-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.921
Doktorumdan öle dedi takılan aletten dolayı diye ama burda hiç okumadığım için korktum valla sagol cnm içim rahatladı biraz eşim sagolsun valla Yataktayım ve masa meyve dolu sanırım 100 kilo olcam yakındaYok canim islemden dolayi normal hic korkma dinlen bol bol yemene dikkat et
Rica ederim canim hic stres yapmaDoktorumdan öle dedi takılan aletten dolayı diye ama burda hiç okumadığım için korktum valla sagol cnm içim rahatladı biraz eşim sagolsun valla Yataktayım ve masa meyve dolu sanırım 100 kilo olcam yakında
Baba olmayı çok istiyorlar ondan bunlar hepRica ederim canim hic stres yapmabenim esimde ole yazik gariplerim napsinlar heycanla bekliyor onlarda ben bugun sabah resmen aclikla uyandim
KesinlikleBaba olmayı çok istiyorlar ondan bunlar hepsanırım ilaçlardan bnde acıkıyorum hemen
Hayır cnm o neyKesinlikleoksapar kullaniyormusun canim ?
Kan sulandirici igne canimHayır cnm o ney
Coraspin kullanıyorum cnm benKan sulandirici igne canim
Amin kuzum inşallah haberdar et benideUmarim guzel haberler aliriz canim
Tamam canim sende haberdar etAmin kuzum inşallah haberdar et benide
Tamam tatlım önce sen vereceksin bigün önce çünküTamam canim sende haberdar et
Insallah guzel haberler veririm canim ya valla cok zormus beklemekTamam tatlım önce sen vereceksin bigün önce çünkü
Bnmde ağrım var kuzuya inan deli gibi ona bile seviniyorum bebek yerleşecek diye galiba delirdimInsallah guzel haberler veririm canim ya valla cok zormus beklemeksen nasil oldun benim dun islemden dolayi cok agrim olmustu sende de var mi canim
Bnmde ağrım var kuzuya inan deli gibi ona bile seviniyorum bebek yerleşecek diye galiba delirdim
Ya ben onu ekranda Gördüm ya minicik daha aklımdan çıkmıyor etkisinden çıkamadım halen kendimizi dinlememek mümkün değilbende dun ayni senin durumundaydim canim ama cok dinleme kendini cok ilac kullaniyoruz doktorum onlarin etkisi cok dedi insan ister istemez dusunuyor bugun kendimi dinledim surekli
Ayy evet ya dedimki kendime bu bile etkiledi kalp atisini duysam naparimYa ben onu ekranda Gördüm ya minicik daha aklımdan çıkmıyor etkisinden çıkamadım halen kendimizi dinlememek mümkün değilgünler geçmez artık
Valla deli misali tüm şehri dolanırız artıkAyy evet ya dedimki kendime bu bile etkiledi kalp atisini duysam naparim
Aminn canim insallahValla deli misali tüm şehri dolanırız artıkRabbim sen sevincimizi boşa çıkarma
Üşüme ve ateş basması oluyor diyorlar cnm kendini sıcak tut özellikle ayaklarınıKizlar bugun bende sabha kdr bi usume oldu korktum normalmidir ki?