- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.685
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Hamilelik haberini alırız inşallah arkadaşım.
inşallah canım hepimiz güzel haberler için burda olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik haberini alırız inşallah arkadaşım.
Evet bugün 5. GündüBeni de bugün aradılar, döllenme olmuş ama kaçının devam ettiği için 3.gün yani çarşamba arayacağız dediler canımm büyük merakla bekliyorum hayırlısı inşallah. Önemli olan sayı değil sakın moralini bozma canım bugün 5.gün müydü
İnşallah güzelce tutunur bebeğin sana canımkızlar yrn transferim var dualarınızı bekliyorum
Cem çelik gidiyorum bugün transferim oldu ok memnunumMerhaba kızlar ,
1 yıl aradan sonra ben de tekrar tüp bebeğe başlama kararı aldım..Daha önce bir doktorda tüp bebek denememiz oldu.Sorun sperm hareketsizliği .. 20 eylül de bahçeci Cem Çelik ve Memorial Yücel Şahin ile ön görüşme talep ettim.Çok kararsızım Var mı tavsiyesi olan , çok makbule geçer teşekkür ederim.
amin inş cnmİnşallah güzelce tutunur bebeğin sana canım
Hayırlısı olsun canım dualarım seninleBugün kontrolüm vardı. Multifoliküler dediler. Sayısı 13-14müş. Çok iyi dedi hem ultrason yapan doktor hem tüp bebek doktorum. Çarşamba yine kontrol var, doktorum cuma opu olur muhtemelen dedi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
kızlar yrn transferim var dualarınızı bekliyorum
Bugün dondurulmuş 1 adet 5. Gün embroyosu transfer oldum hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben cem celikte tadavi görüyorum okadar kalabaki ortam pek ilgi göremedim acıkcası odaya girmen ve cıkman bir oluyor bahceci iyi hoş güzel ama felaket kalaba ilgisizlerMerhaba kızlar ,
1 yıl aradan sonra ben de tekrar tüp bebeğe başlama kararı aldım..Daha önce bir doktorda tüp bebek denememiz oldu.Sorun sperm hareketsizliği .. 20 eylül de bahçeci Cem Çelik ve Memorial Yücel Şahin ile ön görüşme talep ettim.Çok kararsızım Var mı tavsiyesi olan , çok makbule geçer teşekkür ederim.
inşallah cnmİnşallah pozitif haberini alırız
Allah yardimcin olsun canım. Allah elini boş cevirmesinkızlar yrn transferim var dualarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallahBenide heyecan basıyor simdiden. Birkac gune kadar adet olacam veee süreç başlayacak
amin canım hepimizinAllah yardimcin olsun canım. Allah elini boş cevirmesin
Benide heyecan basıyor simdiden. Birkac gune kadar adet olacam veee süreç başlayacak
inşallah canımHayırlısı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah
teşekkür ederim canımşimdiden hayırlı olsun