• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

eylulsem nasılsın cnmmmm nasıl gıdıyor bayagıdır gorsemedıkkkkkkk benım kılo vermem durduu ccok sınır oluyorum zaman zaman olurmuu merak edıyorummmm

selam kizlar
rapor veriyorum
kahvalti:
bir dilim ekmek iki salam ceyrek dilim kasar (saat 7.30)
bir dilim kepek ekmek bir kac kasik yagsiz sebze bir parca sucuk(saat 10.30)

öyle:
bir dilim ekmek salam ve ceyrek kasarla
yarim hurma

aksam iki tabak yagsiz salata

bu arada 45 dk.bisiklet calistim....ekmegi kacirmisim degilmi kizlar bu gün.kendimi hic iyi hissetmiyorum.tipik bunalim halleri.ben bu durumlarda oldugumda genelde bol kalorili yemekler yiyerek teselli oluyorum aslinda dogruda degil biliyorum ama gönül..genede bu dsefa frenledim kendimi.iki dilim fazladan kacan ekmekle kurtardim durumu.:) ne<yse kizlar kendinize iyi bakin byeee

selam kizlar
rapor veriyorum
kahvalti:
bir dilim ekmek iki salam ceyrek dilim kasar (saat 7.30)
bir dilim kepek ekmek bir kac kasik yagsiz sebze bir parca sucuk(saat 10.30)

öyle:
bir dilim ekmek salam ve ceyrek kasarla
yarim hurma

aksam iki tabak yagsiz salata

bu arada 45 dk.bisiklet calistim....ekmegi kacirmisim degilmi kizlar bu gün.kendimi hic iyi hissetmiyorum.tipik bunalim halleri.ben bu durumlarda oldugumda genelde bol kalorili yemekler yiyerek teselli oluyorum aslinda dogruda degil biliyorum ama gönül..genede bu dsefa frenledim kendimi.iki dilim fazladan kacan ekmekle kurtardim durumu.:) ne<yse kizlar kendinize iyi bakin byeee

Bunalma abla yaa dikkat et kendine sen bize daha lazimsin :) olsun 1 dilimcik ekmekden biseycik olmazz bugunluk göz yumalim hadiii :))))

sabah klasik kahvaltım
öğlen mantar sote ayran salata
akşam 2 yemek kaşığı ıspanak salatalık yoğurt tarçınlı
akşam hiç yiyemedim ama temin bozuttum 1 armut yarım portakal bir avuç leblebi ve az fıstık karışımı gitti mideme yemek istemiyor canım hiç ne yapcam bilmem 50 dakika yürüdüm yeşilaçay ve suyumu bile içmedim pek bugün zarzor yürüdüm niye böyle oldum ki meğer pantolonum bile bollaşmaya başlamış ters tepti bana eylülse birşeyler de bana canım :36:

sabah klasik kahvaltım
akşam hiç yiyemedim ama temin bozuttum 1 armut yarım portakal bir avuç leblebi ve az fıstık karışımı gitti mideme yemek istemiyor canım hiç ne yapcam bilmem 50 dakika yürüdüm yeşilaçay ve suyumu bile içmedim pek bugün zarzor yürüdüm niye böyle oldum ki meğer pantolonum bile bollaşmaya başlamış ters tepti bana eylülse birşeyler de bana canım :36:
sevgili s.d.
duyduklarim hic iyi olmadi.:( ne demek kendini birakmak..ilginc bir tesadüf var ama. senin bu mesaji yazdigin gün bende krizdeydim ama yenilmedim.krizi iki dilim ekmek fazla yiyerek atlatmis oldum...beyninin oynadigi oyunlara gelme. iraden senin esirin olsun sen iradenin degil...bak gör ne güzel olacak.birakma kendini .birakirsan fazlasiyla geri kilo alacagini aklindan cikarma..olurmu?

