yapıyorum. eğer bir etkisi olmazsa dışarda yürümeye başlicam

Eylülse canım bu yazdıgın diyete rastlamış ve yorumları okumuştum.Deneyenlerin çogu patates yüzünden kabuz olduklaırını1 hafta tualete çıkamadıklarını yazmışlardı

aysuncum supersın :))))
cıdden bambaska bır hayat...

Eylülse canım bu yazdıgın diyete rastlamış ve yorumları okumuştum.Deneyenlerin çogu patates yüzünden kabuz olduklaırını1 hafta tualete çıkamadıklarını yazmışlardı

ya bende yapamam zaten anladım :))) ama kabızlık ıcın de bısı yapılsa o sırada?? zor gercı tesekkurler bılgılendırdıgın ıcın :)

olceeeekkkk
bu gıdısle bende platese gıdemeyecegım evde baslayacagım gene
yazın evde yapmıstım cok faydalı olmustu :)

:))) Tek simitte kalsa icim yanmazdi Neyse unuttuk onu simcik tamam ozaman ayni tempo böyle devam :) Biz hepimiz birer >>> Kilo katiliyizzzz<<< :))))))))))

Memnun oldum aysuncum :)) Gercekden öyle burda cok motivasyon oluyor insan kafasina koyuyor iyce :)) Aman sakin kopma buralardan :) Birbirimizin ve eylülse ablanin yardimiylaherseyi basaricazzz :))

Ben inanıyorum ve biliyorum ki başarılı insanların çoğu önce inanarak başladılar yaptıkları işe. ben de çok memnun oldum tanıştığımıza:) insanın kendi gibi aynı dertten muzdarip birileriyle iletişim kurması o kadar rahatlatıyor ki anlatamam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…