Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr bana ağrı kesici kullanma dedi salı günü gittiğimde yumurtalığını etkiler dedi belki o yzden bozmuş olabilir. Hayırlısı bakalım yarın gidicem bende dua et bana inşallah yumurtalıklar büyümüştür çatlama kıvamına gelmiştir

Olabilir canım ay ne bileyim daha yumurtlama zamanına yeni giriyordum birşey olmaz diye düşündüm 2-3 Sefer parol içtim keşke içmeseymiştim. Hayırlısı bakalım artık inşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler yaşarız. İnşallah yumurtan istediğin gibi çatlatmıştır canım. Ağrın var mı? Benim kasıkla bacak birleşimi olan yerlerim ağrıyor anlamadım yumurta tüplerden mi iniyor yoksa başka ağrımı keşke evde ultrason cihazı olsa sürekli izlerdim yumurtayı :)

Ağrım yok canım ama gün içinde sızlanma oldu bi ağırlaşma psikolojik mi bilemem yarın 9 da randevum bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre olur Rabbim bebişlerimizi tez zamanda bizlere nasip eder

Ağrım yok canım ama gün içinde sızlanma oldu bi ağırlaşma psikolojik mi bilemem yarın 9 da randevum bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre olur Rabbim bebişlerimizi tez zamanda bizlere nasip eder
Amin canım inşallah yarın güzel haberleri verirsin

Kizlar gunaydin hayirli cumalar herkese.Allah im bu özel günde hepimizin dualarini kabul eylesin insallah.amin.tamda bugün bat a 3 gün var ben yine test yaptim sizlerle de paylasiyorumEki Görüntüle 2050342
İkinci çizgi silik gibi görünüyo en iyisi kan testinde çıkar canım ama 1 saat içinde böyle oldu yazmışsın bu testler ilk 5 dk içinde doğru sonuc veriyo diye biliyorum

Amin canım inşallah yarın güzel haberleri verirsin
Canım doktora gittim 20.4 mm olmuş. Doktor bugün yarın çatlar dedi büyüklüğü kıvamı iyi dedi. Bakalım ya nasip gün aşırı birlikte ol pazartesi veya salı gel çatlamış mı bakalım istersen dedi. Günde 2 mm büyümüş benimki.

İyi çok sevindim canım adete kadar gün aşırı yapmak lazım yumurtanın ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Bak benim bugün adete 8 gün kaldı ama 3 gün önce 14 mm lik yumurta vardı hala yumurtlama kanamam devam ediyor ay bu ay bana ne oluyor anlamadım :) kasıklarındada ağrı var adete yakın hamile kalanlar vardı belki benimde öyle olacak inşallah aman hamile kalayımda zamanı farketmez :)

İnşallah canım yumurtlamasa sızlanma ağrı olur kasıklarında dedi doktor farkkedersin dedi belki seninkide yumurtlama ağrısıdır

İnşallah canım yumurtlamasa sızlanma ağrı olur kasıklarında dedi doktor farkkedersin dedi belki seninkide yumurtlama ağrısıdır
Öyle canım her ay ağrım oluyordu zaten anlıyordum hem daha bir hassas kasıklarım oturup kalkarken bile yavaş hareket ettiriyor ama yumurtlama zamanı adetin 14-15. Günleri biterdi. Geçen ayda diğer adetime kadar ağrılarım olmuştu ama yumurtlama kanamam sürmemişti bu kadar bu ayda devam ediyor ağrım ama ekstra yumurtlama kanamam da devam ediyor. Enteresan şeylerde beni bulur zaten hayırlısı bakalım hakkımızda. Bi hamile kalsakta şu kırmızıları görmesek inşallah

İnşallah canım inşallah insan her konuda daha hassas farkında oluyo bebiş istemye başlayınca Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda güzel haberlerimizi veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…