nerdesiniz kizlar? herkes kendini birakmis gibi.sakin dietide birakmis olmayasiniz?halooooooooo nerde bu millet

sevgili s.d.
duyduklarim hic iyi olmadi.:( ne demek kendini birakmak..ilginc bir tesadüf var ama. senin bu mesaji yazdigin gün bende krizdeydim ama yenilmedim.krizi iki dilim ekmek fazla yiyerek atlatmis oldum...beyninin oynadigi oyunlara gelme. iraden senin esirin olsun sen iradenin degil...bak gör ne güzel olacak.birakma kendini .birakirsan fazlasiyla geri kilo alacagini aklindan cikarma..olurmu?

canım ya ben koptum ben bugün bir tane tatlı kurabiye akşam yemeğinde ekmek gitti benim diyet çok morelim bozuk üzntüden spor bile yapmadım toplamam gerek :((((((

Yok Ablaa birakmadim ben diyeti :) Bu sabah ac karnina tartildim tam 3kg vermisim :)) 3lü rakamlardan kurtulmama yarim kilo kaldiiii:46::46::52:

afferim canim.cok sevindim senin adina.yalniz bayagihizligidiyor kilocuklarin valla. bende hafta basina bir kilo. üstelikte cumadan beri düzenli spor yapiyorum.bir saat yürüyorum yürüyemedigim gün sabah aksam 40 dk.bisiklet calisiyorum evde.bravo valla.böyle devam:)

canım ya ben koptum ben bugün bir tane tatlı kurabiye akşam yemeğinde ekmek gitti benim diyet çok morelim bozuk üzntüden spor bile yapmadım toplamam gerek :((((((

s.d. kendine gel..kendini bu birakmisliga salma. itiraz et diren...bak benide iki gündür aksamlari tatli krizi falan tutuyor deli oluyorum ama yilmak yok.kriz tutunca hemen bir bitki cayi tamamdir.dikkat et canimlütfen sen nefsininesiri olma.o senin esirin olsun.hadi toparlan iyi haberlerini bekliyorum

afferim canim.cok sevindim senin adina.yalniz bayagihizligidiyor kilocuklarin valla. bende hafta basina bir kilo. üstelikte cumadan beri düzenli spor yapiyorum.bir saat yürüyorum yürüyemedigim gün sabah aksam 40 dk.bisiklet calisiyorum evde.bravo valla.böyle devam:)

Evet abla hizli oldu bugun 9. günüm sabah tartilmadim bu aksam yine spor günüm :)
Sende iyi gidiyorsun ama abla yaa baksana kafana taktigin belli spor yapiyorsun hergün en önemliside o zaten :):112::112:

eylulsem nasılsın cnmmmm nasıl gıdıyor bayagıdır gorsemedıkkkkkkk benım kılo vermem durduu ccok sınır oluyorum zaman zaman olurmuu merak edıyorummmm

caınm benım sorma:) ısler yogun bı yogun kı sorma
bu sırada yemek olayı kol bacak kırık devam edıyo
bugun sabah menemen yaptım ne zamandır yapmıyodum:)
oglen yanımda goturdugum tuzsuz fasulye vardı yanına ceyrek sımıt
aksam uzerı 4 gıbı makarna yapmıstık ofıste ben ayrımıstım yagsız tusuz onu yedım az pırasa ıle
eve geldık ıkı yemek kasıgı kadar fasulye yedım
demınde beyaz leblebı ve ayran

canım arada cok uzun zaman durabılıyosun
bende cok yasadım ve sımdı de aynı durumdayım:))))

sabah klasik kahvaltım

:))) hep beraber bırbırımıze bırseyler dıyelım sanırım herkesın ıhtıyacı var :)
arada bakıyourm sıteye içim gıdıyo :)))

nerdesiniz kizlar? Herkes kendini birakmis gibi.sakin dietide birakmis olmayasiniz?halooooooooo nerde bu millet

