- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.861
Dr bana ağrı kesici kullanma dedi salı günü gittiğimde yumurtalığını etkiler dedi belki o yzden bozmuş olabilir. Hayırlısı bakalım yarın gidicem bende dua et bana inşallah yumurtalıklar büyümüştür çatlama kıvamına gelmiştirCanım benim bu ay çok karışık geçti. Normalde yumurtlama günüm geçti erken yumurtluyorum 11-12-13. Gün falan oluyor ve yumurtlama kanamam oluyor. Bu ay yumurtlama kanamam bir türlü geçmedi ve adetin 18. Günündeyim kahverengi akıntım drvam diyor az birazda kan gelmişti bu yüzden 2 gün önce doktora gittim ultrasonda yumurya gözüktü ama bu ikinci yumurta mı yoksa bu ay yumurtam geç mi çatlıcak bilmiyorum. Ben birde grip olduğum için ağrı kesici yutmuştum belki yumurtlamamı oda bozdu hiç bilmiyorum. Kahverengi leke hala devam ediyor bazen yine kırmızı kan damla geliyor bu yüzden şeffaf akıntıyı göremiyorum
Olabilir canım ay ne bileyim daha yumurtlama zamanına yeni giriyordum birşey olmaz diye düşündüm 2-3 Sefer parol içtim keşke içmeseymiştim. Hayırlısı bakalım artık inşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler yaşarız. İnşallah yumurtan istediğin gibi çatlatmıştır canım. Ağrın var mı? Benim kasıkla bacak birleşimi olan yerlerim ağrıyor anlamadım yumurta tüplerden mi iniyor yoksa başka ağrımı keşke evde ultrason cihazı olsa sürekli izlerdim yumurtayı :)Dr bana ağrı kesici kullanma dedi salı günü gittiğimde yumurtalığını etkiler dedi belki o yzden bozmuş olabilir. Hayırlısı bakalım yarın gidicem bende dua et bana inşallah yumurtalıklar büyümüştür çatlama kıvamına gelmiştir
Çok güzel canım tebrikler sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallahDeğerim 118 oldu kızlar, sizlerden de güzel haberler gelir inşallah
Cnm cok sevindim.Değerim 118 oldu kızlar, sizlerden de güzel haberler gelir inşallah
Ağrım yok canım ama gün içinde sızlanma oldu bi ağırlaşma psikolojik mi bilememOlabilir canım ay ne bileyim daha yumurtlama zamanına yeni giriyordum birşey olmaz diye düşündüm 2-3 Sefer parol içtim keşke içmeseymiştim. Hayırlısı bakalım artık inşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler yaşarız. İnşallah yumurtan istediğin gibi çatlatmıştır canım. Ağrın var mı? Benim kasıkla bacak birleşimi olan yerlerim ağrıyor anlamadım yumurta tüplerden mi iniyor yoksa başka ağrımı keşke evde ultrason cihazı olsa sürekli izlerdim yumurtayı :)
Amin canım inşallah yarın güzel haberleri verirsinAğrım yok canım ama gün içinde sızlanma oldu bi ağırlaşma psikolojik mi bilememyarın 9 da randevum bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre olur Rabbim bebişlerimizi tez zamanda bizlere nasip eder
Çok güzel canım tebrikler sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
Teşekkürler kızlar,darısı size olsun inşallahCnm cok sevindim.
