- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.901
Amin canim insallah evet 5.gun embryosu insallah hayirlica tutunurAllahim en kisa surede versin 48 saat cok onemli 5.gun embriyosu ise digerlerinde 61 saat yazıyordu ben 2 gun iyi dinlendim bol su ictim ince iki dilim ananas yedim 3 gun .kabak cekirde ceviz badem yedim hala yiyorum bide manda yoğurdu yedim. 4 gun dus almadim doktir al dedi ama ben almadim ve kafama hic bise takmadim.yabancı çin dizisi vardi onu izledim bayagi izlettiriyordu aklima hic gelmedi transfer dizinin muptelasi olmustim
Aminnn canim insallahHayırlı olsun canım. Güzel sonuçlanır inşallah.
Canim bende dinleniyorum iyim sukurKizlar nasilsiniz ben uzandım dun gece ist bayagi şimşek yagmir vardi gece yatirmadi sabah biraz kahve reng akintim oldu cok az acayip tirstim bian önce pazartesi kan vermek istiyorum. Iyi olur sonuc ins
bende kullanıyorum yakiyor canimKizlar oksapar kullanan var mi aranizda? Ya bu igne felaket yakiyor kullananlsrda da boyle oldumu acaba?
Kizlar oksapar kullanan var mi aranizda? Ya bu igne felaket yakiyor kullananlsrda da boyle oldumu acaba?
Hastalara yaparken boyle yaktigini hic dusunmedim insan basina gelince anliyor aklim cikti resmen senin kacinci gun canim?bende kullanıyorum yakiyor canim
9.gun canımHastalara yaparken boyle yaktigini hic dusunmedim insan basina gelince anliyor aklim cikti resmen senin kacinci gun canim?
Amin canim inşallahTransferim oldu kızlar ekranda minicik halinide gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurlar bize evlatlarımız içim kıpır kıpır Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah.Kizlarr benimde bugun transferim oldu minnacik ekrandan gordum o bile icimi bi tuhaf etti ya dua edin bana
Canım hayırlı olsun inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. Kaçıncı gün embriyosu iki tanemi transfer edildi.Transferim oldu kızlar ekranda minicik halinide gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurlar bize evlatlarımız içim kıpır kıpır Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ben bugün progestana başladım yaptırdığımda çok yakmadı ama şimdi kalçam ve bacağım çok ağrıyor. Transferden itibarende oksapar ve leucostim başlıycam. İğne 3 e çıkacak.Kizlar oksapar kullanan var mi aranizda? Ya bu igne felaket yakiyor kullananlsrda da boyle oldumu acaba?
5. Gün cnm bir tane transfer edildi Amin inşallahhhCanım hayırlı olsun inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. Kaçıncı gün embriyosu iki tanemi transfer edildi.
Canimm hayirli olsun bende dun yaptirdim birlikte guzel haberi aliriz insallah bebislerimiz siki siki tutunur bizeTransferim oldu kızlar ekranda minicik halinide gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurlar bize evlatlarımız içim kıpır kıpır Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Insallah canim tesekkur ederimCanım hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Amin kuzum inşallah bnm biraz lekelenmem oldu ama korkuttu doktor normal dedi ama kafam karıştı sonu güzel olsun inşallah cnmCanimm hayirli olsun bende dun yaptirdim birlikte guzel haberi aliriz insallah bebislerimiz siki siki tutunur bize
Yok canim islemden dolayi normal hic korkma dinlen bol bol yemene dikkat etAmin kuzum inşallah bnm biraz lekelenmem oldu ama korkuttu doktor normal dedi ama kafam karıştı sonu güzel olsun inşallah cnm