- 20 Şubat 2018
- 236
- 274
- 37
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Bana gonal 112.5 olarak basladık bugun 75 düşürdü 2. Kutudayım..Benim amh 1.01 di gonalfı 300 olarak vurdum 5 kutu bitirmiştim canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana gonal 112.5 olarak basladık bugun 75 düşürdü 2. Kutudayım..Benim amh 1.01 di gonalfı 300 olarak vurdum 5 kutu bitirmiştim canımm
Herkesin yumurta durumuna göre farklı dozlarda veriliyor inş güzel kaliteli yumoşların olur canımmBana gonal 112.5 olarak basladık bugun 75 düşürdü 2. Kutudayım..
Canım iki taraftan mı yaptın yoksa tek iğne miydi? İnşallah bi sorun olmazKızlaaar çok çok acil bir sorum var, çatlamamaiğnenin bir kısmı dışarı aktı, hatta yarısı ya da daha fazlası. Ne yapmam lazım doktoruma da ulaşamadım çok üzüldüm çok
Benim amh 6.36 gibi bişeydi ama doktor amh istemedi bile pcos olduğundan. 225 doz kullandım bendeMerhaba kizlar, acaba sizlerin AMH kac ve kac Doz Gonal kullaniyorsunuz günlük?
Embriyo için bişey demediler bana canım inşallah yarını bi sorunsuz atlatayım diye bakıyorum çok fazla sancı ve bulantım varBende pcosum canım benimde donduruldu ve bu cuma kontrol için gidicem inş. Sonra 5 gün sonra gidicem transfer için. Acaba embryoya karisabiliyomiyuz 1 ya da 2 tane olsun diye
İnşallah canımHafif hafif var kuzum. Hadi bakalim canım insallah birsürü cok kaliteli yumurtalar çıkar
Genelde adetin 2. Veya 3. Günü kanda hormon değerlerine bakıyorlar ve ultrasonla da muayene edip iğnelere başlıyorlar senden ne tahlili istedilerKizlar benim adet tarihim 12 eylul doktor benden tahlil istedi cokmu surec var adetten once tup bebek icin
canim bilmiyorumki kagitta uvf faln yaziyordu ben il disindayimya acaba surec uzun olurmu diye merak ettim bugun aksm doktorla ancak gorusebildim dediki tahlierin yokki bu ay baslayalim bende dedim adet degilimki dedim dediki bir an evvel yaptirki adete kadar yetissin dediGenelde adetin 2. Veya 3. Günü kanda hormon değerlerine bakıyorlar ve ultrasonla da muayene edip iğnelere başlıyorlar senden ne tahlili istediler
Aynen kuzum, istenen tahlilleri bende öncesinden yaptırdım adet olunca geldim direk başladık. Bende şehir dışından geldim ailemin yanında kalıyorumcanim bilmiyorumki kagitta uvf faln yaziyordu ben il disindayimya acaba surec uzun olurmu diye merak ettim bugun aksm doktorla ancak gorusebildim dediki tahlierin yokki bu ay baslayalim bende dedim adet degilimki dedim dediki bir an evvel yaptirki adete kadar yetissin dedi
Canim surec nasil tek bir gunmu doktora gittin bana dediki tahlilleri yaptirki yetissin adetine kadarAynen kuzum, istenen tahlilleri bende öncesinden yaptırdım adet olunca geldim direk başladık. Bende şehir dışından geldim ailemin yanında kalıyorum
Hsg, amh, fsh, lh, tsh değerlerini filan görmek isterler. Eşinin de hormonlarına bakılması gerekir. Sperm testi isterler.Canim surec nasil tek bir gunmu doktora gittin bana dediki tahlilleri yaptirki yetissin adetine kadar
Ben ramazan bayramı arefesinde ön görüşmeye gittim kuzum, bütün tahlillerimi hsg filmimi falan herşeyi götürdüm sonra adetinle gel başlarız dediler o arada bende rapor çıkarmak istedim bide üniversite hast. Histereskobi yaptı sonra geldim adetle başladık iğnelereCanim surec nasil tek bir gunmu doktora gittin bana dediki tahlilleri yaptirki yetissin adetine kadar
Evet hatta bunlara ek başka tahlillerde istediler anti hıv, anti hbs vs.. biz ilk gittiğimizde istenen tahlillerin %90ı elimizde vardıHsg, amh, fsh, lh, tsh değerlerini filan görmek isterler. Eşinin de hormonlarına bakılması gerekir. Sperm testi isterler.
canim bende hsg sonucumu esimin sperm sonucunu progestron sonucumu birde adetin ikinci gunu olan hormon testini goturdum yarinda gideyim sorun yokta adet baslangicinda gidicem tekrar acaba adetten kac gun sonra transfer oluyor canim opu kac gun sonra yapiliyorBen ramazan bayramı arefesinde ön görüşmeye gittim kuzum, bütün tahlillerimi hsg filmimi falan herşeyi götürdüm sonra adetinle gel başlarız dediler o arada bende rapor çıkarmak istedim bide üniversite hast. Histereskobi yaptı sonra geldim adetle başladık iğnelere
Adetin 2. Günü başladım ben iğnelere, yarın 13. Gün opu olacak. Transfer hemen olmayacak adet olunca tekrar gelicem rahim hazır mı diye bakıp ona göre karar verecekmiş transferi tam bilmiyorum o yüzdencanim bende hsg sonucumu esimin sperm sonucunu progestron sonucumu birde adetin ikinci gunu olan hormon testini goturdum yarinda gideyim sorun yokta adet baslangicinda gidicem tekrar acaba adetten kac gun sonra transfer oluyor canim opu kac gun sonra yapiliyor
benimkide 13 eylüle denk geliyor. Dun tahlil verdim bugun sonucunu aldim. Benimde tüp bebekKizlar benim adet tarihim 12 eylul doktor benden tahlil istedi cokmu surec var adetten once tup bebek icin
ne guzel cnm surecimiz beraber ilerler tahlilden baska zaman doktor gel dedimi sanabenimkide 13 eylüle denk geliyor. Dun tahlil verdim bugun sonucunu aldim. Benimde tüp bebek