-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Canim simdi gordum msjini igneler yapilcak yumurtalar belli boyuta gelecek oyle toplanacakKizlar benim merak ettiğim şey şu adetin 2. Gun gel dedi doktor yumurta toplanacak dedi. Simdi hemen mi toplanacak yoksa iğneler mi başlanacak
yok birsey demedine guzel cnm surecimiz beraber ilerler tahlilden baska zaman doktor gel dedimi sana
Evet anestezili oluyo canım ama 10 15 dk lik bi işlem. Sonrasında eve geldigimde karnimda agri vardi benim.Yumurta toplama yapılan kızlar anestezi mi veriliyor nasıl oluyor merak ettim ağrılı bi işlemmi
Amin inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallahBiz de bu ay ikinci kere tüp bebek tedavisine başlıyoruz. dua edin kızlarAllah her isteyene nasip etsin inşallah
Benimde ilk olacak bakalım heyecanliyim cokBiz de bu ay ikinci kere tüp bebek tedavisine başlıyoruz. dua edin kızlarAllah her isteyene nasip etsin inşallah
Hmm anladım canım teşekkürlerEvet yaşın 35 ve uzeriyse ıkı tane isteyebılıyorsun
Canım naptın ne yapıldı kontroldeBen varım 4 eylülde kontrol var transfer günüm belli olacak 1 hafta içinde olur demişlerdi kismet
Canim ondan bende vuruldun ağrısı oluyor. Şırıngası farkli biraz ignesi. Gonal f hic acımıyordu ama o aci yapiyor ama hafif ya 10 dakikaya geçiyor bitanemBu arada hemşire birde cetrotide yazdı. Ama bunu şimdi alma cuma geldiğinde konuşuruz ultrasona göre onu ilerleyen günlerde kullanacaksın dedi. Cetrotide nasıl? Gonal f gibi mi? Acısı oluyor mu sonradan?
Allah kolaylık versin. Kac yumurta var su anda?Kizlar il dışına git gel yapiyoruz mahvolduk.
1,5 saat git 1,5 saat dön
9 gibi orda olcam insallah tekrardan e2 me bakilacak esimde sperm vercek ama opu yapilmicak . Bugün..
Neden istedi anlamadim toplama öncesi dedi.
15 tane nerdeyse igne vuruldum sesim çıkmadi 1 sperm vercek eşim söyleniyor bu erkekler neden böyle
Herhalde cuma gunu falan yada ctesi opu olur
Değerim yüksek çıkıyor. Pcos um.
Doktor dondurma yapacakmış embriyolari. Sonraki adetten sonra transfer
Benim durumumda olan var mi?
Ben de varım canım Allah kolaylık versin hepimizeKizlar il dışına git gel yapiyoruz mahvolduk.
9 gibi orda olcam insallah tekrardan e2 me bakilacak esimde sperm vercek ama opu yapilmicak . Bugün..
15 tane nerdeyse igne vuruldum sesim çıkmadi 1 sperm vercek eşim söyleniyor bu erkekler neden böyle
Çok sağol canımEvet anestezili oluyo canım ama 10 15 dk lik bi işlem. Sonrasında eve geldigimde karnimda agri vardi benim.
Ah bu erkekler. Benim eşimde of yine mi sperm vercem dedi bende artık tutamadım kendimi. Benim çektiklerim ne olacak bu zamana kadar kaç defa doktora gittim kaç doktor gördü beni hormonlarim alt üst oldu. O çatala yatmak nasıl bir duygu sen biliyomusun ? Hele üniversitede oda da 4 öğrenci bir doktor vardı ve ben çatala yatıyordum benim ne hissettiğimi düşünüyor musun ? Bu çocuk ikimizin olacak ben bu kadar şey yaşarken senin yapman gereken tek şey sperm vermek o da bir odada tek başına kimsenin önünde de değilsin. Onu da bir zahmet yapacaksın dedim. Şimdi hiç sesini çıkarmadan gidip geliyorBen de varım canım Allah kolaylık versin hepimize
Bence kötü birşey değildir bence, sayı fazla olunca embriyo sayısını da artırır.. eşine de iyi demişsin valla bizim neler çektiğimizi anlamadan söyleniyorlarMerhaba arkadaşlar. Pazartesi günü tedavide 8.günümdü kontrole gittim. Doktor muayene etti. Herhangi bir sıkıntı var mı dedim . "Gayet iyisin. Yumurta bakımından oldukça zenginsin. Bunun için ufak dozlarla küçük küçük ilerledik ama buna rağmen çok fazla yumurtan oluştu büyük ihtimalle cuma günü yumurtalari toplarız," dedi . Bugün kontrolüm var ama yumurtanin fazla olması kötü bir sey mi ki anlamadım tam olarak .
Bakalım ne zaman başlarlar, acısı ne olur ne kadar olur artık çokta mühim değil aslında. Başa gelen çekiliyor.Canim ondan bende vuruldun ağrısı oluyor. Şırıngası farkli biraz ignesi. Gonal f hic acımıyordu ama o aci yapiyor ama hafif ya 10 dakikaya geçiyor bitanem
Benim eşimde çok farklı değil canım. O sperm verme olayını gözünde öyle büyütüyo ki. 2 güne 1 ultrasona giren ben, iğneleri yapan hormonları alan ben.. Bi sperm veriyo onada söylenip duruyo.Kizlar il dışına git gel yapiyoruz mahvolduk.