sorma ses yok mıllet nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

dun bende manyamıstım mısafır vardı bı can havlıyle eve geldım oglen yemek yememısım allaaaah bı saldırdım kuru fasulyeye tamam yagsız tuzsuz ama olsun:)
sonrasında ırmıklı tatlıya daldım kı:) cıkamam dıye bı kac catal aldım:)
ee bu kacamaklarda kılo verımınıduruduyo malum:)))))

herkese iyi aksamlar
diete baslayali tam üc hafta olacak..bende kilolar yavas gidiyor ama gidiyor:) hic gitmemesinden yada fazlalasmasindan iyidir degilmi:)
günlük hareketlerimde hic yavaslamaim.her sabah ve aksam yaklasik 40 dakika kondisyon bisikleti sürüyorum.bacak ve basenlere cok iyi dediler ama daha bir degisiklik yok.hala tombis tombisim.ama daha bir hafta oldu mucize beklemeninde mantigi yok degilmi:)
s.d. cim yarin dietimizin 3 .haftasi bitiyor.sabah ac karna tartiliyoruz ve yaziyoruz ona göre:) gerci ben dün sabah tartildim üc asagi bes yukari biliyorum ama:)
görüsmek üzere

sabah tartildim.81.5 bir kilo daha gitmis. yahu kizlar anlamadigim birsey var.ben bir haftadir sabah aksam 40 dk. bisiklet sürdüm iki günde bir en az 40 dk.yürüdüm.genede hareketsiz zamanimla yani kiloyu vermisim_:( bosami gitti simdi.yarim kilo bile oynamamis.benden ne terler akti oysa:( of ya moralim bozuldu valla.bisiklet sürmesemmi acaba diye düsünüyorum.
bana bir fikir verin

Merhabalar, öncelikle eylülse'yi tebrik ediyorum en baştan en sona kadar tüm sayfaları okudum hayran kaldım azmine, inadına, iradesine. benim de çooook kilo fazlam var ve vermeye başladım yavaş yavaş. eylülse ve diğer arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. her gün spor yaptığınızı söylüyosunuz. ben de spor yapmaya başladım bugün, leslie sansone-walk at home ile. sizce faydası olur mu yoksa normal bir yürüyüş programı mı yapmalıyım?

herkese iyi aksamlar
diete baslayali tam üc hafta olacak..bende kilolar yavas gidiyor ama gidiyor:) hic gitmemesinden yada fazlalasmasindan iyidir degilmi:)
günlük hareketlerimde hic yavaslamaim.her sabah ve aksam yaklasik 40 dakika kondisyon bisikleti sürüyorum.bacak ve basenlere cok iyi dediler ama daha bir degisiklik yok.hala tombis tombisim.ama daha bir hafta oldu mucize beklemeninde mantigi yok degilmi:)
s.d. cim yarin dietimizin 3 .haftasi bitiyor.sabah ac karna tartiliyoruz ve yaziyoruz ona göre:) gerci ben dün sabah tartildim üc asagi bes yukari biliyorum ama:)
görüsmek üzere
canım benım azmıne hayranım 40 dakıka nası bısıklete bınebılıyosun hayret edıyorum
sende bu ıstıkrar varken kılo verdıgınde sutun gıbı bacakların olacak emınım
zıra ben 5 dakıkaya zor sabredıyordum:)
devamlılık basarının semeresını acalaksın amınım
sd den bır ses yok sanırım oda yogun:(

sabah tartildim.81.5 bir kilo daha gitmis. yahu kizlar anlamadigim birsey var.ben bir haftadir sabah aksam 40 dk. bisiklet sürdüm iki günde bir en az 40 dk.yürüdüm.genede hareketsiz zamanimla yani kiloyu vermisim_:( bosami gitti simdi.yarim kilo bile oynamamis.benden ne terler akti oysa:( of ya moralim bozuldu valla.bisiklet sürmesemmi acaba diye düsünüyorum.
bana bir fikir verin

sana nacızane fıkır:)))
bısıkletten vazgecme her ne kadar bana sorarsan kırk dakk acok desemde:)
suan senın bunyen acayıp tursmıs durumda
ne oluyo dıyo kıtlıga gırdık eyvah:) sen ondan azımlı cıkacasın umarım

