Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylülde hamile kalırm mıyım dedim kalmak üzereydim ki yine olmadi kimyasal oldu genelde kimyasaldan sonra korunmamis kimse o yüzden simdi umudum ekim benimle beraber ekime umut bağlayanlar olarak beklyelim destek olalım istiyorum bat belli değil benim normalde 29 gunde bir döngum ama kimyasaldan sonra ne olacak bilemiyorum
sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi demek cnm kumyasal gebeligi de bende ilk kez bu sitede duymuştum simdi de başıma geldi internete kimyasal gebelik nedir die yazsan daha aciklayici cvp alirsn snrm cnm
sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi demek cnm kumyasal gebeligi de bende ilk kez bu sitede duymuştum simdi de başıma geldi internete kimyasal gebelik nedir die yazsan daha aciklayici cvp alirsn snrm cnm