• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

s.d Ben bir diyet uyguluyorum 90 günlük diyet. bu diyet ukraina dan gelme ve kim yaptiysa hep olumlu sonuclar almis. kisaca anlatim diyetimi 4 gün sürüyor ve hergün kahvalti olarak meyve yeniyor. 1. gün Ögle yemegi 200gr. et yanina bol salata ve bi dilim ekmek. aksamada 100 gr et.
2. gün ögle yemegi bi tabak pilav yanina bol salata ben pilavimi bezelyeli yapiyom yanina bir dilim ekmek yiyom. Aksamada yine pilav ama öglenin yarisi.
3.gün Ögle yemegi makarna veya kendin yapdigin bi pizza ( yani hazir olmicak) Aksamada 3 dilim pasta ve bi dilim cuklat var :) ( EN SEVDIGIM GÜN ) :D bu 3. günde vücudun biraz seker almasini sagliyor cünkü ilk günler hic sekerli seyler yenmiyor.
4. günde sadece meyve günü :) Sabah ögle aksam meyve :) ve ayda bi kere bu 4. günden sonra su günü yapman gerek. yani bütün gün boyunca sadece su icilcek. tabi kesinlikle ona dayanamam :))
ben sali günü baslamistim ve bu sabah ac karnina tartildigimda 1,9 kg gitmisti :) Hergün en az 2 litre su iciyom ve kesinlikle en az 1 bardak yesil cay :)
Benim bi tanidigim 130 kgyla bu diyete baslamisti ve bu diyetin sayesinde 8 ay icinde 58 kg vermisti..
S.d cimm iste bu benim menüüm :))

hem zor hem kolay gibi görünüyor umarım başarırsın canım
benim bugünkü menüm
kalkınca:1 elma
sabah 1 dilmi tb ekmeği(bu açlığın üstüne birde ekmeğe almamışım yoktu ekmeğim )peynir domates salatalık biber zeytin
öğlen:peynirli maydonozlu omlet.salatalık.ayran
akşam:mantar sote.salalat yoğurt bir yudum kadar haşlanmış et
1.5litre su 2 bardak yeşilçay 1 saat yürüyüş

eylülse menülerimden yorumun eksiltme canım.
Sana sorum bebekten dışarı çıkamıyorum bizim hem uzunlamasına hemde genişlemisine antremiz var orda 1 saat yürüyorum terde atıyorum hatta canım çıkıorrr :1: Sence bu yürüyüşe yada spora geçer dimi hiç durmuyorum dışardaki gibi yürüyorum tam 1 saat

bence gecer neden gecmesın
ben bır kac ay evde kendım plates yapmıstım cok ıse yaramıstı canım benım sen yeterkı yap:)
ben evde yapamıyorum bu ara cok yogunum bırde yuzmeye gıdıyorum zaten 4 gun
ıkı gunde plates
ama evde yaparken daha faydalı olmustu
bence sen devam et:)))

rapor yaziyorum:
Kahvalti:
Bir dilim kepek ekmek
bir dilik tavuk salam (cok düsük kalorili)
4 teytin
bir catal ucuyla omlet
bir iki catalda beyaz peynir

öyle:
Hicbirsey.:))
kahvaltiyla öyle bir oldu malesef

aksam:
1,5 kase mercimek corbasi
iki saat sonra :
Bir portakal bir hurma
hurma cok kalorili degilmi.pismanim ama yedim:(

amaaaaaaaaaaaaaaaaa:
Bir saat ögle yürüdüm
yarim saat aksam bisiklet sürdüm.yani hurmayi telafi ettim:)

aralarda sekersiz bitki caylarim oldu tabi.

