eylülden umudu kesilip ekime umut bağlayanlar

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.714
82.187
598
30
Eylülde hamile kalırm mıyım dedim kalmak üzereydim ki yine olmadi kimyasal oldu genelde kimyasaldan sonra korunmamis kimse o yüzden simdi umudum ekim benimle beraber ekime umut bağlayanlar olarak beklyelim destek olalım istiyorum bat belli değil benim normalde 29 gunde bir döngum ama kimyasaldan sonra ne olacak bilemiyorum

Merhaba kizlar benim bat 6 ekim esimde varikosel vardi 3 ay once ameliyat oldu
bugun kasiklarimda batmalar var merakla bekliyorum insAllah hepimiz hayirli guzel haberler aliriz

Merhaba kizlar benim bat 6 ekim esimde varikosel vardi 3 ay once ameliyat oldu
bugun kasiklarimda batmalar var merakla bekliyorum insAllah hepimiz hayirli guzel haberler aliriz
Varikosel ne cnm gecmis olsun ayy hadi ins su an senin bat bnmkinden yakın ins pozitifi gorururuz kisa zamanda

Varikosel ne cnm gecmis olsun ayy hadi ins su an senin bat bnmkinden yakın ins pozitifi gorururuz kisa zamanda
Sperm damarinda genisleme ayni zamanda sperm yok gibiydi

Insallah canim bende suan ates basmasi bide kasiklarimda agri cok ovulayon testinde cift cizgiyi gorunce degerlendirdik insAllah tutmustur

Sperm damarinda genisleme ayni zamanda sperm yok gibiydi

Insallah canim bende suan ates basmasi bide kasiklarimda agri cok ovulayon testinde cift cizgiyi gorunce degerlendirdik insAllah tutmustur
Anladım cnm ameliyatla tedavi oldu mu peki cnm .... Ay hadi ins cnm ya bu ovulasyon testlerini bende dusunuyorum ama dusunmekle kaliyorum faydasi oluyir mu ki eczanede gordum de ama fiyat sormaya utandim ne bilim sen nerden aldin cnm ve fiyati ne arada

Bende bu ay ilk kullandim.internetten siparis verdim inovia marka 35 adet 4 adet gebelik testi ile 55 tl ama serit tipi ovulasyon testi aldim

Ameliyattan sonra halen kontrole gitmedik 3 ayimiz yeni doldu bu ara gitmeyi dusunuyoruz doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…