Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlıımmmmmm sende benm gibisn ben 63 e düşücem diince
bikaç kilo fazlan var zannettmm çok ama çok sevndm :) kesn verrsn o zmn :) 63 yakındır :)
dun oglen 12 00
bır kase yogurtlu makarna
corba
16 00 bı tabak dolu kısır
4 zeytın
ıkı pogaca
( kotu gecen bır toplantı ertesı )
aksam yarım seftalı bı kase yogurt
bugun sabah
keyıfsız bı sabah:)
bır domates
ıkı bıber
uc zeytın
bır dılım ekmek
bır buyuk bardak suttttt
1 yıl öncessinde 60 kg olan ben dün 76 kg ı gördüm tartıda.resmen nefret ettim kendimden .benim olmam gereken kg 55.yani 20 kg fazlam var.3 ayda vermek istiyorum yılbaşına kadar.amaa hiçbirşey yapamıyorum çünkü büyük bir umutsuzluk içindeyim ölsem veremem gbi geliyor.o kadar çok diyete başlayııp bıraktımki eylül hanımın ve diğer arkadaşların başarı öykülerini imrenerek okuyorum ne güzel bir irade.1 yıllığına spor a yazıldım 3 ayı geçti ve 1 kez bile gitmedim 26 yaşındayım bekarım hormon tahlillerim de çok güzel ama çok tembelim.insanlar hamileyken bile 20 kg almıyolar ben durduk yere iğrenç bir hal aldım çooooooooooook mutsuzum bıktım herşeyden (((((((
slm eylulse ve gurubundakı arkadaslar ben geldımm kılo veremedımm ama almadımdaaa sen soyledıgın gıbı oldu cnmmm almamaya gayret etttımmmm neyse bundan sonra hep burdayımmmmm ıslerımı yola koydummmmmm son gaz zayıflamak ıcın devammmmmm kendınıze ıyı bakın
çoooook teşekkürr ederim eylülcüm bıkmadan usanmadan herkese cevap yazıyorsun sayende bizde moral buluyoruz.inşallah senin gibi birgün bende başarı öykümü yazarım seni tekrar tebrik ediyorum.azmin başarısı bu olsa gerek
çok geçmiş olsun eylülcüm.
yediklerimi yazıyorum:
saat 15 gibi ancak bişeyler yiyebildim 1 küçük kase şehriye çorbası
akşam 18.30 da ; 1 kase mercimek çorbası 2 adet kabak dolması 1 dilim helvann yarısı
22.30 1 avuç badem
1 neskafe
geceyi de atlatırsam iyi sayılır yedikklerim değil mi eylülcüm :)
veeeee 10 günde 1 kilo vermişim,kilom çok olmasına rağmenama hak ettim ben,hiç dikkat edemedimben ne iradesiz bir insanım ya
geçen hafta yeni bir işe başladım,o yüzden bütün haftam uyum sağlamakla geçti:2:diyetime dikkat edemedim:2:napıcam ben kzlar??kızın azıcık bana
çok geçmiş olsun eylülcüm.
yediklerimi yazıyorum:
saat 15 gibi ancak bişeyler yiyebildim 1 küçük kase şehriye çorbası
akşam 18.30 da ; 1 kase mercimek çorbası 2 adet kabak dolması 1 dilim helvann yarısı
22.30 1 avuç badem
1 neskafe
geceyi de atlatırsam iyi sayılır yedikklerim değil mi eylülcüm :)
veeeee 10 günde 1 kilo vermişim,kilom çok olmasına rağmenama hak ettim ben,hiç dikkat edemedimben ne iradesiz bir insanım ya
geçen hafta yeni bir işe başladım,o yüzden bütün haftam uyum sağlamakla geçti:2:diyetime dikkat edemedim:2:napıcam ben kzlar??kızın azıcık bana
eylülcüm,yediklerimi yazsam gerçekten kızarsın banasabah normal bir kahvaltı yaptım.2 ince dilim ekmek az peynir,1 haşlanmış yumurta.arada yarım simit yedim((((((öğlen ise her şeyi mahveden bu:yarım ekmek tavuk döner ve yanında ayranişyerinde öyle yemek söylemişler((((((((ben de çıkıp başka bişey alamadım((((akşama ne yicem bilmiyorum
ama ben böyle gidersem kilo falan veremem,acilen toparlanmalıyım
bu sabah sehit haberleriyle uyandim cok uzgunum ,,,sehitlerimize allahtan rahmet,ailelerine bassagligi diliyorum...
bir haftadir misafir agirliyorum ,her yedigim lokmada vicdan azabi duydum ,valla vermemisim ama almamisimda cok sukur ,,,,,,bugun Turkiyeye donuyorlar ,diyete kaldigim yerden devam etmek istiyorum pes etmek yok...
aradakı yarım sımıt gayet normal canım benım
ara ogun ıcın tavsıye edılıyor ayranla yersen daha ıyı
aglenkı yarım ekmektede sorun yok
ben bır kere dınledım oglen ıkı hamburger yıyebılırsınız dıyolar kı ben yaptım bunu
benım lıstelerımı takıp etmıyosunuz sanırım arada sapıtıyorum ama oglen
:))) aksamıda umarım halledersın
bende bugun oglen yedım sınırlıydım hatırlamaıyorum ınan
ama aksamı resetledım sımdı ıncı ve on fındık yedım
yatmadan sut:)
sorun yok tam yol ılerı aksamı kucultelım :)
tuzu azaltalım bıtkı caylarını cogaltalım:))))
cok uzgun bır sabah gecırdık cıdden soyleyecek soz yok ...
umarım hersey senın ıcınde ıyı olur vızdan azabı kılo yapar unutma yedıkelrını unut:))))
ben bu sabah yagsız tuszsuz menemenle basladım
dun yuzmeye basladım donunce cok actım ama sut ıcıp yattım.
sabahtans onra platese gıttım
cok streslı bı gundu sacma sapan ıgle yemegı yedım ınanın hatırlamıyorum
mantıyı hatırlıyorumda gerısı bos
aksamı ac gecırıyorum o nedenle
fındık ve ıncır yıyorum...
herkese kolay gele:))))
kilo almak nekadar kolaysa kilo vermek bi okadar zor,gerci bu kilolarida uc gunde almadim ben,biraz zor ve uzun bir surec olacak gibi ,neyseki yazdiklarini okuyorum sabahlari birazda olsa moral buluyorum..
yuzmeye baslamissin valla azmine hayranim canim......
bende bu sabah menemen yaptim ama cok az yagla ve tuzsuz ,biraz beyaz peynirle ,iki tatli kasigi sekersiz recel ,herzamanki gibi sutlu kahvem bunlara eslik etti
oglen tavuk gogsu yanina kereviz salatasi yogurtlu ve tuzsuz (cok seviyorum ben eger denemediyseniz mutlaka deneyin derim,ben yogurdun icine rendeliyorum kerevizi hic kararmiyor sarimsak yerinede sarimsak tozu kullaniyorum agziniz hic kokmuyor)
ve arada ,,bir avuc LEBLEBI :))
cubuk tarcinli yesil cay