Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adete 5 gün kala verdim 18 cikmisti, 3 gün sonra bi daha verdim 118 çıktı
Hmm bnde vermek istiyorm ama ya cikmassa diye korkuyodm bugun artik cuma gecti arada hafta sonu var pazartesi sabahtan vericem saglik ocaginda insallah cikar.O zamanda adete bi gun kalmis olucak.Bide goguslrn nasildi canim aciyomuydu Bnimkinin hem uclari hemde yan taraflari cok aciyor yumurtalamadn iki gun sonra acimaya basladi hala aciyor

Hmm bnde vermek istiyorm ama ya cikmassa diye korkuyodm bugun artik cuma gecti arada hafta sonu var pazartesi sabahtan vericem saglik ocaginda insallah cikar.O zamanda adete bi gun kalmis olucak.Bide goguslrn nasildi canim aciyomuydu Bnimkinin hem uclari hemde yan taraflari cok aciyor yumurtalamadn iki gun sonra acimaya basladi hala aciyor
canım ben idrar testi yaptım önce silik çıkınca kan verdim, benimki erken döllenmiş heralde çıkmazsa uzulme yani benimki erken çıktı :)ben de sadece akıntı ve bel ağrısı vardı 5 gün önce, şimdi kasıklarım da batıyor

AŞURE GÜNÜ NİYET VE HAYR İSTEKLERİN KABULÜ İÇİN;
Aşure gününde 786 besmele-i şerif her ne niyet üzerine okunursa kabul olur...
Aşure günü akşamla yatsı arası 40 Fatihayı şerif ne niyet üzerine okunursa kabul olur..

Kızlar yarin yapalım inşallah bi arkadaşım yollamisti bnde sizinle paylaşayım dedim inşallah hepimiz hamile kalırız bu aylarda

canım ben idrar testi yaptım önce silik çıkınca kan verdim, benimki erken döllenmiş heralde çıkmazsa uzulme yani benimki erken çıktı :)ben de sadece akıntı ve bel ağrısı vardı 5 gün önce, şimdi kasıklarım da batıyor

Eşime soyledm erkn gebelik testi al diye insallah alirr:)

Kiz insallah barisirsnz bizde bu aralar bozuktuk ama iyiyz simdi:) gecer yani üzme canini Insallah bu ekim aynda guzel haberler alirz:)
Kaç gündür konuşmuyordu bugün konuştu sukur inşallah yaklasmazsa valla ben üstüne atliycam 10.gün bugün değerlendirmeye başlamak lazim☺

Bende adetım düzensiz ve leke şeklinde oluyorum çocuk düşünüyorum diye doktora gıttım alttan muayene etti bı sorun yok dedi adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi fakat adet günüm geçti test yaptım negatif napmalıyım ya bu durum çok kotu

Ayy insallah bu ay adet olmayiz canm ya bn cooook cook istiyrmmm napimmmmm:p
Insallah esim getirr testi yarin ilk idrarla yaparmm:))))
İnsallah canim :) ben de hevesleniyorum iyice.. Ama bi taraftan da bu ay olmasa diyorum. Dişçiye gidemem bu ay olursa.. Ama olsun da istiyorum özetle :deli: yani :KK70:hayırlı haberlerini bekliciimm :)

Back