- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Hayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurYarın transferim yapılıo .dua edin arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurYarın transferim yapılıo .dua edin arkadaşlar
İnşallah cnmHayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur
Bu ay olucak mı canım transferinKizlar benimde sabah opum oldu cok sukur 16 tane yumurta toplamis doktorum gayet guzeldi cok agrim olmadi hatta 3 saatlik yola gittim cok korkmayin badit bir islem
Yok canim bir ay rahim dinlendiriyor doktorum ondan sonraki ay olcak insallahBu ay olucak mı canım transferin
canım adet başlangıcın ne zaman şimdiden belli oldumu transfer tarihin
İnşallah güzel haberler verirsin bizeHayırlı akşamlar kızlar bende yarın kan testi yaptıracağım inşş güzel haberler vermek nasip olur dualarınızda bu arkaşınızıda unutmayın
Anladım canımmYok canim bir ay rahim dinlendiriyor doktorum ondan sonraki ay olcak insallah
Ay hadi inşallah canım güzel haberlerle gelHayırlı akşamlar kızlar bende yarın kan testi yaptıracağım inşş güzel haberler vermek nasip olur dualarınızda bu arkaşınızıda unutmayın
İnşşş canımmm benimmm inşİnşallah güzel haberler verirsin bize
İnşşş canımmm benimmmAy hadi inşallah canım güzel haberlerle gel
ben inaniyorum insallah çok guzel haber verecen :)Hayırlı akşamlar kızlar bende yarın kan testi yaptıracağım inşş güzel haberler vermek nasip olur dualarınızda bu arkaşınızıda unutmayın
insallah cok guzel gecer mutlu bir haber alirsinYarın transferim yapılıo .dua edin arkadaşlar
Kaç yumurta toplanmıştı sizin opuda?Benim hiç ağrım olmadı normal birgün gibiydi sadece narkozdan dolayı o gün uykulu gibiydim hep ertesi gün normale döndüm
Kaç yumurtanız toplanmıştı opuda?Ben tam ohss olmadım, ama çok şiştim. Çok zorlandım. O idrar yaparken zorlanma acısı en kötüsüydü. Ama şükür 4 5 günde geçti. Doktor böyle olacagını öngörüp taze transfer yapmadı. 1 ay dinlenip, sonraki ay dondurulmus transfer oldum.
İlk pozitif haberini senden alırız inşallah.Hayırlı akşamlar kızlar bende yarın kan testi yaptıracağım inşş güzel haberler vermek nasip olur dualarınızda bu arkaşınızıda unutmayın
13 yumurta canımKaç yumurta toplanmıştı sizin opuda?
İğnelerden dolayı normal canımKızlar bugün kan vermiştim. Estradiol 1875 çıkmış. Daha önceki testlerde 20 30 filan çıkmış. İğnelerden kaynaklı bu kadar yükselme normal mi?
13 yumurtam toplanmıştıKaç yumurtanız toplanmıştı opuda?