Canım ben çizgi gördüm ,kan testi ver istersenKizlar gunaydin hayirli cumalar herkese.Allah im bu özel günde hepimizin dualarini kabul eylesin insallah.amin.tamda bugün bat a 3 gün var ben yine test yaptim sizlerle de paylasiyorumEki Görüntüle 2050342
İkinci çizgi silik gibi görünüyo en iyisi kan testinde çıkar canım ama 1 saat içinde böyle oldu yazmışsın bu testler ilk 5 dk içinde doğru sonuc veriyo diye biliyorumKizlar gunaydin hayirli cumalar herkese.Allah im bu özel günde hepimizin dualarini kabul eylesin insallah.amin.tamda bugün bat a 3 gün var ben yine test yaptim sizlerle de paylasiyorumEki Görüntüle 2050342
Canım doktora gittim 20.4 mm olmuş. Doktor bugün yarın çatlar dedi büyüklüğü kıvamı iyi dedi. Bakalım ya nasip gün aşırı birlikte ol pazartesi veya salı gel çatlamış mı bakalım istersen dedi. Günde 2 mm büyümüş benimki.Amin canım inşallah yarın güzel haberleri verirsin
İyi çok sevindim canım adete kadar gün aşırı yapmak lazım yumurtanın ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Bak benim bugün adete 8 gün kaldı ama 3 gün önce 14 mm lik yumurta vardı hala yumurtlama kanamam devam ediyor ay bu ay bana ne oluyor anlamadım :) kasıklarındada ağrı var adete yakın hamile kalanlar vardı belki benimde öyle olacak inşallah aman hamile kalayımda zamanı farketmez :)Canım doktora gittim 20.4 mm olmuş. Doktor bugün yarın çatlar dedi büyüklüğü kıvamı iyi dedi. Bakalım ya nasip gün aşırı birlikte ol pazartesi veya salı gel çatlamış mı bakalım istersen dedi. Günde 2 mm büyümüş benimki.
İnşallah canımİyi çok sevindim canım adete kadar gün aşırı yapmak lazım yumurtanın ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Bak benim bugün adete 8 gün kaldı ama 3 gün önce 14 mm lik yumurta vardı hala yumurtlama kanamam devam ediyor ay bu ay bana ne oluyor anlamadım :) kasıklarındada ağrı var adete yakın hamile kalanlar vardı belki benimde öyle olacak inşallah aman hamile kalayımda zamanı farketmez :)
Öyle canım her ay ağrım oluyordu zaten anlıyordum hem daha bir hassas kasıklarım oturup kalkarken bile yavaş hareket ettiriyor ama yumurtlama zamanı adetin 14-15. Günleri biterdi. Geçen ayda diğer adetime kadar ağrılarım olmuştu ama yumurtlama kanamam sürmemişti bu kadar bu ayda devam ediyor ağrım ama ekstra yumurtlama kanamam da devam ediyor. Enteresan şeylerde beni bulur zaten hayırlısı bakalım hakkımızda. Bi hamile kalsakta şu kırmızıları görmesek inşallahİnşallah canımyumurtlamasa sızlanma ağrı olur kasıklarında dedi doktor farkkedersin dedi belki seninkide yumurtlama ağrısıdır
İnşallah canım inşallah insan her konuda daha hassas farkında oluyo bebiş istemye başlayıncaÖyle canım her ay ağrım oluyordu zaten anlıyordum hem daha bir hassas kasıklarım oturup kalkarken bile yavaş hareket ettiriyor ama yumurtlama zamanı adetin 14-15. Günleri biterdi. Geçen ayda diğer adetime kadar ağrılarım olmuştu ama yumurtlama kanamam sürmemişti bu kadar bu ayda devam ediyor ağrım ama ekstra yumurtlama kanamam da devam ediyor. Enteresan şeylerde beni bulur zaten hayırlısı bakalım hakkımızda. Bi hamile kalsakta şu kırmızıları görmesek inşallah
Erken testlerden varsa yap cnm diğer testlerde olsa bile bazen cikmiyo moralin bozulmasın diye öle yap derimKizlarr bata 4 gun varr test yapmamak icin zorr tutuyorm kmdimiii☺
Caim dogru diyosun ama yaamizdaki eczaneden o kadar cok test aldm ki Artik test almaya untanir oldm.Erken testlerden varsa yap cnm diğer testlerde olsa bile bazen cikmiyo moralin bozulmasın diye öle yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?