- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 398
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.081
Allah razı olsun çok teşekkür ederimSakin korkma.yumurta toplama islemi sorunlu degil.sadece bikac gun dinlenmeye calis.allah yardimcin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimSakin korkma.yumurta toplama islemi sorunlu degil.sadece bikac gun dinlenmeye calis.allah yardimcin olsun
Normal hamile kalmışın zaten iki kere direk tüp bebek istiyorum de sen ne sölersen onu yapar doktor şart olmaya bilir arkadaşımada aynını dedilerdi histereskopi randevusu aldı meğer hamileymiş bence bir doktora daha sor derim yinede sen bilirsinKizlar hepinize iyi aksamlar.Bugun tup bebek denemesi icin bahceci klinigine gittik.Yas 36 yumirtaliklarim ve rezervim iyi durumdaymis hormon testlerim normal esimin de bir sorunu yok bizim sorunumuz is dolayisiyla biraraya gelemiyor olmamizdi.Bu yuzden tup bebek denemesi yapmayi uygun gorduk.Doktor da hersey yolunda bi de rahil filmi cekelim dedi.Cekildi filmim tuplerim acik ancak rahimde yapisiklik var diyip histereskopi onerdi.Histereskopi sonrasi tup bebek yapicaz dedi.Ancak benim dogal yolla 2 gebeligim var ikisini de kendi istegimle sonlandirdim.Bi tanesi 9 ay onceydi.Merak ettigim histereskopi sart midir sizce.Sadece hsg ile de dogal yoldan gebe kalmam olasi olabilir mi.Dusunceleriniz nedir kizlar.Bu arada lutfen daha onceki gebelik sonlandirmalarim hakkinda argida bulunmazsaniz sevinirim.Amac bilgi alisverisi yapmak simdiden tesekkur ederim kizlar.
Normal hamile kalmışın zaten iki kere direk tüp bebek istiyorum de sen ne sölersen onu yapar doktor şart olmaya bilir arkadaşımada aynını dedilerdi histereskopi randevusu aldı meğer hamileymiş bence bir doktora daha sor derim yinede sen bilirsin
Canim cok tesekkur ediyorum.Soylediklerini dikkate alicam.Ilgin icin tesekkur ediyorumNormal hamile kalmışın zaten iki kere direk tüp bebek istiyorum de sen ne sölersen onu yapar doktor şart olmaya bilir arkadaşımada aynını dedilerdi histereskopi randevusu aldı meğer hamileymiş bence bir doktora daha sor derim yinede sen bilirsin
Merhabalar rahimdeki yapışıklığınız daha önceki sonlandırılan gebeliklerinizden kaynaklı bi durum bu yapışıklık tüp bebeğin tutunmasını ciddi anlamda etkiliyor bence doktoru dinleyin ve bu engeli aşın önce sonrası için bir yol çizersiniz tüp veya normal yolları denemek gibi geçmiş olsun bu aradaKizlar hepinize iyi aksamlar.Bugun tup bebek denemesi icin bahceci klinigine gittik.Yas 36 yumirtaliklarim ve rezervim iyi durumdaymis hormon testlerim normal esimin de bir sorunu yok bizim sorunumuz is dolayisiyla biraraya gelemiyor olmamizdi.Bu yuzden tup bebek denemesi yapmayi uygun gorduk.Doktor da hersey yolunda bi de rahil filmi cekelim dedi.Cekildi filmim tuplerim acik ancak rahimde yapisiklik var diyip histereskopi onerdi.Histereskopi sonrasi tup bebek yapicaz dedi.Ancak benim dogal yolla 2 gebeligim var ikisini de kendi istegimle sonlandirdim.Bi tanesi 9 ay onceydi.Merak ettigim histereskopi sart midir sizce.Sadece hsg ile de dogal yoldan gebe kalmam olasi olabilir mi.Dusunceleriniz nedir kizlar.Bu arada lutfen daha onceki gebelik sonlandirmalarim hakkinda argida bulunmazsaniz sevinirim.Amac bilgi alisverisi yapmak simdiden tesekkur ederim kizlar.
Rica ederim canım geçmiş olsunCanim cok tesekkur ediyorum.Soylediklerini dikkate alicam.Ilgin icin tesekkur ediyorum
Rica ederim canım.Anladim canim cok saol bu bilgi cok isime yaradi benim
2 gün sonra tekrarla canım. 5.gün embriyosu benim kan testi için bile 11 gün sonraya gün verdiler.Kızlar 3.gun donmuş embriyonun 8.günündeyim test yaptım tek çizgi erkenmi yaptım testi yada yokmudur gene
aynen benim de öle bugün 10.günüm yapmadım kanı bekliyorum ama umudum yok belli olmazKızlar 3.gun donmuş embriyonun 8.günündeyim test yaptım tek çizgi erkenmi yaptım testi yada yokmudur gene
Merhaba kızlar transferimin 8.günü karnım agriyo çok üzgünüm adet mi olcam yoksa ya
Hiç endişelenmeyin. Ben ilk gebeliğim de hamileliğimi öğrenmeden bi kaç gün önce adet ağrıları çekmeye başlamıştım. Hatta son akşam ağrım öyle belirgindi ki progestanı yapmadan yattım akşam. Sabah 10.günüydü aşılamanın yinede test yapayım dedim. Bi baktım çift çizgi.Benimde 7. Günüm ve adet ağrılarına benzer ağrılarım var endişeliyim.offf
İnşallah cnm bizimde olulu olurHiç endişelenmeyin. Ben ilk gebeliğim de hamileliğimi öğrenmeden bi kaç gün önce adet ağrıları çekmeye başlamıştım. Hatta son akşam ağrım öyle belirgindi ki progestanı yapmadan yattım akşam. Sabah 10.günüydü aşılamanın yinede test yapayım dedim. Bi baktım çift çizgi.
Ne bileyim acele ettim umudum yok2 gün sonra tekrarla canım. 5.gün embriyosu benim kan testi için bile 11 gün sonraya gün verdiler.
Hayırlısı herseyin benimde umudum yok hicaynen benim de öle bugün 10.günüm yapmadım kanı bekliyorum ama umudum yok belli olmaz
inşallah mucize olur ikimiz içindeHayırlısı herseyin benimde umudum yok hic
Hayalet çizgi çıktı bidaha test yaptım hayırlısı artık çok zormuş rabbim dermanimizi versininşallah mucize olur ikimiz içinde
Kacinci gunun canim?Hayalet çizgi çıktı bidaha test yaptım hayırlısı artık çok zormuş rabbim dermanimizi versin
aa çıktıysa yarın daha netleşir o zamanHayalet çizgi çıktı bidaha test yaptım hayırlısı artık çok zormuş rabbim dermanimizi versin
8.günüm 3.gün embriyosuKacinci gunun canim?
Bende öyle düşünüyorum canım bakalım hayırlısı erken testle yaptım bu seferaa çıktıysa yarın daha netleşir o zaman