hurmadan korkma hemde bı tane merak etme :)
bılakıs lıflı ıyı gelır

s.d ben bir diyet uyguluyorum 90 günlük diyet. Bu diyet ukraina dan gelme ve kim yaptiysa hep olumlu sonuclar almis. Kisaca anlatim diyetimi 4 gün sürüyor ve hergün kahvalti olarak meyve yeniyor. 1. Gün ögle yemegi 200gr. Et yanina bol salata ve bi dilim ekmek. Aksamada 100 gr et.
2. Gün ögle yemegi bi tabak pilav yanina bol salata ben pilavimi bezelyeli yapiyom yanina bir dilim ekmek yiyom. Aksamada yine pilav ama öglenin yarisi.
3.gün ögle yemegi makarna veya kendin yapdigin bi pizza ( yani hazir olmicak) aksamada 3 dilim pasta ve bi dilim cuklat var :) ( en sevdıgım gün ) :d bu 3. Günde vücudun biraz seker almasini sagliyor cünkü ilk günler hic sekerli seyler yenmiyor.
4. Günde sadece meyve günü :) sabah ögle aksam meyve :) ve ayda bi kere bu 4. Günden sonra su günü yapman gerek. Yani bütün gün boyunca sadece su icilcek. Tabi kesinlikle ona dayanamam :))
ben sali günü baslamistim ve bu sabah ac karnina tartildigimda 1,9 kg gitmisti :) hergün en az 2 litre su iciyom ve kesinlikle en az 1 bardak yesil cay :)
benim bi tanidigim 130 kgyla bu diyete baslamisti ve bu diyetin sayesinde 8 ay icinde 58 kg vermisti..
S.d cimm iste bu benim menüüm :))
8 ayda 36 kılonun uzerı rısklı bırde neden verdı bu kıloyu yag mı kasmı onemlı tabı
muhtemelen gerı aldıkları kas kaybıdır
ben dıyetlere uyamadım uyanalrı taktır edıyorum:)

ya nolcak böle bilmem ah bii 8 kilo wersem süper olcak diip duruorum ama şu an farkettim şu yazıyı yazarken bili bi elimde kuruyemişler ötekinde içeceklerr oohhhz bu ne lahana değmeyin keyfime bu ne perhiz bu ne lahana tursusu :))

artık omrumuz yemekle gecıyo maalesef
ne yesem ne yapsam bılmem ne :(((
bende sımdı dusunuyorum:(((

devam ediyorum canım temin 1 saat yaptım yine her akşam ihmal etmiyorum ama ekstradan bir yarım saat daha yapsm gün içinde

8 ayda 36 kılonun uzerı rısklı bırde neden verdı bu kıloyu yag mı kasmı onemlı tabı
muhtemelen gerı aldıkları kas kaybıdır
ben dıyetlere uyamadım uyanalrı taktır edıyorum:)

Eylül abla orasini bilmiyom tabiki ama hic spor yapmadi tanidigim ben tembel insanim sporla urasamam diyodu hep :))
Bende o diyete basladim 2 günde bir spor salonuna gidiyom bugun 3. gidisimdi ve bi saate bakdim 2 saat gecmis zaman nasil gecti anlamadim :)
Biraz vücüdüm alissin hergün gitcem hemen basdan hamlamayim :))

devam ediyorum canım temin 1 saat yaptım yine her akşam ihmal etmiyorum ama ekstradan bir yarım saat daha yapsm gün içinde

hayırrrrrrrrrrrr
sureklı yapamayacagın bır sporu asla yapma
o zman bunye yorulur ınan bı ısse yaramaz
cunku vucut anlıyo sıkıyo dışını nasılsa bırakacak dıyo
az ama ıstıkrarlı devam et
:))

Eylül abla orasini bilmiyom tabiki ama hic spor yapmadi tanidigim ben tembel insanim sporla urasamam diyodu hep :))
Bende o diyete basladim 2 günde bir spor salonuna gidiyom bugun 3. gidisimdi ve bi saate bakdim 2 saat gecmis zaman nasil gecti anlamadim :)
Biraz vücüdüm alissin hergün gitcem hemen basdan hamlamayim :))
aman dıyım :)))
canım benım sporu bırakma
bugun teyzemler gelmıs hollandadan sasırıyolar nası boyle kuculmussun sarkmamıs resmen kuculmussun dıye
spor spor spor
ben kac yıldır spor yapıyorum dıyosun ama ıste

oglen
lahana dolma ve corba ıctım

aksam mısafırlıkteydım
ıkı kofte
bı kanat
salata

sornasında bı mandalına

evde beyaz leblebı ayran

ben dıyım mıllet homını gıtlak yedı
ustune borekler yedıler
ustune uzum muz bı suru meyve
:)))
bende borege bı yeltendım ama yok dedım ya o kadar ugrasıyorum yazık bana:)))
hadın kolay gelsın:))))

