Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haydi bakalim insallahh bizim de cok yogun degildi bat 16 eylul insallahh o ay bu aydir :)

Adetlerim çok düzensiz ama telefona yüklediğim program 10 gösteriyor. O gün test yapsam cikar sanırım. Ama hiç umudum yok hamileyim diyemiyorum

İnşallah ama yumurta oluşmuyor yada geç oluşuyor dollenmiyor. İğne tedavisi görüyordum bu ay bayrama denk gelince iptal oldu. Hamileliği bırak yumurta bile oluşmadı muhtemelen.
Arkqdasimin ilk bebegi 5 yil tedavi sonucu olmustu o da nasilsq b3begim olmuyor diye korunmuyormus oglu oldu ikinci... bazi seyler nasip Allah ol der ve olur

Ben agustosta kurtaj oldum, 8 haftalik bebegin kalbi durdugu icin, bat ne zaman olucak bilmiyorum sabirsizlikla olmasini bekliyorum ki test yapicam ve yeniden deniyicez insallah. Hepimize bol sans, guzel haberler verelim bir birimize.

Ben agustosta kurtaj oldum, 8 haftalik bebegin kalbi durdugu icin, bat ne zaman olucak bilmiyorum sabirsizlikla olmasini bekliyorum ki test yapicam ve yeniden deniyicez insallah. Hepimize bol sans, guzel haberler verelim bir birimize.
Cok gecmis olsun rabbjm saglikla hamile kalmani nasip. Etsin tez zamanda

ben geçen yıl erken doğum yaptım 6 ay bekledik 6 aydır da deniyiruz olmuyor. İlk dusugum kendiliğinden gitti kürtaj olmadım ilk adeti görüp sonra baslamistik. Senin kürtaj olunca bekle bence rahmin iyilessin

ben geçen yıl erken doğum yaptım 6 ay bekledik 6 aydır da deniyiruz olmuyor. İlk dusugum kendiliğinden gitti kürtaj olmadım ilk adeti görüp sonra baslamistik. Senin kürtaj olunca bekle bence rahmin iyilessin
Gecmis olsun canim. Evet ben de adeti bekliyicem o zaman kadar koruncagiz. 2 ci defa boyle oldu bende. Ben de hamile kalamiyordum uzun zaman, megerse prolaktin yuksekmis ondanmis ilac ictim onun icin hemen kaldim, ama kalbi durdu 8 haftasinda. Kurtajdan sonra hic kanamam olmadi. 8-9 gun gecti kahve akintim var simdi.

inanmıyorum ciddi misin çok üzüldüm canım tanıyorum seni benim konulara yorum yazmıstın :(

Merhabalar benimde bat 12 eylul yarin doktor randevum var. Doktor esinin test sonuclari olmadan bisey yapamam demisti. Bu ay bakalim nasil tedavi uygulayacak.

Back