- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.881
O zman bekle cnm inşallah adet olmazsin gelir bebisCaim dogru diyosun ama yaamizdaki eczaneden o kadar cok test aldm ki Artik test almaya untanir oldm.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zman bekle cnm inşallah adet olmazsin gelir bebisCaim dogru diyosun ama yaamizdaki eczaneden o kadar cok test aldm ki Artik test almaya untanir oldm.![]()
Canim sn adete kac gun kala kan verdnn?:)Kızlar kan sonucu 18.1 :)
Insallah cnmm:) Snde yok mu biseylerr:)O zman bekle cnm inşallah adet olmazsin gelir bebis
adete 5 gün kala verdim 18 cikmisti, 3 gün sonra bi daha verdim 118 çıktıCanim sn adete kac gun kala kan verdnn?:)
Hmm bnde vermek istiyorm ama ya cikmassa diye korkuyodm bugun artik cuma gecti arada hafta sonu var pazartesi sabahtan vericem saglik ocaginda insallah cikar.O zamanda adete bi gun kalmis olucak.Bide goguslrn nasildi canim aciyomuydu Bnimkinin hem uclari hemde yan taraflari cok aciyor yumurtalamadn iki gun sonra acimaya basladi hala aciyoradete 5 gün kala verdim 18 cikmisti, 3 gün sonra bi daha verdim 118 çıktı
Yok cnm eşimle aram.bozuktu bugün 10.günüm bakalım inşallah bu ay hamile kalırım hepimiz o mutlu haberi alalım bu ay inşallahInsallah cnmm:) Snde yok mu biseylerr:)
canım ben idrar testi yaptım önce silik çıkınca kan verdim, benimki erken döllenmiş heralde çıkmazsa uzulme yani benimki erken çıktı :)ben de sadece akıntı ve bel ağrısı vardı 5 gün önce, şimdi kasıklarım da batıyorHmm bnde vermek istiyorm ama ya cikmassa diye korkuyodm bugun artik cuma gecti arada hafta sonu var pazartesi sabahtan vericem saglik ocaginda insallah cikar.O zamanda adete bi gun kalmis olucak.Bide goguslrn nasildi canim aciyomuydu Bnimkinin hem uclari hemde yan taraflari cok aciyor yumurtalamadn iki gun sonra acimaya basladi hala aciyor
Yok cnm eşimle aram.bozuktu bugün 10.günüm bakalım inşallah bu ay hamile kalırım hepimiz o mutlu haberi alalım bu ay inşallah
canım ben idrar testi yaptım önce silik çıkınca kan verdim, benimki erken döllenmiş heralde çıkmazsa uzulme yani benimki erken çıktı :)ben de sadece akıntı ve bel ağrısı vardı 5 gün önce, şimdi kasıklarım da batıyor
Kaç gündür konuşmuyordu bugün konuştu sukur inşallah yaklasmazsa valla ben üstüne atliycam 10.gün bugün değerlendirmeye başlamak lazim☺Kiz insallah barisirsnz bizde bu aralar bozuktuk ama iyiyz simdi:) gecer yani üzme canini Insallah bu ekim aynda guzel haberler alirz:)
Benim de aynı.. Ayın 3ü..dun dayanamayıp yaptım test bişey yoktu. Hayırlısı bakalım :)Kizlarr bata 4 gun varr test yapmamak icin zorr tutuyorm kmdimiii☺
Benim de aynı.. Ayın 3ü..dun dayanamayıp yaptım test bişey yoktu. Hayırlısı bakalım :)
Testini atsana cnm bakalim.bende de var 2. Cizgi ama bilemiyorum.Kızlar bugün test yaptım çift çizgi çıktı![]()
İnsallah canim :) ben de hevesleniyorum iyice.. Ama bi taraftan da bu ay olmasa diyorum. Dişçiye gidemem bu ay olursa.. Ama olsun da istiyorum özetleAyy insallah bu ay adet olmayiz canm ya bn cooook cook istiyrmmm napimmmmm
Insallah esim getirr testi yarin ilk idrarla yaparmm:))))
Hayırlı olsun canım :)Kızlar bugün test yaptım çift çizgi çıktı![]()
Yumurtlama olmazsa mi ağrı sızı olurmuş? Benim de kasigimda bi ağrı var kaç gündür çünküİnşallah canımyumurtlamasa sızlanma ağrı olur kasıklarında dedi doktor farkkedersin dedi belki seninkide yumurtlama ağrısıdır