hayırrrrrrrrrrrr
sureklı yapamayacagın bır sporu asla yapma
o zman bunye yorulur ınan bı ısse yaramaz
cunku vucut anlıyo sıkıyo dışını nasılsa bırakacak dıyo
az ama ıstıkrarlı devam et
:))

aman dıyım :)))
canım benım sporu bırakma
bugun teyzemler gelmıs hollandadan sasırıyolar nası boyle kuculmussun sarkmamıs resmen kuculmussun dıye
spor spor spor
ben kac yıldır spor yapıyorum dıyosun ama ıste

oglen
lahana dolma ve corba ıctım

aksam mısafırlıkteydım
ıkı kofte
bı kanat
salata

sornasında bı mandalına

evde beyaz leblebı ayran

ben dıyım mıllet homını gıtlak yedı
ustune borekler yedıler
ustune uzum muz bı suru meyve
:)))
bende borege bı yeltendım ama yok dedım ya o kadar ugrasıyorum yazık bana:)))
hadın kolay gelsın:))))

Birakmicam sporu inadim inat :) Bugun sabah calistim geldim 2 saat uyudum dedim acaba gidimmi gitmiyimmmii sonra kendi kendimi bi dürttüm kalk cabuk spor salonuna dedim:)) hazirlandim gittim :)) kesinlikle birakmicam Insallahh.
BIde spora gidince daha cok dikkat edioym arada abur cubur kacirmamaya sonucda okadar kosuyon yürüyon hareket ediyon terliyon yoruluyon:)) Onlari düsününce istahim kesiliyo hemen :)))))
Ne güzel yaa insallah banada bigün öyle derler wooow nekadar zayiflamissin felan diye :))
Eylülse abla bisey sorcam simdi hergün bi bardak yesil cay iciyom ben. ama Sallama yesil cay ve normal yesil cay vardi bide limonlusu. Ben limonlusunu aldim icine limon sIkcagima limonlusunu alim diye sence bi sorun olurmu?

Birakmicam sporu inadim inat :) Bugun sabah calistim geldim 2 saat uyudum dedim acaba gidimmi gitmiyimmmii sonra kendi kendimi bi dürttüm kalk cabuk spor salonuna dedim:)) hazirlandim gittim :)) kesinlikle birakmicam Insallahh.
BIde spora gidince daha cok dikkat edioym arada abur cubur kacirmamaya sonucda okadar kosuyon yürüyon hareket ediyon terliyon yoruluyon:)) Onlari düsününce istahim kesiliyo hemen :)))))
Ne güzel yaa insallah banada bigün öyle derler wooow nekadar zayiflamissin felan diye :))
Eylülse abla bisey sorcam simdi hergün bi bardak yesil cay iciyom ben. ama Sallama yesil cay ve normal yesil cay vardi bide limonlusu. Ben limonlusunu aldim icine limon sIkcagima limonlusunu alim diye sence bi sorun olurmu?

canım benım ben dogal cayları ıctım hep
daha saglıklısı o
kalan poset caylar daha az etkılı
zaten katkı maddelerı var
dogal ayları dene kolay oluyyo
ben demleme fıncanı almıstım calısırken ıyı oluyo
ama bısı olmaz gıbıde dogal lımonun yag yakımına faydası var canım

lımon yag yaktıgı gıbı alımıda engellıyomus:)

ve tabııkı spor caydırıyo
bende dedım bugun o kadar yuzdum sabahın korunde dıye:))9

selam herkese..
günün menüsü:
kahvalti :
bir dilik k.ekmegi
bir catal beyaz peynir
b dilim tavuk salam(ama kücük olaanlarindan her dilim 10 kalori.yani ck düsük kalorili.)

öyle:
bir kase corba
ceyrek dilim ekmek:))

aksam:
bir kase corba
firinda yagsiz pismis 3 kanat(kendi yagiyle pismis)

aralarda iki elma

gelelim yorumlara:
eylülseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:
senin adina cok sevindim.cok güzel duygu olmali o sözleri duymak.
sevdaliiiiiiiiiiiiiiiiiiii;
sporu cok sik yapmana cok sicak bakmiyorum.en fazla gün asiri olmali.ve bir saati gecmemeli.yani doktorum bana öyle söylemisti. kendine cok yüklenmemelisin.kilo verdigini gördükce daha hirslanacaksin zaten. ama acisini sporla cikarma .günlük hareketlerini cogalt.yani gidecegin yere yürümeyi tercih et falan ne bileyim..unutma vucununda dinlenmeye ihti<yaci var.bitkin düsürme kendini.benden sana abla tavsiyesi.elbette sen bedenini daha iyi tanirsin..
s.ddddddddddddddddddddddddddd:
menuler iyi gisdiyor. biz bu isi artik basaracagiz,artik bundan eminim:)

