Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adetım düzensiz ve leke şeklinde oluyorum çocuk düşünüyorum diye doktora gıttım alttan muayene etti bı sorun yok dedi adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi fakat adet günüm geçti test yaptım negatif napmalıyım ya bu durum çok kotu
Bi sonraki ay adetin 2 veya 3. Günü gidip bi kan verip hormonlarına baktır canım.. Yasin kac bu arada?

Yumurtlama olmazsa mi ağrı sızı olurmuş? Benim de kasigimda bi ağrı var kaç gündür çünkü
Ben sordum çatladığını akıntıdan mı anlayacağım die hafif ağrı sızlanma olur dedi. Bugün yumurtam. 20.04 çıktı da doktor yarın çatlayabilir dedi o yzden sordum nasıl anlarım die

İnsallah canim :) ben de hevesleniyorum iyice.. Ama bi taraftan da bu ay olmasa diyorum. Dişçiye gidemem bu ay olursa.. Ama olsun da istiyorum özetle :deli: yani :KK70:hayırlı haberlerini bekliciimm :)
Bnde snin guzel habrlerini bekliyorm canm insallah hakkimizda hayirlsii olsn.:) Bn yarin bi erken gebelktesti yapicm

Ben sordum çatladığını akıntıdan mı anlayacağım die hafif ağrı sızlanma olur dedi. Bugün yumurtam. 20.04 çıktı da doktor yarın çatlayabilir dedi o yzden sordum nasıl anlarım die
Canım doktor sabah ilişkisi olsun dedi mi? Sabah spermler daha güçlü oluyormuş ya bazı kişilere doktor sabah öneriyormuş

Canım doktor sabah ilişkisi olsun dedi mi? Sabah spermler daha güçlü oluyormuş ya bazı kişilere doktor sabah öneriyormuş
Bana gün aşırı yap dedi istersen bu 2 günğ değerlendir hergün birlikte ol dedi :KK48: ben dün birlikte oldum o yzden bugünü geçicem bugün çatlada bile 24 saatlik ömrü varmış yarın birlikte oluruz dedim bakalım ya nasip inşallah tutar bu sefer ama şuan akıntım yok

Bana gün aşırı yap dedi istersen bu 2 günğ değerlendir hergün birlikte ol dedi :KK48: ben dün birlikte oldum o yzden bugünü geçicem bugün çatlada bile 24 saatlik ömrü varmış yarın birlikte oluruz dedim bakalım ya nasip inşallah tutar bu sefer ama şuan akıntım yok
Bende dünü değerlendirdim ve benimde yumurtlama kanamam çok az geldi bugün galiba bitiyor aynı gidiyoruz seninle hayırlısı olsun bakalım inşallah tutar :)

oldu mu

Bende dünü değerlendirdim ve benimde yumurtlama kanamam çok az geldi bugün galiba bitiyor aynı gidiyoruz seninle hayırlısı olsun bakalım inşallah tutar :)
Canım bugünü değerlendircekmisin peki :110: ben karar veremedim de dün birlikte olduk o etki etmez mi eğerki bugün çatlamışsa

Back