kiz tatli tatli deyip durma s.d. döver karismam..ne tatlisi..birseyi 40 kere söyleyince gercek olurmus..kirk olmadimi kiz daha..tatli tatli tatli...:))))) Duyum abla harikasinn hic gülesim yokdu :)))
Burasi neresiii duyumm abla kimmm duyum abla hic tatli matli severmi NASLAAAAAAA
Biz severmiyiz hic tatli Aaaaaa tatli kim biz kim yav
Ne güzel yapmissin duyum abla gezmekle valla heraksam sen o kauflanda git bence :)))
Merhaba Eylul ve de arkadaslar
Ben de buranin mudavimlerindendim ama tasinma ve isim nedeniyle uzak kaldimtekrar menu vermeye baslayacagim ins.
Sabah : 1 fincan kahve
2 kucuk dilim borek
peynir
ARA
Badem leblebi cay
Ikindi
1 tabak taze fasulye
iki kasik pilav
bir kasik haslanmis tavuk
Aksam yemiyorum,belki yine kahve veya cay icerim...bu arada cok yoruluyorum yurume bandi var evde en son iki gun once yururdum,hic halim kalmiyor eve gelince..
Kizlar sabah kalktiginiz zaman ilik su iciyor musnuz? ben bir ara denedim sonra biraktim..
Yazmayi unuttum arada kucuk hurmalarda yedim,
selam derya.maasallah kahvaltin adami kiskandiracak kaloride:) börekler falan. benim en sevdigim omlet onu bile yemiyorum iki haftadir.badem leblebi:) aslinda cok saglikli ama bademde yüksek derece kalori var.ara ögün olarak iyi ama ben korkumdan daha badem falan yiyemiyorum..arada denk gelirse kahvaltida ceviz yerdim.iki haftadir oda yok..sana anlatirken farkediyorum ben ne kadar kesmisim bogazimi ya.karsiligindada haftada bir kilo..neyse nasilsa spora basladim insallah hizlanacak. yanliz kahve konusunda dikkat etmelisin.malum hem selülit yapiyor hemde saglikli degil.biliyormusun sigara ve ilac gibi yoruyarmus cigeri.karacigerin onu vucuttan atmasi zaman aliyormus ben söyleyenlerin yalancisiyim_
Merhaba Eylul ve de arkadaslar
Ben de buranin mudavimlerindendim ama tasinma ve isim nedeniyle uzak kaldimtekrar menu vermeye baslayacagim ins.
Sabah : 1 fincan kahve
2 kucuk dilim borek
peynir
ARA
Badem leblebi cay
Ikindi
1 tabak taze fasulye
iki kasik pilav
bir kasik haslanmis tavuk
Aksam yemiyorum,belki yine kahve veya cay icerim...bu arada cok yoruluyorum yurume bandi var evde en son iki gun once yururdum,hic halim kalmiyor eve gelince..
Kizlar sabah kalktiginiz zaman ilik su iciyor musnuz? ben bir ara denedim sonra biraktim..
Yazmayi unuttum arada kucuk hurmalarda yedim,
aferim kiz sana..eee duyumun bacisida böyle olmali zaten:) bende bu gün agir sinavlardan gectim ama ablanla gurur duymalisin.inadim inat.Selamlarrr :)
Duyum abla yaa senin esinde cok gicik biriymis :))) icli köfteler felan gelde canin cekmesin simdi :))
Bende hafta sonlari bäckereida calisiyom Allahh o dadlilar gözüme bi güzel göründü bugun :) okadar canim cekdiki bi ara tam yicekdimmmm geri dedim bugüne kadar yedinde NOLDU ? Hemencik birakdim geriii :)))
aferim kiz sana..eee duyumun bacisida böyle olmali zaten:) bende bu gün agir sinavlardan gectim ama ablanla gurur duymalisin.inadim inat.
valla tatlı falan duymuyum he :) bu arada sevdalı sen hiç menünün yazmıyon bakıyorumda duyum sendede ayrıntı yok
Kızlar montide 1 haftamı bitirdim şükür benim için hiç kaçamaksız(tadımlıklar oldu 2-3 kez ama oda iyi mucize) bir hafta hayal gibi geçti ben gerçekten başarcam sanırım bu işi :)
7.günüm yani bugünkü menüm.
Kalkınca 1 adet portakaldan meyve suyu
kahvaltı:2 dilim kızarmış tb ekmeğinden tost zeytin ezmesi salatalık
öğlen :et sotem kalmıştım akşamdan yarım tabak kadar .salata ve ayran
akşamırasa(yumurtalı)salata ayran
az önce az nar yedim
yanlız akşam hiç canım istemedi şimdide acıktım artık sabaha kaldı bu iş karnımda ziller çalıyor misaliii :18:
s.d Ben bir diyet uyguluyorum 90 günlük diyet. bu diyet ukraina dan gelme ve kim yaptiysa hep olumlu sonuclar almis. kisaca anlatim diyetimi 4 gün sürüyor ve hergün kahvalti olarak meyve yeniyor. 1. gün Ögle yemegi 200gr. et yanina bol salata ve bi dilim ekmek. aksamada 100 gr et.
2. gün ögle yemegi bi tabak pilav yanina bol salata ben pilavimi bezelyeli yapiyom yanina bir dilim ekmek yiyom. Aksamada yine pilav ama öglenin yarisi.
3.gün Ögle yemegi makarna veya kendin yapdigin bi pizza ( yani hazir olmicak) Aksamada 3 dilim pasta ve bi dilim cuklat var :) ( EN SEVDIGIM GÜN )bu 3. günde vücudun biraz seker almasini sagliyor cünkü ilk günler hic sekerli seyler yenmiyor.
4. günde sadece meyve günü :) Sabah ögle aksam meyve :) ve ayda bi kere bu 4. günden sonra su günü yapman gerek. yani bütün gün boyunca sadece su icilcek. tabi kesinlikle ona dayanamam :))
ben sali günü baslamistim ve bu sabah ac karnina tartildigimda 1,9 kg gitmisti :) Hergün en az 2 litre su iciyom ve kesinlikle en az 1 bardak yesil cay :)
Benim bi tanidigim 130 kgyla bu diyete baslamisti ve bu diyetin sayesinde 8 ay icinde 58 kg vermisti..
S.d cimm iste bu benim menüüm :))
peki malum tanıdığınız kilosunda saabit kalabilmiş midi bide işin o kısmı war :S
ya nolcak böle bilmem ah bii 8 kilo wersem süper olcak diip duruorum ama şu an farkettim şu yazıyı yazarken bili bi elimde kuruyemişler ötekinde içeceklerr oohhhz bu ne lahana değmeyin keyfime bu ne perhiz bu ne lahana tursusu :))
Sorma kiz :)) Bende bayilirim aksamlari aslinda cekirdek citlatmaya :)) Ama ben onlara küstüm kesinlikle küstüm cekirdeklere veee kilo verene kadarda barismicam onlarla :)) kendimi onlara agirdan saticamm :)))
kiz sevdali bu laflari bir yerden hatirliyorum ben:))))
küs anam küs hatta kin yap onlara:)bende öyle yapiyorum.sadece zaman ve sabir...sonra hersey güzel olacak
Evettt kimden ögrendim aceppp bu laflari :)))))
Aynen zaman ve sabir :) Bide simdi regl dönemim yaklasiyorCuklat cekcek canim hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?