Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar
rapor veriyorum
kahvalti:
bir dilim ekmek iki salam ceyrek dilim kasar (saat 7.30)
bir dilim kepek ekmek bir kac kasik yagsiz sebze bir parca sucuk(saat 10.30)
öyle:
bir dilim ekmek salam ve ceyrek kasarla
yarim hurma
aksam iki tabak yagsiz salata
bu arada 45 dk.bisiklet calistim....ekmegi kacirmisim degilmi kizlar bu gün.kendimi hic iyi hissetmiyorum.tipik bunalim halleri.ben bu durumlarda oldugumda genelde bol kalorili yemekler yiyerek teselli oluyorum aslinda dogruda degil biliyorum ama gönül..genede bu dsefa frenledim kendimi.iki dilim fazladan kacan ekmekle kurtardim durumu.:) ne<yse kizlar kendinize iyi bakin byeee
sevgili s.d.sabah klasik kahvaltım
öğlen mantar sote ayran salata
akşam 2 yemek kaşığı ıspanak salatalık yoğurt tarçınlı
akşam hiç yiyemedim ama temin bozuttum 1 armut yarım portakal bir avuç leblebi ve az fıstık karışımı gitti mideme yemek istemiyor canım hiç ne yapcam bilmem 50 dakika yürüdüm yeşilaçay ve suyumu bile içmedim pek bugün zarzor yürüdüm niye böyle oldum ki meğer pantolonum bile bollaşmaya başlamış ters tepti bana eylülse birşeyler de bana canım
nerdesiniz kizlar? herkes kendini birakmis gibi.sakin dietide birakmis olmayasiniz?halooooooooo nerde bu millet
sevgili s.d.
duyduklarim hic iyi olmadi. ne demek kendini birakmak..ilginc bir tesadüf var ama. senin bu mesaji yazdigin gün bende krizdeydim ama yenilmedim.krizi iki dilim ekmek fazla yiyerek atlatmis oldum...beyninin oynadigi oyunlara gelme. iraden senin esirin olsun sen iradenin degil...bak gör ne güzel olacak.birakma kendini .birakirsan fazlasiyla geri kilo alacagini aklindan cikarma..olurmu?
Yok Ablaa birakmadim ben diyeti :) Bu sabah ac karnina tartildim tam 3kg vermisim :)) 3lü rakamlardan kurtulmama yarim kilo kaldiiii
canım ya ben koptum ben bugün bir tane tatlı kurabiye akşam yemeğinde ekmek gitti benim diyet çok morelim bozuk üzntüden spor bile yapmadım toplamam gerek (((((
afferim canim.cok sevindim senin adina.yalniz bayagihizligidiyor kilocuklarin valla. bende hafta basina bir kilo. üstelikte cumadan beri düzenli spor yapiyorum.bir saat yürüyorum yürüyemedigim gün sabah aksam 40 dk.bisiklet calisiyorum evde.bravo valla.böyle devam:)
eylulsem nasılsın cnmmmm nasıl gıdıyor bayagıdır gorsemedıkkkkkkk benım kılo vermem durduu ccok sınır oluyorum zaman zaman olurmuu merak edıyorummmm
sabah klasik kahvaltım
öğlen mantar sote ayran salata
akşam 2 yemek kaşığı ıspanak salatalık yoğurt tarçınlı
akşam hiç yiyemedim ama temin bozuttum 1 armut yarım portakal bir avuç leblebi ve az fıstık karışımı gitti mideme yemek istemiyor canım hiç ne yapcam bilmem 50 dakika yürüdüm yeşilaçay ve suyumu bile içmedim pek bugün zarzor yürüdüm niye böyle oldum ki meğer pantolonum bile bollaşmaya başlamış ters tepti bana eylülse birşeyler de bana canım
nerdesiniz kizlar? Herkes kendini birakmis gibi.sakin dietide birakmis olmayasiniz?halooooooooo nerde bu millet
canım ya ben koptum ben bugün bir tane tatlı kurabiye akşam yemeğinde ekmek gitti benim diyet çok morelim bozuk üzntüden spor bile yapmadım toplamam gerek (((((
canım benım azmıne hayranım 40 dakıka nası bısıklete bınebılıyosun hayret edıyorumherkese iyi aksamlar
diete baslayali tam üc hafta olacak..bende kilolar yavas gidiyor ama gidiyor:) hic gitmemesinden yada fazlalasmasindan iyidir degilmi:)
günlük hareketlerimde hic yavaslamaim.her sabah ve aksam yaklasik 40 dakika kondisyon bisikleti sürüyorum.bacak ve basenlere cok iyi dediler ama daha bir degisiklik yok.hala tombis tombisim.ama daha bir hafta oldu mucize beklemeninde mantigi yok degilmi:)
s.d. cim yarin dietimizin 3 .haftasi bitiyor.sabah ac karna tartiliyoruz ve yaziyoruz ona göre:) gerci ben dün sabah tartildim üc asagi bes yukari biliyorum ama:)
görüsmek üzere
sabah tartildim.81.5 bir kilo daha gitmis. yahu kizlar anlamadigim birsey var.ben bir haftadir sabah aksam 40 dk. bisiklet sürdüm iki günde bir en az 40 dk.yürüdüm.genede hareketsiz zamanimla yani kiloyu vermisim_ bosami gitti simdi.yarim kilo bile oynamamis.benden ne terler akti oysa of ya moralim bozuldu valla.bisiklet sürmesemmi acaba diye düsünüyorum.
bana bir fikir verin
Merhabalar, öncelikle eylülse'yi tebrik ediyorum en baştan en sona kadar tüm sayfaları okudum hayran kaldım azmine, inadına, iradesine. benim de çooook kilo fazlam var ve vermeye başladım yavaş yavaş. eylülse ve diğer arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. her gün spor yaptığınızı söylüyosunuz. ben de spor yapmaya başladım bugün, leslie sansone-walk at home ile. sizce faydası olur mu yoksa normal bir yürüyüş programı mı yapmalıyım?
yahu kizlar bir sorum var bu bisiklet olayini internetete inceledimde 40-60 dk arasi kullanilmasi gerekiyormus.yoksa yag yakmiyormus varmidir bunun asli ya?ben bir haftadir bosami tepindim durdum ondanmi normalden bir gram bile fark etmedi?