- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Ins cnm sen bat ne zmnİnşallah hayırlı haberleri alırız
Bencede ekim :) ins guzel haberler alırız hepimiz ekimdeEkimmm
Var daha benmki canm bu ay 8 gn geçikti inşallah ekim umudum 12 ekimIns cnm sen bat ne zmn
Eger duzeni bozulmazsa 29 gunde adet döngüm benm 21 ekim bat olması lazım benmVar daha benmki canm bu ay 8 gn geçikti inşallah ekim umudum 12 ekim
Ins ekimde beraber pozitifi goruruz cnmBat 27 Eylül ama adete 5-6 gün kala laboquick ultra erken testinde maalesef negatif gördüm ekim 5. Ayım olacak
Varikosel ne cnm gecmis olsun ayy hadi ins su an senin bat bnmkinden yakın ins pozitifi gorururuz kisa zamandaMerhaba kizlar benim bat 6 ekim esimde varikosel vardi 3 ay once ameliyat oldu
bugun kasiklarimda batmalar var merakla bekliyorum insAllah hepimiz hayirli guzel haberler aliriz
Sperm damarinda genisleme ayni zamanda sperm yok gibiydiVarikosel ne cnm gecmis olsun ayy hadi ins su an senin bat bnmkinden yakın ins pozitifi gorururuz kisa zamanda
Anladım cnm ameliyatla tedavi oldu mu peki cnm .... Ay hadi ins cnm ya bu ovulasyon testlerini bende dusunuyorum ama dusunmekle kaliyorum faydasi oluyir mu ki eczanede gordum de ama fiyat sormaya utandim ne bilimSperm damarinda genisleme ayni zamanda sperm yok gibiydi
Insallah canim bende suan ates basmasi bide kasiklarimda agri cok ovulayon testinde cift cizgiyi gorunce degerlendirdik insAllah tutmustur
Bende bu ay ilk kullandim.internetten siparis verdim inovia marka 35 adet 4 adet gebelik testi ile 55 tl ama serit tipi ovulasyon testi aldimAnladım cnm ameliyatla tedavi oldu mu peki cnm .... Ay hadi ins cnm ya bu ovulasyon testlerini bende dusunuyorum ama dusunmekle kaliyorum faydasi oluyir mu ki eczanede gordum de ama fiyat sormaya utandim ne bilimsen nerden aldin cnm ve fiyati ne arada
Ameliyattan sonra halen kontrole gitmedik 3 ayimiz yeni doldu bu ara gitmeyi dusunuyoruz doktoraAnladım cnm ameliyatla tedavi oldu mu peki cnm .... Ay hadi ins cnm ya bu ovulasyon testlerini bende dusunuyorum ama dusunmekle kaliyorum faydasi oluyir mu ki eczanede gordum de ama fiyat sormaya utandim ne bilimsen nerden aldin cnm ve fiyati ne arada
Bi ay icin kac tane ovulasyon testi kullaniliyor acabaBende bu ay ilk kullandim.internetten siparis verdim inovia marka 35 adet 4 adet gebelik testi ile 55 tl ama serit tipi ovulasyon testi aldim
Hayırlı haber olsun ins cnmAmeliyattan sonra halen kontrole gitmedik 3 ayimiz yeni doldu bu ara gitmeyi dusunuyoruz doktora
Amin insAllah Rabbim tum isteyenlerede bizede nasip etsinHayırlı haber olsun ins cnm
Çokça amin cnm insAmin insAllah Rabbim tum isteyenlerede bizede nasip etsin
İnşallah Allah gönlümüze göre verir canm ❤Eger duzeni bozulmazsa 29 gunde adet döngüm benm 21 ekim bat olması lazım benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?