ha bu aradada bir saatten fazla yürüdüm:) yaptigim en zevkli yürüyüslerden biriydi:)

canım benım ben dogal cayları ıctım hep
daha saglıklısı o
kalan poset caylar daha az etkılı
zaten katkı maddelerı var
dogal ayları dene kolay oluyyo
ben demleme fıncanı almıstım calısırken ıyı oluyo
ama bısı olmaz gıbıde dogal lımonun yag yakımına faydası var canım

lımon yag yaktıgı gıbı alımıda engellıyomus:)

ve tabııkı spor caydırıyo
bende dedım bugun o kadar yuzdum sabahın korunde dıye:))9

Ben nerden bulurumki simdi bi düsünimm :S Duyum abla yetissssssssss o bilir belki :))
:))) Bendede o düsünce vardi dün sabah ve bu sabah isyerinde sonucda hafta sonlari firinda calisiyom okadar ekmegin simitin börek cöre baklava dadlilar of of of :)))

Ben nerden bulurumki simdi bi düsünimm :S Duyum abla yetissssssssss o bilir belki :))
:))) Bendede o düsünce vardi dün sabah ve bu sabah isyerinde sonucda hafta sonlari firinda calisiyom okadar ekmegin simitin börek cöre baklava dadlilar of of of :))
kulagimmi cinladi ne...
kiz sevdali banami seslendin.yahu limonyagi himmm türkiyede eczanelerde var ama burada vallah hicbir fikrim yok canim ya. ha birde aklima geldi..gecen hafta sabah saglik programinda doktorun biri anlatiyordu zayiflamak icin ac karna ictiginiz limonlu su hicbir faydasi olmadigi gibi zararida var. limon asitleri helede ac karnayken mideye cok zarari varmis.valla ben diyenlerin yalancisiyim ama canimya bogazini kesip sporda yapinca zaten kilo veriyorsun.cok ayrintilarda dolasma derim..genede sen bilirsin.bak kendi agzinla söylüyorsun o kadar istah kabartici seylerin icinde olupta yemedigini.senden benim hirsimi görüyorum.gercekten kendinle inatlasmis gibisin. ben bile düsünsene 3 gündür yürüyorum hareketteyim.daha bir gram bile oynamadi ama :))) olsun ben inaniyorum emeklerimizin karsiligini alacagiz...illede limonyagi diyorsan sana tavsiyem rossman dm yada kauflanda bak mutlaka birinde bulursun..

:))) Bendede o düsünce vardi dün sabah ve bu sabah isyerinde sonucda hafta sonlari firinda calisiyom okadar ekmegin simitin börek cöre baklava dadlilar of of of :))
kulagimmi cinladi ne...
kiz sevdali banami seslendin.yahu limonyagi himmm türkiyede eczanelerde var ama burada vallah hicbir fikrim yok canim ya. ha birde aklima geldi..gecen hafta sabah saglik programinda doktorun biri anlatiyordu zayiflamak icin ac karna ictiginiz limonlu su hicbir faydasi olmadigi gibi zararida var. limon asitleri helede ac karnayken mideye cok zarari varmis.valla ben diyenlerin yalancisiyim ama canimya bogazini kesip sporda yapinca zaten kilo veriyorsun.cok ayrintilarda dolasma derim..genede sen bilirsin.bak kendi agzinla söylüyorsun o kadar istah kabartici seylerin icinde olupta yemedigini.senden benim hirsimi görüyorum.gercekten kendinle inatlasmis gibisin. ben bile düsünsene 3 gündür yürüyorum hareketteyim.daha bir gram bile oynamadi ama :))) olsun ben inaniyorum emeklerimizin karsiligini alacagiz...illede limonyagi diyorsan sana tavsiyem rossman dm yada kauflanda bak mutlaka birinde bulursun..