Merhabalar, öncelikle eylülse'yi tebrik ediyorum en baştan en sona kadar tüm sayfaları okudum hayran kaldım azmine, inadına, iradesine. benim de çooook kilo fazlam var ve vermeye başladım yavaş yavaş. eylülse ve diğer arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. her gün spor yaptığınızı söylüyosunuz. ben de spor yapmaya başladım bugün, leslie sansone-walk at home ile. sizce faydası olur mu yoksa normal bir yürüyüş programı mı yapmalıyım?

hosgeldınnnn:)) tesekkurler ıyı temennılerın ıcın umarım senın ıcınde aynı seylerı yazarız ben ınanıyorum bu sıtede azmı olmayan kımseyı gormedım
cunku cıddı bır arayıs ıcıne gırıyorsak burdayız demekkı
sordugun konuya gelınce ben standart fıtness salanunda haftada uc gun devamlı gıderek bu haldeyım
son bır aydır yuzmeye gıdıyorum umarım oda faydalı olur:)

sabah menu:)

menemen malum:) bıkmayacagım sanırım nefsımı frenlıyo .)))
bır dılım ekmek
peynır
sut

sonrasında kahve ve bı kase sutlac ( annem yapmıs baktım aksama dogru dayanamayıp yıuycem barı sabah yıyeyım dıdım ama kucuk bı kase:)))

8 30 da yuzme
10 30 kıvı bı bardak ayran
14 00
fırında tavuk
ıkı dılım patates
corba ıkı kase( cok actımmm)))

18 00
bır kase ıcıne haslanmıs pırasa havuc ve salata ve yogurt

bıtkı cayı ıkı mandalına
bıtkı cayı:
coban cantası
aslan percemı
karanfıl
ada cayı
( iğrençççççç)

ayy EYLÜLSE canim benim verdigin moral icin tesekkür ederim..valla neredeyse pes edecegim o kadar umutsuzlandim valla bu bisikletten.insallah dedigin gibidir ve sutun gibi bacaklarin yani sira incecikte olurum:) bu gün bisiklete binmedim valla...aslinda zamanimda olmadi ama araya sikistirabilirdim:( b ir gram bile fazladan gitmeyince canim sikildi.sadece diet yaptigim haftalar gibi grami gramina 1 kilo ya.inanamiyorum.neyse umarim haklisindir.bak simdi kalkiyorum ve bisiklete biniyorum hemde simdi:)

yahu kizlar bir sorum var bu bisiklet olayini internetete inceledimde 40-60 dk arasi kullanilmasi gerekiyormus.yoksa yag yakmiyormus varmidir bunun asli ya?ben bir haftadir bosami tepindim durdum:( ondanmi normalden bir gram bile fark etmedi?

yahu kizlar bir sorum var bu bisiklet olayini internetete inceledimde 40-60 dk arasi kullanilmasi gerekiyormus.yoksa yag yakmiyormus varmidir bunun asli ya?ben bir haftadir bosami tepindim durdum:( ondanmi normalden bir gram bile fark etmedi?

kondisyon bisikletini bildiğim kadarıyla en az 40 dk kullanmak gerekiyor çünkü bisiklette yağ yakımı 20. dakikadan itibaren başlıyor. bir de kondisyon çalışmasından sonra ekstra egzersiz hareketleri yapmanız gerekiyor ki sıkılaşabilesiniz. yani 40 dk kondisyon+ 15-20 dk egzersiz hareketleri yaptığınızda 1 haftada vücudunuz sıkılaşmaya başlıyor. naçizane bilgilerim bunlarla sınırlı:)

Back