Veeeeeeeeeee Spor saoluna gittimmm :)) süperdii hic sklmadimm 1 bucuk saat gittim bugun bence ilk gün icin fazla bile insallah yarin yerimden kalkabilirim :))))
gittim spor salonu henüz yeni acildi ve haftaya tüm aletler geliyormus yani yarisinden fazlasi gelmis bile... ve bu titresimm aleti felan gelcekmis iste sonraciimmmaa milon da olcakmis '' zirkeltraining '' adam dedi yarim saat vaktin varsa o gün tek makinayi ayarliyon kartinla ve senin icin o ayarliyor o gün hangi alete nekadar binecegini felan süper bisey bence :)) sevdimm orayi ya kadinlar bölümüde harika kesinlikle 2 günde bir gitcem simdilik ve ilerde hergün gidecem insallahh :))
DUYUM ABLAAA SUYUNUU UNUTMAAAAAAA !!! :))))))))
aferim kiz sana.umarim cabuk sikilmazsin.evet kart sistemi ile calisiyor.koltugunun uzunlugu kisaligina bile kartla program ayarlaniyor.karti sokuyorsum.oturdugun alet senin ayarlarina geliyor hemen.ben cok sevmistim. sende cok seveceksin.dün suyumu hic unutmadim canim.ama bana bunalim halleri geliyor.duygusal iniscikislar yasiyorum.umarim dietten gelen birsey degildir.