- 17 Mayıs 2018
- 45
- 33
- 41
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Bana da iğne olarak bahsetmedi ilaç kullanman gerekiyor dedi fakat internette tüp bebek yaptıran herkes iğneden bahsediyor sanırım normalde ayda bir tane yumurtamız oluyor bu iğneler o ay çok yumurta yapmamız içinbanada doktor adetin 2.gunu gel dedi ama ignelerden bahsetmedi. Anestezi altinda yumurta toplanacak demişti yada bahsetti ben o an ki şokla hatirlamiyorum bile :)
Canım benimBenim işkencem de transferden sonraki 10 gün.. tuttumu...
Ya tutmadıysa.. Ya tutar da kaybedersem..
Ya tutmazsa bir daha tedaviye başlamak zorunda kalacağım... Allah hepinizin yardımcısı olsun kucağınız sağlıkla dolsun inşallah.. benim 2 tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlandı.. yoruldum şimdiden kafam çok karışık allak bullak oldum... düşünmeye zamana ihtiyacım var...
Yok canım yanlış yer gibi bi durum yok bunlar küçük insülin igneleri gibi aşılamada da kullanmıştım ama her defasında hemşireye yaptırmıştık. Baktım bir sürü kullancam en iyisi kendim denedim oldu zaten tüp bebek merkezindeki hemşire de nasıl kullanacağını anlatıyornasil yani kendi igneni kendin mi yaptın ? Ya yanlis yerden vurduysan ne olacak
Çok basitmiş canım ,hiç canım yanmadı sende kendin yaparsın benceHadi hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçları da yazarsın burayaben de kendime iğne yapamam gibi geliyor bakalım nasıl olacak
Rabbim hepimize de hayırlısıyla evlat duygusunu yaşamayı nasip etsin. Bence olumsuz karamsar düşünceleri kafandan atmalısın. Çünkü negatif düşünceler olumsuzlukları çekmekte birebir.. Sen olumlu şeyler düşün ki iyi şeyler olsunBenim işkencem de transferden sonraki 10 gün.. tuttumu...
Ya tutmadıysa.. Ya tutar da kaybedersem..
Ya tutmazsa bir daha tedaviye başlamak zorunda kalacağım... Allah hepinizin yardımcısı olsun kucağınız sağlıkla dolsun inşallah.. benim 2 tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlandı.. yoruldum şimdiden kafam çok karışık allak bullak oldum... düşünmeye zamana ihtiyacım var...
Hayırlı olsun tedavinMerhaba, Eylul ayinda ben de tup bebek yaptiranlardanim. Persembe gunu ignelerim basladi
Ben genetik sonucumu bekliyorum. Sonra başlıycam bi pürüz çıkmazsa. Eylülün ilk haftası gibi başlarım Allah izin verirse.Bendee aynı durumdayım benim de 5 haftalık kimyasal gebelik denildi düştü çok üzüldüm bende bugün muayneye gittim ve karar verdim
hadi hayırlısı canımYok canım yanlış yer gibi bi durum yok bunlar küçük insülin igneleri gibi aşılamada da kullanmıştım ama her defasında hemşireye yaptırmıştık. Baktım bir sürü kullancam en iyisi kendim denedim oldu zaten tüp bebek merkezindeki hemşire de nasıl kullanacağını anlatıyor
insallah sonuna kadar gotururuzde sorunsuz atlatirizBen de Eylul transferi bekleyenlerindenim.Insallah hepimiz hayirli haberlerimizi aliriz. Ben 35 yasindayim ilk denememiz olucak. KAH hastasi oldugum icin direk tup bebege yonlendirdiler. Benim yumurta rezervim biraz dusuk onun disinda dogum kontrol hapi ile regl goruyorum. Inslllah Eylulde hamis oluruz kizlar cok heyecanliyim.
Aynı anda olmuşuz canım. Bende cuma günü başladım 2.tedavime dondurulmuş konulacakSonunda adet oldum yarın 5. denememe başlıyorum insallahhh
Rahime niye çizik atıldı ki canım??Selam kızlar bende 2.tedavime başladım cuma günü.mayista başarısız oldu tedavim.gecen ay rahime çizik atıldı cumada adetimle bir tedaviye başladık 2 tane yada 3 tane dondurulmuş 5.gun embriyom transfer edilecek.insallah hepimiz seviniriz eylül ayında
Mayis ayında 2 tane 5.gün embriyosu transferim oldu canim fakat tutmadı.sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım kimyasal oldu.ondan doktorum transfer öncesi tedbir amaclı yaptı iyikide yapmış rahimde çökme varmış o düzeltildi canımRahime niye çizik atıldı ki canım??
İnşallah bu ay süper haberler alırsın canımMayis ayında 2 tane 5.gün embriyosu transferim oldu canim fakat tutmadı.sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım kimyasal oldu.ondan doktorum transfer öncesi tedbir amaclı yaptı iyikide yapmış rahimde çökme varmış o düzeltildi canım
Insaallah cok tesekkurlerinsallah sonuna kadar gotururuzde sorunsuz atlatiriz