- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.941
Evet canim doktor cok norml dediÜşüme ve ateş basması oluyor diyorlar cnm kendini sıcak tut özellikle ayaklarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim doktor cok norml dediÜşüme ve ateş basması oluyor diyorlar cnm kendini sıcak tut özellikle ayaklarını
İlk denemen mi senin cnm yaş kaçEvet canim doktor cok norml dedi
Evet canim ilk.. 30 oldum senin canim?İlk denemen mi senin cnm yaş kaç
Bnmde ilk cnm 28 yaşındayım bnde ne zamandır istiyorsunuz bi sıkıntınız var mıEvet canim ilk.. 30 oldum senin canim?
Biz 4 yil bitti canim evleneli ilk iki yil istemedik sonra esimde varikosel cikti ameliyat oldu ondan sonra dogal hamile kaldim dusuk yaptim bir yil bekledik tekrar hamile kalamadim tup bebege karar verdik canim. Sizde varmydi bir sknti?Bnmde ilk cnm 28 yaşındayım bnde ne zamandır istiyorsunuz bi sıkıntınız var mı
İnşâllah bu sefer sağlıklı nasip olur cnm biz 3 yıllık evliyiz sebepsiz cnmBiz 4 yil bitti canim evleneli ilk iki yil istemedik sonra esimde varikosel cikti ameliyat oldu ondan sonra dogal hamile kaldim dusuk yaptim bir yil bekledik tekrar hamile kalamadim tup bebege karar verdik canim. Sizde varmydi bir sknti?
Insallah canim hepimize insallahİnşâllah bu sefer sağlıklı nasip olur cnm biz 3 yıllık evliyiz sebepsiz cnm
İnşâllah bu sefer sağlıklı nasip olur cnm biz 3 yıllık evliyiz sebepsiz cnm
Dün transfer oldum cnm 5.gün embriyosuTransferin kaçıncı günü ? Kaçıncı gün embriyosuydu
Dün transfer oldum cnm 5.gün embriyosu
Amin cnm inşallah biraz var cnm sızlama gibi senin ne zaman oldu transferAnladım canım inşAllah tutunur bebiklerimiz ağrın falan varmı
Amin cnm inşallah biraz var cnm sızlama gibi senin ne zaman oldu transfer
Var mı sende cnm agrı belirti falanBenim Çarşamba günü oldu canım 4.günüm bugün
Var mı sende cnm agrı belirti falan
İnşâllah sonu güzel olurBenim ilk 2 gün çok oldu sızı ve bel ağrısı canım dün biraz hafifledi şimdi ara ara sol kasıkta sızlama oluyor
İnşallah canımİnşâllah sonu güzel olur