:))))))) Cinlattimm :)
Yok abla limon yagi degill :) ben yesil cayi sallama iciyom ama tek yesil cay degil icinde limonda var hAazir yani ikiside. Acaba limon olmasinin bi sorun olurmu diye sormustum eylül ablaya ama oda dogal caylari denememi söyledi yani yesil cayimi kendim demlememi. Onun yapraklarini nerden bulabilirimki sen nasil iciyon yesil cayi duyum abla ?

:))))))) Cinlattimm :)
Yok abla limon yagi degill :) ben yesil cayi sallama iciyom ama tek yesil cay degil icinde limonda var hAazir yani ikiside. Acaba limon olmasinin bi sorun olurmu diye sormustum eylül ablaya ama oda dogal caylari denememi söyledi yani yesil cayimi kendim demlememi. Onun yapraklarini nerden bulabilirimki sen nasil iciyon yesil cayi duyum abla ?

ahaaaaaaaaa ben yanlis anlamisin ayol:) desene yesil cay diye.kauflanda var canim.oranin taze cay reyonunun önüne geldim mi söyle bes dakika durup kokluyorum.kücük cam kaplarin icinde allahim o ne güzel kokular. gercek bitki meyve parcaciklari..dene harika bir sey:)
o senin limonlu yesil cayinda bende ictik.kiz nede zevkle ciyordum birgün esim dedi banada ondan yap. adama hazirladim bir yudum aldi o ne balikyagi gibi diyince benide soguttu.ben simdi sade yesil cay iciyorum.ama sallama:( demleyip bekleyemeyenlerdenim;)

:))) Bendede o düsünce vardi dün sabah ve bu sabah isyerinde sonucda hafta sonlari firinda calisiyom okadar ekmegin simitin börek cöre baklava dadlilar of of of :)))

canım benım allah yardımcın olsun:)))

sabah kahvaltı
haslanmıs ıkı yumurta ( cok mınıktı )
dıyet kraker ( canım ıstedı tuhaf)
yarım domates
ıkı zeytın

sımdı kahve ıcıcem:)
oglen allah kerım
aksama gorusuruz :)

( sabah tartıldım kılo almıs gıbı gorunuyorum sıstım sanırım canım sıkkın arkidişler

ahaaaaaaaaa ben yanlis anlamisin ayol:) desene yesil cay diye.kauflanda var canim.oranin taze cay reyonunun önüne geldim mi söyle bes dakika durup kokluyorum.kücük cam kaplarin icinde allahim o ne güzel kokular. gercek bitki meyve parcaciklari..dene harika bir sey:)
o senin limonlu yesil cayinda bende ictik.kiz nede zevkle ciyordum birgün esim dedi banada ondan yap. adama hazirladim bir yudum aldi o ne balikyagi gibi diyince benide soguttu.ben simdi sade yesil cay iciyorum.ama sallama:( demleyip bekleyemeyenlerdenim;)

Ben cok seviyom o limonlusunu normalinida icemiyom pek cok nadir icerim :) Ben isyerinde felan demliyememki onu bi göz atim yinedee bizim burda kauflandda yok ama rossman veya dm de olabilir aslindaa veya baharatlarin satildigi magzada.. bi göz ati verimmm bugun :))

sabah kahvaltı
yarım domates
ıkı zeytın

oglen allah kerım

( sabah tartıldım kılo almıs gıbı gorunuyorum sıstım sanırım canım sıkkın arkidişler

Amiin cümlemizin ins Eylül abla, bu sabah bende tartildigimda 400gr fazlalik cikdi -.- ama 5 güün tartilmicam daha hastayim cünkü onda aladim kiloyu öyle :)

sabah kahvaltı
yarım domates
ıkı zeytın

oglen allah kerım

vaaay benden baska iki yumurta yiyenlerde varmis.oh be kendimi iyi hissettim:)
himm aman kilo alma eylülse.regl dönemide bir iki kilo farkediyor.o dönemlere girdiysen oda olabilir.canini sikma.sen üstesinden gelirsin

himm aman kilo alma eylülse.regl dönemide bir iki kilo farkediyor.o dönemlere girdiysen oda olabilir.canini sikma.sen üstesinden gelirsin

aynen duyum abla kesin ondan oldu. yok sikmam ayni hizla devam ederim birakmam .))

:))) sen takıb et bende neler var neler :)))))

oglen yemek
corba
tavuk kulbastı

aksam
et kavurma
dıyet krakerle

Back